Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: ferret »

gyotam20 írta:Ez vicc ? :D :whaaa: Ha nem akkor kérlek benneteket privátban írjátok meg ha valaki tud valamit ezügyben :) Előre is nagyon köszönöm !
Nem vicc! Be is lehet fejezni!
Kép Kép
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

ferret írta:
gyotam20 írta:Ez vicc ? :D :whaaa: Ha nem akkor kérlek benneteket privátban írjátok meg ha valaki tud valamit ezügyben :) Előre is nagyon köszönöm !
Nem vicc! Be is lehet fejezni!
BEFEJEZTEM FŐNÖK ELNÉZÉST KÉREK !!!
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Product code visszaállítása T-Mobile függő készülékeknél, azért írtam csak ezt mert részemről ez volt több esetben is tesztelve és tökéletesen működik. Elképzelhető , hogy független vagy egyéb szolgáltatós telefonoknál is működik, de ez nem volt (részemről) tesztelve. Ettől függetlenül mindenki saját szakállára csinálja.
ODIN 1.7 verzió szükséges, valamelyik 2.1-es ROM verzió , és a 2.1-es T-Mobile CSC!
Meg kell jelölni a RE-PARTITION és a PHONE EFS CLEAR opciókat, és elvégezni a Flashelést. Flash után minden visszakerül a helyére, product code stb.
Kép
Huawei MATE 9 Android 7
alufempolir
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: alufempolir »

reddoors írta:Product code visszaállítása T-Mobile függő készülékeknél, azért írtam csak ezt mert részemről ez volt több esetben is tesztelve és tökéletesen működik. Elképzelhető , hogy független vagy egyéb szolgáltatós telefonoknál is működik, de ez nem volt (részemről) tesztelve. Ettől függetlenül mindenki saját szakállára csinálja.
ODIN 1.7 verzió szükséges, valamelyik 2.1-es ROM verzió , és a 2.1-es T-Mobile CSC!
Meg kell jelölni a RE-PARTITION és a PHONE EFS CLEAR opciókat, és elvégezni a Flashelést. Flash után minden visszakerül a helyére, product code stb.
Üdv.

Kösziii. Írtad ezt múltkor is már, csak nem mertem kipróbálni.
PDA: Galaxy Note
PDA ROM: CriskeloRomNOTE ICS-V7
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

fonix. na ezt kéne neked szájbarágósan leírni, hogy mit kelljen csinálni vele, hogy a tagok tudjanak romot lementeni-visszaállítani. :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Mocó drága már megint kevered. Az a kettő megintcsak kernel, módosított kernel, gondolom jobban illesztve a hardverhez, illetve kicsit húz a procin, sötöbö. Van benne támogatás a legtöbb ismert Linux filerendszerhez, meg ilyenek.

ROM lementéséhez letöltitek Marketból a ROM Manager nevű programot (akár a fizetőset is) majd elindítjátok (feltétele hogy rootolva legyetek). Benne az első opció az, hogy Install ClockWorkMod Recovery (vagy Custom Recovery, verziófüggő). Ez újraindítja a telefont, és felteszi a módosított recovery-t (amiről te már képet is csináltál). Ha megvolt, a háromgombos recovery módszerrel indítva lehet elérni a Recovery menüt, onnan lagfixelni, update romot telepíteni, és biztonságimenteni. Ennyi :D
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

moco írta:
fonix. na ezt kéne neked szájbarágósan leírni, hogy mit kelljen csinálni vele, hogy a tagok tudjanak romot lementeni-visszaállítani. :D
Kernel cseréhez nem kell lecserélni a romot is. Odinba a pda helyére be kell tallózni az xy.tar-t meg a pitet is és pillanatok alatt felteszi. Ezek módosított kernelek , ClockWorkMod Recovery-t is tartalmazzák szóval nem kell vele szenvedni! Nandroiddal lehet backupot csinálni! Szerintem megéri felpakolni!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

qpica írta:
moco írta:
Kernel cseréhez nem kell lecserélni a romot is. Odinba a pda helyére be kell tallózni az xy.tar-t meg a pitet is és pillanatok alatt felteszi. Ezek módosított kernelek , ClockWorkMod Recovery-t is tartalmazzák szóval nem kell vele szenvedni! Nandroiddal lehet backupot csinálni! Szerintem megéri felpakolni!
NEM tartalmaznak recoveryt értsétek már meg!
Ezek szimpla zImage kernel részek (ahogy már írtam, csak fél kernelek, lásd előző oldal leírás), viszont a kedves készítő mellékelte a CWM update zipeket, amivel ClockWorkMod-ból lehet flashelni, gép szükségessége nélkül.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

NEM tartalmaznak recoveryt értsétek már meg!
Ezek szimpla zImage kernel részek (ahogy már írtam, csak fél kernelek, lásd előző oldal leírás), viszont a kedves készítő mellékelte a CWM update zipeket, amivel ClockWorkMod-ból lehet flashelni, gép szükségessége nélkül.
Köszönöm a javítást, a többit remélem azért jól írtam :D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

de főniksz. én feltettem ezt:
speedmod-kernel-k9a-300hz
és ebben van olyan, hogy lementés-visszarakás!!!
ezzel mentem le a romomat
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”