Samsung GT-i9100 Galaxy S II
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SII I9100
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
engem az usb otg érdekelne, ha valaki kipróbálná..mikkel működik,esetleg képes egyszere többet is (pendrive-ot) kezelni, ha több mp3-om van a pendirve-on akkor azokat lejátsza egymás után, vagy egyenként kell elindítani mindig a következőt? Köszönöm
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
na jó leleplezem a holnapi meglepit az usb otg a terv szóval kitartás ha minden jól megy holnap érkezik a kábel mert a samu kispórolta az alapcsomagbólkrysn95 írta:engem az usb otg érdekelne, ha valaki kipróbálná..mikkel működik,esetleg képes egyszere többet is (pendrive-ot) kezelni, ha több mp3-om van a pendirve-on akkor azokat lejátsza egymás után, vagy egyenként kell elindítani mindig a következőt? Köszönöm
-
- 1. szint
remek:D Köszönjük. A dlna-n kívűl van más módja a hoyg tv-relehessen kötni a telót (kábellel)? NEkem is C6000 es samu tv-m van, ezért kérdezlek, hogy a samsungos usw dlna kütyüvel tud esetleg vakami mést is a tv vagy csak a telefon miatt célszerű egy ilyenre beruházni?
Köszi
Köszi
- Segal
- Admin segéd
Akkor a holnapi lehet a te napod mert 2 kábelt rendeltem az egyik micro sd-t alakít usb-re a másik meg micro sd-t hdmi-re utóbbihoz már csak egy hdmi kábel kell és az is jó a tv-hez csak akkor ott a vezeték ugye. Holnap este meló után (kb ugyanígy) megírom majd a fejleményeket.krysn95 írta:remek:D Köszönjük. A dlna-n kívűl van más módja a hoyg tv-relehessen kötni a telót (kábellel)? NEkem is C6000 es samu tv-m van, ezért kérdezlek, hogy a samsungos usw dlna kütyüvel tud esetleg vakami mést is a tv vagy csak a telefon miatt célszerű egy ilyenre beruházni?
Köszi
Ez elméletileg mindent át tud vinni (persze ki is fogom próbálni )csak vezetékes míg a dlna "csak" azt a 3 dolgot viszont az vezetékmentes.
Azt hogy melyik célszerű azt neked kell eldönteni. A C6000-es mást nem tud vele a C6500-tól lehetne még youtube-ozni meg skype-olni stb míg a D széria már a smart csoportba tartozó.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Én is a héten vettem samu wifi sticket 5 ezerért. Fene egye meg,hogy csak azzal működik
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
Köszönjük..
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
az usb kábel ugyan olyan, mint pl. a nokiának van.krysn95 írta:Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
hdmi kábel meg nem jár hozzá alapból.
csak az tudja összehasonlítani a hangját az n95-tel, akinek olyanja is van.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Segal
- Admin segéd
Megjőtt a csomag de rossz hirem van a nokia usbs kábelét rendeltem és nem passzol bele a samsungba igy nem tudom kiprobálni. a baj ott kezdődik hogy meg a speedshop sem árul ilyen kábelt... Egy alternativ megoldás még az eszembejutott azt majd este irom ha sikerül megoldani. moco ugye te az adatkábelre gondolsz usb kbelként?Mert mi nem és nekem a töltőn adatkábelen és a fülesen kivül más kábel nem volt a dobozba. ui:bocsi a hibakért mobilról irtam ezt a regénytmoco írta:az usb kábel ugyan olyan, mint pl. a nokiának van.krysn95 írta:Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
hdmi kábel meg nem jár hozzá alapból.
csak az tudja összehasonlítani a hangját az n95-tel, akinek olyanja is van.
- Segal
- Admin segéd
Bocsi az n95el valo ősszehasonlitásba nagyon az n95 nyer ez elég gyengusz kihangositva mig az n95 üvőlteni is tudott a maga doboz hangján addig ez csőndesebben doboz hangú. A legnagyobb baj a hangszoro elhelyezkedése hogy alul van játék közbe tőbbször is letakarja az ember a kezével fekvő módba.
-
- 1. szint
köszönöm.. és ezen van vmi olyasmi megoldás mint a nokiákon az üzzemód? Pl az n95 ön imádtam h ne, csak néme meg általános volt, hanem pl otthon üzemódban halkabban csöngött, bemondt aa hívó envét és nem rezget..szóval ilyet meglehet oldalni az sgsII-n?