Ez már nem ennek a topiknak a témája, de egyébként a beállitásokban be tudod állitani, a root settingsbe kipipálod mind kettő opciót! Üdv!Lacika58 írta:Az meg csak a sdcard-al foglalkozik!duce79 írta:De, explorer bocs.Lacika58 írta:Manager ugye, nem explorer?
Ilyet találtam : ES Task Manager
Ez lenne?
Samsung Galaxy Ace S5830
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Nem számolom már hány topikba írtam, sehol nem volt válasz.duce79 írta: Ez már nem ennek a topiknak a témája, de egyébként a beállitásokban be tudod állitani, a root settingsbe kipipálod mind kettő opciót! Üdv!

Nem baj, de köszi, hogy segítettél.
Így már műxik.

Lepipálta a Root Explorert.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Htc One SV
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Ismét sziasztok!
Szóval ez a új KPO-os rom eddig jó (egy napja van fent),amit tudtam kipobáltam,semmi fagyás,csak annyi,hogy a bekapcsoló gombnál nincs adatkapcsoló opció!
A kernerpiszka.zip-el müködik a flash,viszont ahogy feltoltam kitörölte az APN beállitásokat,de bepötyögve újra jó lett!
Észrevétel egyenlöre ennyi,de eddig pozítiv!
Köszönöm a segitséget!
Üdv: RedB
Szóval ez a új KPO-os rom eddig jó (egy napja van fent),amit tudtam kipobáltam,semmi fagyás,csak annyi,hogy a bekapcsoló gombnál nincs adatkapcsoló opció!
A kernerpiszka.zip-el müködik a flash,viszont ahogy feltoltam kitörölte az APN beállitásokat,de bepötyögve újra jó lett!
Köszönöm a segitséget!
- Rating: 2.63%
- r_crusoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 7 times
- Kapcsolat:
Szerintetek a gyári lezáró programot el lehet tüntetni a rootolt mobilról?
Merthogy ahányszor valami esemény van (emil, sms, hívás) akkor visszaáll a TWLauncher, s csak azután működik (igaz, magától ) újra az új lezáró (lock screen) app.
Kösz a tanácsot!
Merthogy ahányszor valami esemény van (emil, sms, hívás) akkor visszaáll a TWLauncher, s csak azután működik (igaz, magától ) újra az új lezáró (lock screen) app.
Kösz a tanácsot!
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Ezt ismered? https://market.android.com/details?id=m ... xvY2tlciJdr_crusoe írta:Szerintetek a gyári lezáró programot el lehet tüntetni a rootolt mobilról?
Kösz a tanácsot!
Témát kell hozzá letölteni... Ez a progi úgy működik, hogy amikor aktiválod és elkezded használni, akkor megkérdezi a rendszer, hogy ez legyen az alapméretezett alkalmazás vagy a TW Launcher... Be kell pipálni, hogy alapméterezett legyen a választott és kiválasztod ezt az appot (MagicLocker).
Eltávolításnál deaktiválni kell, gondolom, én úgy csináltam (Beállításai között van) és akkor simán el lehet távolítani...

-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Végre valaki, aki kipróbálta (rajtam kívül) a "kernelpiszka.zip"-es a flasht és megy.RedB írta:Ismét sziasztok!
Köszönöm a segitséget!

Amúgy a Flash-es kerneles cucc alapra vágja a telót, ahogy a fent említett példa is mutatja, szal friss ROM-ra illik tenni...

-
- Újonc
- Készüléktípus: Htc One SV
Köszi szépen szabox!
Lehet, hogy én is felrakom KS2 Romot, mert nekem is ott a hiányérzet!
Lehet, hogy én is felrakom KS2 Romot, mert nekem is ott a hiányérzet!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokie E52
- Been thanked: 0
sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.
Van erre valami megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.
Van erre valami megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
Üdv! Megnézné valaki, aki jobban vágja az inglist, mint én és CM7-et használ, hogy érdemes-e lecserélni a CWM 4.0.0.9-et erre?
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
A "kernelpiszka.zip" mit csinál a telóval? Ez nekem új.szabox írta:Végre valaki, aki kipróbálta (rajtam kívül) a "kernelpiszka.zip"-es a flasht és megy.Az új KPO rom szerintem "szemét"!
Nekem az előtte lévő van, a KS2 és eddig nekem az jött be. Ebben az újban valóban nincs adatkapcsolás... Ez a hivatalos (elvileg) orosz kies rom... Nekem nem tetszett, hiányérzetem volt és és inkább a korábban említett KS2-t tettem vissza...
Amúgy a Flash-es kerneles cucc alapra vágja a telót, ahogy a fent említett példa is mutatja, szal friss ROM-ra illik tenni...

The Myth Basic(Holland az alap)