Nem vicc! Be is lehet fejezni!gyotam20 írta:Ez vicc ?![]()
Ha nem akkor kérlek benneteket privátban írjátok meg ha valaki tud valamit ezügyben
Előre is nagyon köszönöm !
Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
BEFEJEZTEM FŐNÖK ELNÉZÉST KÉREK !!!ferret írta:Nem vicc! Be is lehet fejezni!gyotam20 írta:Ez vicc ?![]()
Ha nem akkor kérlek benneteket privátban írjátok meg ha valaki tud valamit ezügyben
Előre is nagyon köszönöm !
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Product code visszaállítása T-Mobile függő készülékeknél, azért írtam csak ezt mert részemről ez volt több esetben is tesztelve és tökéletesen működik. Elképzelhető , hogy független vagy egyéb szolgáltatós telefonoknál is működik, de ez nem volt (részemről) tesztelve. Ettől függetlenül mindenki saját szakállára csinálja.
ODIN 1.7 verzió szükséges, valamelyik 2.1-es ROM verzió , és a 2.1-es T-Mobile CSC!
Meg kell jelölni a RE-PARTITION és a PHONE EFS CLEAR opciókat, és elvégezni a Flashelést. Flash után minden visszakerül a helyére, product code stb.

ODIN 1.7 verzió szükséges, valamelyik 2.1-es ROM verzió , és a 2.1-es T-Mobile CSC!
Meg kell jelölni a RE-PARTITION és a PHONE EFS CLEAR opciókat, és elvégezni a Flashelést. Flash után minden visszakerül a helyére, product code stb.

Huawei MATE 9 Android 7
- alufempolir
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
Üdv.reddoors írta:Product code visszaállítása T-Mobile függő készülékeknél, azért írtam csak ezt mert részemről ez volt több esetben is tesztelve és tökéletesen működik. Elképzelhető , hogy független vagy egyéb szolgáltatós telefonoknál is működik, de ez nem volt (részemről) tesztelve. Ettől függetlenül mindenki saját szakállára csinálja.
Kösziii. Írtad ezt múltkor is már, csak nem mertem kipróbálni.
PDA: Galaxy Note
PDA ROM: CriskeloRomNOTE ICS-V7
PDA ROM: CriskeloRomNOTE ICS-V7
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
fonix. na ezt kéne neked szájbarágósan leírni, hogy mit kelljen csinálni vele, hogy a tagok tudjanak romot lementeni-visszaállítani.qpica írta:Kint van a SpeedMod K10F 256 és 500 Hz-s Kernel :
http://touristinparadise.blogspot.com/2 ... edmod.html
vagy
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Mocó drága már megint kevered. Az a kettő megintcsak kernel, módosított kernel, gondolom jobban illesztve a hardverhez, illetve kicsit húz a procin, sötöbö. Van benne támogatás a legtöbb ismert Linux filerendszerhez, meg ilyenek.
ROM lementéséhez letöltitek Marketból a ROM Manager nevű programot (akár a fizetőset is) majd elindítjátok (feltétele hogy rootolva legyetek). Benne az első opció az, hogy Install ClockWorkMod Recovery (vagy Custom Recovery, verziófüggő). Ez újraindítja a telefont, és felteszi a módosított recovery-t (amiről te már képet is csináltál). Ha megvolt, a háromgombos recovery módszerrel indítva lehet elérni a Recovery menüt, onnan lagfixelni, update romot telepíteni, és biztonságimenteni. Ennyi
ROM lementéséhez letöltitek Marketból a ROM Manager nevű programot (akár a fizetőset is) majd elindítjátok (feltétele hogy rootolva legyetek). Benne az első opció az, hogy Install ClockWorkMod Recovery (vagy Custom Recovery, verziófüggő). Ez újraindítja a telefont, és felteszi a módosított recovery-t (amiről te már képet is csináltál). Ha megvolt, a háromgombos recovery módszerrel indítva lehet elérni a Recovery menüt, onnan lagfixelni, update romot telepíteni, és biztonságimenteni. Ennyi

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- qpica
- 2. szint
- Készüléktípus: n7100
- Been thanked: 3 times
Kernel cseréhez nem kell lecserélni a romot is. Odinba a pda helyére be kell tallózni az xy.tar-t meg a pitet is és pillanatok alatt felteszi. Ezek módosított kernelek , ClockWorkMod Recovery-t is tartalmazzák szóval nem kell vele szenvedni! Nandroiddal lehet backupot csinálni! Szerintem megéri felpakolni!moco írta:fonix. na ezt kéne neked szájbarágósan leírni, hogy mit kelljen csinálni vele, hogy a tagok tudjanak romot lementeni-visszaállítani.qpica írta:Kint van a SpeedMod K10F 256 és 500 Hz-s Kernel :
vagy
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
NEM tartalmaznak recoveryt értsétek már meg!qpica írta:Kernel cseréhez nem kell lecserélni a romot is. Odinba a pda helyére be kell tallózni az xy.tar-t meg a pitet is és pillanatok alatt felteszi. Ezek módosított kernelek , ClockWorkMod Recovery-t is tartalmazzák szóval nem kell vele szenvedni! Nandroiddal lehet backupot csinálni! Szerintem megéri felpakolni!moco írta:fonix. na ezt kéne neked szájbarágósan leírni, hogy mit kelljen csinálni vele, hogy a tagok tudjanak romot lementeni-visszaállítani.qpica írta:Kint van a SpeedMod K10F 256 és 500 Hz-s Kernel :
vagy
Ezek szimpla zImage kernel részek (ahogy már írtam, csak fél kernelek, lásd előző oldal leírás), viszont a kedves készítő mellékelte a CWM update zipeket, amivel ClockWorkMod-ból lehet flashelni, gép szükségessége nélkül.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- qpica
- 2. szint
- Készüléktípus: n7100
- Been thanked: 3 times
Köszönöm a javítást, a többit remélem azért jól írtamNEM tartalmaznak recoveryt értsétek már meg!
Ezek szimpla zImage kernel részek (ahogy már írtam, csak fél kernelek, lásd előző oldal leírás), viszont a kedves készítő mellékelte a CWM update zipeket, amivel ClockWorkMod-ból lehet flashelni, gép szükségessége nélkül.

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
de főniksz. én feltettem ezt:
speedmod-kernel-k9a-300hz
és ebben van olyan, hogy lementés-visszarakás!!!
ezzel mentem le a romomat
speedmod-kernel-k9a-300hz
és ebben van olyan, hogy lementés-visszarakás!!!
ezzel mentem le a romomat
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4