eriklili13 írta:muzsikus2 írta:Macika írta:
Igen, pár napja fent van a sammobile.com-on már.
Észak-Európának szánt 2.3.5-ös béta...
Amit feltettem már nem béta (kies frissítés ). Kiesről elérhető.
Sziasztok!
Lehet,hogy én nem értek magyarul ill.olvasok,de ez a mondat nekem is úgy jön le,mintha a Kiesről már letölthető lenne az új szoft.Észak-Európűnak szánták,akkor azert nem érhető még el nálunk,azért írja ki,hogy az enyém is a legfrissebb /KI4 /

Nos tehát.
A Kiesről elérhető a KI8, HA!!!
NEE a product code-ja alapból a telefonodnak, vagy átírod arra.
Ha hivatalos magyar (XEH) a product code-od, akkor a KI4 a legújabb, 3 hete lett az.
Természetesen Odin-nal azt teszel fel,amit akarsz.
A lényeg, hogy addig beta/teszt egy ROM, míg hivatalosan ki nem jön valamely product code-ra a Kies-sel frissíthetően. Ilyenekkel, ilyen soha meg nem jelent teszt-ROM-okkal van tele a samfirmware.com.
Ha kijött Kies-sel frissíthetőre valamely ROM valamely produsct code-ra, akkor onnantól hivatalosnak szánták, nem betanak/tesztnek.
Így van ezzel most a KI8, az NEE (Észak-Európai térség), ők kaptak elsőként hivatalos 2.3.5-öt, mert a pár hete megjelent KI3 az még nem volt hivatalos 2.3.5-ös ROM.
Tévedésből rosszat írtam, hogy nem hivatalos a KI8, az, HIVATALOS, csak nem nekünk.
Magyar nyelv mindenképpen van benne, ami probléma lehet, hogy magyar swype (használja valaki? aligha hiszem...), magyar szolgáltatói beállítások (APN), hasonlók nincsenek vagy csak hiányosan vannak benne.
Ezt egy ügyes CSC-cserével viszont rögtön eliminálni lehet általában egy korábbi, Magyarországra szánt ROM-ból kibányászott CSC-vel, bár nem tudom, hogy a 2.3.4 -> 2.3.5 váltásnál is működik-e ez, nem próbáltam még.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill