az van odaírva, hogy kernel, hát kernel

Úgy látom, ez nem annyira sima bemásolós. Legalábbis fogalmam sincs, hogy a letöltött zip fájllal mit kellene csinálni.moco írta:hát. találtam ....astonit írta:Találtál hozzá ilyen színes, százalékos akkukijelzőt? Mert ha van, akkor én is lecserélem a JPA-t.moco írta:Feltettem a jp8-as romot (migabi bogarat ültetett a fülembe)
ezt tettem fel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724778
innen a scbm_B_white_number-t.
bemásolós a frameworkbe és a drawable-be.
működni működött. de felelősséget nem vállalok.
Ez nagyon érdekes volt. Kéne csinálnod egy Android haladóknak topicot.fonix232 írta: Linux alatt többfázisú betöltés van.
Az a baj hogy nagyon sok dolog van róla, amit még én sem tudok, rengeteget kell tanulnom, és időm se nagyon van rá, de esetleg megoldhatjukrenee7 írta:Ez nagyon érdekes volt. Kéne csinálnod egy Android haladóknak topicot.fonix232 írta: Linux alatt többfázisú betöltés van.
Inkább kezdőknek kellene előbb.fonix232 írta:Az a baj hogy nagyon sok dolog van róla, amit még én sem tudok, rengeteget kell tanulnom, és időm se nagyon van rá, de esetleg megoldhatjukrenee7 írta:Ez nagyon érdekes volt. Kéne csinálnod egy Android haladóknak topicot.fonix232 írta: Linux alatt többfázisú betöltés van.
Függetlenítéssel nem foglalkozik az oldal.gyotam20 írta:Sziasztok ! Van egy GalaxyS em vodafone os ki tudom én ezt függetleníteni valahogy magamnak ? És valaki próbált már ilyet ?
Ez vicc ?laci64 írta:Függetlenítéssel nem foglalkozik az oldal.gyotam20 írta:Sziasztok ! Van egy GalaxyS em vodafone os ki tudom én ezt függetleníteni valahogy magamnak ? És valaki próbált már ilyet ?
NEM VICC!!!gyotam20 írta:Ez vicc ?laci64 írta:Függetlenítéssel nem foglalkozik az oldal.gyotam20 írta:Sziasztok ! Van egy GalaxyS em vodafone os ki tudom én ezt függetleníteni valahogy magamnak ? És valaki próbált már ilyet ?![]()
Ha nem akkor kérlek benneteket privátban írjátok meg ha valaki tud valamit ezügyben
Előre is nagyon köszönöm !