Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
eriklili13
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
Nem:
Has thanked: 139 times
Been thanked: 10 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: eriklili13 »

muzsikus2 írta:
Macika írta: Igen, pár napja fent van a sammobile.com-on már.
Észak-Európának szánt 2.3.5-ös béta...
Amit feltettem már nem béta (kies frissítés ). Kiesről elérhető.
Sziasztok!

Lehet,hogy én nem értek magyarul ill.olvasok,de ez a mondat nekem is úgy jön le,mintha a Kiesről már letölthető lenne az új szoft.Észak-Európűnak szánták,akkor azert nem érhető még el nálunk,azért írja ki,hogy az enyém is a legfrissebb /KI4 / :oops:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

eriklili13 írta:
muzsikus2 írta:
Macika írta: Igen, pár napja fent van a sammobile.com-on már.
Észak-Európának szánt 2.3.5-ös béta...
Amit feltettem már nem béta (kies frissítés ). Kiesről elérhető.
Sziasztok!

Lehet,hogy én nem értek magyarul ill.olvasok,de ez a mondat nekem is úgy jön le,mintha a Kiesről már letölthető lenne az új szoft.Észak-Európűnak szánták,akkor azert nem érhető még el nálunk,azért írja ki,hogy az enyém is a legfrissebb /KI4 / :oops:
Nos tehát.

A Kiesről elérhető a KI8, HA!!! NEE a product code-ja alapból a telefonodnak, vagy átírod arra.
Ha hivatalos magyar (XEH) a product code-od, akkor a KI4 a legújabb, 3 hete lett az.

Természetesen Odin-nal azt teszel fel,amit akarsz.

A lényeg, hogy addig beta/teszt egy ROM, míg hivatalosan ki nem jön valamely product code-ra a Kies-sel frissíthetően. Ilyenekkel, ilyen soha meg nem jelent teszt-ROM-okkal van tele a samfirmware.com.
Ha kijött Kies-sel frissíthetőre valamely ROM valamely produsct code-ra, akkor onnantól hivatalosnak szánták, nem betanak/tesztnek.

Így van ezzel most a KI8, az NEE (Észak-Európai térség), ők kaptak elsőként hivatalos 2.3.5-öt, mert a pár hete megjelent KI3 az még nem volt hivatalos 2.3.5-ös ROM.

Tévedésből rosszat írtam, hogy nem hivatalos a KI8, az, HIVATALOS, csak nem nekünk.
Magyar nyelv mindenképpen van benne, ami probléma lehet, hogy magyar swype (használja valaki? aligha hiszem...), magyar szolgáltatói beállítások (APN), hasonlók nincsenek vagy csak hiányosan vannak benne.
Ezt egy ügyes CSC-cserével viszont rögtön eliminálni lehet általában egy korábbi, Magyarországra szánt ROM-ból kibányászott CSC-vel, bár nem tudom, hogy a 2.3.4 -> 2.3.5 váltásnál is működik-e ez, nem próbáltam még.
These users thanked the author Macika for the post:
eriklili13 (2011-10-13 csüt. 09:00:22)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

A samfirmware.com szinte csak hivatalos KIES ROM-ok vannak, kivéve 1-2 3fájlos beta ROM-ot. A ROM-ok 90% teljesen hivatalos, valamikor valamelyik régióba megjelent KIES ROM-ról van szó. A mostani hivatalos NEE termékkódú ROM-ban csak a CSC fájlt kellene a magyar megfelelőjére kicserélni és már kész is.
These users thanked the author reddoors for the post:
eriklili13 (2011-10-13 csüt. 09:01:15)
Huawei MATE 9 Android 7
eriklili13
2. szint
2. szint
Nem:

Kedves Reddors!Lenne egy pici idod es megcsinalnad ezt a valtoztatast nekunk,nagyon megkoszonnenk!Az ikonok nagyitasan kivul van mas ujdonsag is a KI8-ban?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

eriklili13 írta:Kedves Reddors!Lenne egy pici idod es megcsinalnad ezt a valtoztatast nekunk,nagyon megkoszonnenk!Az ikonok nagyitasan kivul van mas ujdonsag is a KI8-ban?
messze nem biztos hogy bennevan az ikonnagyítás én csak azt írtam hogy készül és hogy nem biztos hogy választható lesz hogy 3x3 vagy a hagyományos ezért mindenki óvatosan telepítsen. Mivel eddig senki sem anyázott ezért szerintem nincs benne. Mindenesetre én elvagyok egyelőre az I3-al max ha jön valami J azt felteszem de ennek nem látom egyelőre az értelmét.
These users thanked the author Segal for the post:
eriklili13 (2011-10-13 csüt. 11:18:57)
eriklili13
2. szint
2. szint
Nem:

Koszi,megfogadom a tanacsodat!
Macika
6. szint
6. szint

reddoors írta:A samfirmware.com szinte csak hivatalos KIES ROM-ok vannak, kivéve 1-2 3fájlos beta ROM-ot. A ROM-ok 90% teljesen hivatalos, valamikor valamelyik régióba megjelent KIES ROM-ról van szó. A mostani hivatalos NEE termékkódú ROM-ban csak a CSC fájlt kellene a magyar megfelelőjére kicserélni és már kész is.
Tényleg ne haragudj, hogy vitatkozom, de csak ha legutolsó 13-at nézzük (a KF3 utántól), akkor abból mennyi a hivatalosan megjelent? A KI4 (szinte mindenkinek, persze a kivételünkkel, mert ha felrakjuk bármelyik KI4-et onnan a XEH-es telónkra, akkor a KIES nem ismeri fel hivatalosnak) és a KI2 (a hollandoknak)?

Az összes OXA az teszt ROM, nem?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

Feltettem a telefonomra az állítólagos android 3.0-ás zenelejátszóját, de szerintem ez még rosszabb mint a jelenlegi, ráadásul bootoláskor autómatikusan fut a háttérben és eszi a ramot. Remélem nem ez lesz az új oprendszerben! ;)
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Macika írta:
reddoors írta:A samfirmware.com szinte csak hivatalos KIES ROM-ok vannak, kivéve 1-2 3fájlos beta ROM-ot. A ROM-ok 90% teljesen hivatalos, valamikor valamelyik régióba megjelent KIES ROM-ról van szó. A mostani hivatalos NEE termékkódú ROM-ban csak a CSC fájlt kellene a magyar megfelelőjére kicserélni és már kész is.
Tényleg ne haragudj, hogy vitatkozom, de csak ha legutolsó 13-at nézzük (a KF3 utántól), akkor abból mennyi a hivatalosan megjelent? A KI4 (szinte mindenkinek, persze a kivételünkkel, mert ha felrakjuk bármelyik KI4-et onnan a XEH-es telónkra, akkor a KIES nem ismeri fel hivatalosnak) és a KI2 (a hollandoknak)?

Macika , én azt írtam , hogy a ROM-ok 90%-ban hivatalos KIES-en megjelent ROM-ok. Ha jól számoltam ,csak EU. ROM-ból kb. 40db van fent , ebből kb. 4-5 az ami NEM KIES-en jelent meg,hanem kilopták a központi szerveren lévő TESZT mappából. Elképzelhető , hogy tévedtem 1-2%-ot és csak 87-88% a hivatalos KIES ROM.
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint

reddoors írta:
Macika írta:

Macika , én azt írtam , hogy a ROM-ok 90%-ban hivatalos KIES-en megjelent ROM-ok. Ha jól számoltam ,csak EU. ROM-ból kb. 40db van fent , ebből kb. 4-5 az ami NEM KIES-en jelent meg,hanem kilopták a központi szerveren lévő TESZT mappából. Elképzelhető , hogy tévedtem 1-2%-ot és csak 87-88% a hivatalos KIES ROM.
Az OXA nem teszt ROM? KI3, KI2, stb...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”