65e és 70e.reddoors írta:Fiúk nem akarok vitatkozni , de 1év múlva mindenki a GS3-ra koncentrál és nagy ívben tesz majd a GS2 -reMacika írta: Igen, én is épp ezt akartam leírni!, ahogy most is történik a GS V GS2 esetében.
Macika: ha szabad kérdezni, mennyiért tudtad eladni a GS-t és a Pannonos LG-t? Köszi
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Nem tudom azért szerintem nem lesz akkora előrelépés mint a sima és a 2 közti. 2 pletyka is van vagy az hogy ugyanúgy 2 magos de azok 2ghz-s vagy a 4 magos felépítés ami akkora előrelépés nem lesz mint 1 magról 2 magra váltani. Illetve a jelenlegi tegrára írt játékok mint olvashattuk simán elfutnak sgs-en is tehát szerintem a tegra3 asok is el fognak tegra2-őn. A másik ami szinte biztos az LTE de ezt itthon ugysem fogjuk tudni még jóideig kihasználni. Most lehet hogy a kamera 12 megapixel lesz de az lényegébe már tökmindegy hacsak nem jönne az optikai zoom de azt kizártnak tartom. Persze abba már biztos alap lesz az NFC is és ugye az aktuális android verzió de azt is fel fogjuk tenni a kettőre. Ettől függetlenül a legkeményebb mag biztos vált de szerintem nem fognak annyian mint az egyről kettőre. Mindenesetre ez itt off szóval max az OFF témába folytassuk ha szeretnétek.reddoors írta:Fiúk nem akarok vitatkozni , de 1év múlva mindenki a GS3-ra koncentrál és nagy ívben tesz majd a GS2 -reMacika írta: Igen, én is épp ezt akartam leírni!, ahogy most is történik a GS V GS2 esetében.
Macika: ha szabad kérdezni, mennyiért tudtad eladni a GS-t és a Pannonos LG-t? Köszi
- Macika
- 6. szint
Ez a Bluetooth gond ez nagyon durva!!!
Nokia CK-600-as (elég komoly) kihangosító van beépítve az autómba, hívás esetén magamat hallom vissza és a másik fél is ugyanazt, csak engem, ráadásul visszacsatoltan...
Nagyon gyorsan ki kéne javítsa a Samsung ezt a hibát, hogy ne lépjen a Nokia nyomdokába a fékészen kiadott készülékek tekintetében!!!
Szerk:
Aztán közben kiderült, hogy csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha a Total Recall rögzíti a hívást.
Nokia CK-600-as (elég komoly) kihangosító van beépítve az autómba, hívás esetén magamat hallom vissza és a másik fél is ugyanazt, csak engem, ráadásul visszacsatoltan...
Nagyon gyorsan ki kéne javítsa a Samsung ezt a hibát, hogy ne lépjen a Nokia nyomdokába a fékészen kiadott készülékek tekintetében!!!
Szerk:
Aztán közben kiderült, hogy csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha a Total Recall rögzíti a hívást.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
köszi reddoors, betettem az első oldalra.reddoors írta:Eredeti KIES T-MOBILE Magyarország ROM Galaxy S2!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
igen, annál nem megy. meg kell nekik írni.oil írta:....de nekem az SPb Shell 3D-nél nemSegal írta:Akkor elárulok neked egy titkot ha röviden nyomod a bal gombot akkor akkor szerkesztheted a főképernyőt ha hosszan akkor meg a Google search jön be tehát ha mindenképp keresni akarsz akkor tudsz csak ezen nem kapott plusz gombot
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
én is használok kocsiban blútyúk kihangosítót, semmi gond nincs vele. működik, ahogy kell.Macika írta:Ez a Bluetooth gond ez nagyon durva!!!
Macika: akkor megy rendesen a total recall?
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Nincs mitmoco írta:köszi reddoors, betettem az első oldalra.reddoors írta:Eredeti KIES T-MOBILE Magyarország ROM Galaxy S2!

Huawei MATE 9 Android 7
- moco
- Fő moderátor
nem tudom, kellhet-e valakinek, de én ezzel a rommal vettem: pdaXWKE1/phone/XXKDJ/csc:XXKE1reddoors írta:Nincs mitmoco írta:köszi reddoors, betettem az első oldalra.reddoors írta:Eredeti KIES T-MOBILE Magyarország ROM Galaxy S2!ha valaki beírja a független ROM-verziót (XEH) mondjuk Macika
, akkor letöltöm azt is. Jól jöhet ,ha valakinek garanciális problémái lesznek, a GS-nél előfordult 1-2 ilyen eset.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
És ez magyar piacra szánt készülék? (XEH)moco írta: nem tudom, kellhet-e valakinek, de én ezzel a rommal vettem: pdaXWKE1/phone/XXKDJ/csc:XXKE1
Már megvan a magyar független XEH hivatalos KIES ROM is

Huawei MATE 9 Android 7
- Macika
- 6. szint
Ezzel vettem az enyémet, ha felrakod, biztosan letöltöm, biztonságból...reddoors írta:És ez magyar piacra szánt készülék? (XEH)moco írta: nem tudom, kellhet-e valakinek, de én ezzel a rommal vettem: pdaXWKE1/phone/XXKDJ/csc:XXKE1
Már megvan a magyar független XEH hivatalos KIES ROM is, ha időm engedi feltöltöm. Ez lenne az: I9100XWKE2/I9100OXXKE2/I9100XXKDJ/I9100XWKE2
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill