Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
krysn95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SII I9100
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: krysn95 »

engem az usb otg érdekelne, ha valaki kipróbálná..mikkel működik,esetleg képes egyszere többet is (pendrive-ot) kezelni, ha több mp3-om van a pendirve-on akkor azokat lejátsza egymás után, vagy egyenként kell elindítani mindig a következőt? Köszönöm
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

krysn95 írta:engem az usb otg érdekelne, ha valaki kipróbálná..mikkel működik,esetleg képes egyszere többet is (pendrive-ot) kezelni, ha több mp3-om van a pendirve-on akkor azokat lejátsza egymás után, vagy egyenként kell elindítani mindig a következőt? Köszönöm
na jó leleplezem a holnapi meglepit az usb otg a terv szóval kitartás ha minden jól megy holnap érkezik a kábel mert a samu kispórolta az alapcsomagból :|
krysn95
1. szint
1. szint

remek:D Köszönjük. A dlna-n kívűl van más módja a hoyg tv-relehessen kötni a telót (kábellel)? NEkem is C6000 es samu tv-m van, ezért kérdezlek, hogy a samsungos usw dlna kütyüvel tud esetleg vakami mést is a tv vagy csak a telefon miatt célszerű egy ilyenre beruházni?
Köszi
Segal
Admin segéd
Admin segéd

krysn95 írta:remek:D Köszönjük. A dlna-n kívűl van más módja a hoyg tv-relehessen kötni a telót (kábellel)? NEkem is C6000 es samu tv-m van, ezért kérdezlek, hogy a samsungos usw dlna kütyüvel tud esetleg vakami mést is a tv vagy csak a telefon miatt célszerű egy ilyenre beruházni?
Köszi
Akkor a holnapi lehet a te napod mert 2 kábelt rendeltem az egyik micro sd-t alakít usb-re a másik meg micro sd-t hdmi-re utóbbihoz már csak egy hdmi kábel kell és az is jó a tv-hez csak akkor ott a vezeték ugye. Holnap este meló után (kb ugyanígy) megírom majd a fejleményeket.
Ez elméletileg mindent át tud vinni (persze ki is fogom próbálni :P )csak vezetékes míg a dlna "csak" azt a 3 dolgot viszont az vezetékmentes.
Azt hogy melyik célszerű azt neked kell eldönteni. A C6000-es mást nem tud vele a C6500-tól lehetne még youtube-ozni meg skype-olni stb míg a D széria már a smart csoportba tartozó.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Én is a héten vettem samu wifi sticket 5 ezerért. Fene egye meg,hogy csak azzal működik :(
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
krysn95
1. szint
1. szint

Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

krysn95 írta:Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
az usb kábel ugyan olyan, mint pl. a nokiának van.
hdmi kábel meg nem jár hozzá alapból.
csak az tudja összehasonlítani a hangját az n95-tel, akinek olyanja is van.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Segal
Admin segéd
Admin segéd

moco írta:
krysn95 írta:Esetleg még a tapszatlatokat leírod, hogy milyen rajta kihangosítva a zene pl az n95 höz képest? És az usb meg hdmi kábelről egy kép?? (csak ha nem nagy gond)
Köszönjük..
az usb kábel ugyan olyan, mint pl. a nokiának van.
hdmi kábel meg nem jár hozzá alapból.
csak az tudja összehasonlítani a hangját az n95-tel, akinek olyanja is van.
Megjőtt a csomag de rossz hirem van a nokia usbs kábelét rendeltem és nem passzol bele a samsungba igy nem tudom kiprobálni. a baj ott kezdődik hogy meg a speedshop sem árul ilyen kábelt... Egy alternativ megoldás még az eszembejutott azt majd este irom ha sikerül megoldani. moco ugye te az adatkábelre gondolsz usb kbelként?Mert mi nem és nekem a töltőn adatkábelen és a fülesen kivül más kábel nem volt a dobozba. ui:bocsi a hibakért mobilról irtam ezt a regényt
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Bocsi az n95el valo ősszehasonlitásba nagyon az n95 nyer ez elég gyengusz kihangositva mig az n95 üvőlteni is tudott a maga doboz hangján addig ez csőndesebben doboz hangú. A legnagyobb baj a hangszoro elhelyezkedése hogy alul van játék közbe tőbbször is letakarja az ember a kezével fekvő módba.
krysn95
1. szint
1. szint

köszönöm.. és ezen van vmi olyasmi megoldás mint a nokiákon az üzzemód? Pl az n95 ön imádtam h ne, csak néme meg általános volt, hanem pl otthon üzemódban halkabban csöngött, bemondt aa hívó envét és nem rezget..szóval ilyet meglehet oldalni az sgsII-n?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”