Hali!
Én még mindig nagyon jól elvagyok a CM10 Nightly-val. XXJVU modemmel, Semaphore 2.5s kernel (1200Mhz, hugeMEM patch 403MB igaz ez töri a 720p videórögzítést csak a 480p megy de nekem megér ennyit). A samsung addons most épp nem használom (a CM10-hez a HellyBean-est lehet felrakni kb 63MB, csak ez fér bele a romba).
Nekem még nem volt FC-m és önkényes rebootom sem. Minden alkalmazás hasít a google+ os videotelefonálástól a 3D-s játékokig bezárólag (tesztelt játékok, kiváló játék élménnyel: GTAIII, Max Payne, 8MM, Dead Space).
Egy biztos a JB romra váltásnál ajánlatos legyalulni a teló régi fáljait és egy szűz telefonra tenni (én anno így csináltam). A hiányzó appokat vissza lehet tenni a TB-vel de előfurdul egy két proginál hogy csak letörölve és újra telepitve lesz tökéletes, mert vannak kompatibilitási problémák. Pl a ICS alatt hibátlanul müködő G+ os videóhívás JB alatt nem ment. Az sima újratelepítés sem segített csak a letörlés majd telepítés. Van ahol elég csak az adtok törlése is (bár akkor inkább a teljes progi törlése-telepítése ha már úgy is minden veszik).
Szóval én semmi pénzért sem váltanék már alacsonyabb számú verzióra mint a jelenlegi JB 4.1.2.
De hát kinek a pap, kinek a paplan!
Szerk1: Az akku időről annyit hogy 9óra alvás után 100% ról 95% ra és ebben benne van a launcher és a zárképernyő időjárás progija (mindkettő óránkénti frissítéssel) és az emailek (3 óránkénti frissítéssel) és engedélyezve van a teló adatainak a szinkronizálása is a gmail fiókkal.