Akkor ez most nekem sem fog a DDKQ6-ra felmenni?DAv7 írta:Igen, neked :)A KPO ROMnál is bedobja a hibát. Miután az Odin végzett, újraindul a telefon, bejön a recovery, mountolni akarja a data partíciót, de nem tudja...

Akkor ez most nekem sem fog a DDKQ6-ra felmenni?DAv7 írta:Igen, neked :)A KPO ROMnál is bedobja a hibát. Miután az Odin végzett, újraindul a telefon, bejön a recovery, mountolni akarja a data partíciót, de nem tudja...
Már feltoltam rá!DAv7 írta:Várj, szerintem nem jól értetted. Próbáltam az alap ROM-ot ot frissíteni KPH-ról KS2-re. Nem sikerült, mert a csomagból ki van hagyva a data partíció felmásolása a telefonra. Ha jól látom, akkor mindkettő 2.3.5-ös ROM. Nem tudom, hogy felmenne-e ezek közül valamelyik DDQK6-ra, de mindjárt letöltöm és megnézemElvileg nem számít milyen ROM van fenn, fel kellene menni.
Erősen van beleszólása... Nekem a legnagyobb gixer akkor volt, amikor CM7-ról váltottam vissza stock rom-ra... Meghalt a telefon. Maradt a recoveryben a törlések, formázások meg újra pakolászás Odinnal és akkor elindult. Azóta nem szórakoztam custom rommal.DAv7 írta:Nekem most jön, de nagyon lassan, csak 400-al. Valószínű, akkor mégis van beleszólása az előző ROM-nak. Na akkor felrakom a DDQK6-ot, utána a KS2-t
Ha stock romod van és One-package-vel rakod fel, akkor megmarad "minden"... Csak rootolni kell. Meg persze, ha volt külön framework piszkád és/vagy recovery cseréd, akkor azokat újra rakni.DAv7 írta:Hogyan marasztottad meg a beállításaidat, hol frissítettél?nem mintha kellene, mert most totálisan le van nullázva a telefon...