Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
hohand
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Apple iPhone 6
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: hohand »

Engem az erdekelne,S2-n miert nem lehetett megoldani azt, hogy ha osszedugom usb-vel, akkor felajanlja, hogy milyen modban szeretnem csatlakoztatni. Kicsit maceras a menu,beallitasok... bekapcsolni! :(
oldman360
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S9+
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: oldman360 »

hohand írta:Engem az erdekelne,S2-n miert nem lehetett megoldani azt, hogy ha osszedugom usb-vel, akkor felajanlja, hogy milyen modban szeretnem csatlakoztatni. Kicsit maceras a menu,beallitasok... bekapcsolni! :(
A bekapcsoláshoz elég ha lehúzod az értesítősávot és ott megtalálod azt.
Oldman
GT-i9100 Galaxy S II - XXLQ5
notaridavid
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: notaridavid »

doongoo írta:
notaridavid írta:
notaridavid írta:

Akkor most jon a kovetkezo problema, mar nem vesz fel toltest, es a gep sem mindig latja, igy nem tudom visszarakni a stock kernelt :(
Valami gyors megoldas?
Ez jelenthet gari vesztest?

Holnap napkozben jon a futar erte, mert premium szolgaltatassal kezelik a telot.
Egy erdekesseg, a kijelzo felem nez, el sem indul a toltes, ha fejjel lefele, tehat a kijelzo lefele nez, akkor elindul a toltes. Erdekes. :weird:
Na mind1 holnap viszik, remelem most tolt annyit hogy ra tudjam tenni a stock kernelt, nem szeretnem emiatt bukni a garit.

Na most mar tenyleg nem farasztalak titeket ezzel a temaval :)
Ez jó, biztos olyan az akksija, mint egy fordított pohár :D Csak így tud belefolyni az áram :taps1:
En inkabb valami erintkezesi problemara gondolnek :)
Samsung Galaxy S II PDA: I9100XWKK5
Dell Studio 1737
http://www.google.hu
Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

notaridavid írta:En inkabb valami erintkezesi problemara gondolnek :)
Sajnos néha előfordul, hogy meghibásodik a µUSB csatlakozó. Vigyázni kell rá! Óvatosan kell mindig mindent beledugni és vigyázni, hogy nehogy megrántódjon, ha benne van valami.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

oldman360 írta:Urak/Hölgyek,

Elnézést hogy a teljes szál átolvasása nélkül kérdezek...

T-Mobile -os SGS II-m van, még a gyári ROM-mal (XWKF3/XXKE7/TMHKD1).

Rootolás céljából kezdetként feltoltam rá egy CF-Root-SGS2_XW_CLK_KF3-v4.0-CWM4 kernelt. Működik is szépen.
Azt olvastam, hogy a rootolás után visszatéve az eredeti kernel, eltűnik a boot közben jelenleg megjelenő sárga "felkiáltójel".
  • Hogyan tudom az eredeti kernelt visszatenni (pontosabban honnan tudom azt letölteni)?
  • Erre a készülékre fel tudok-e tenni gond nélkül főzött ROM-ot? Ha igen, melyiket célszerű?
XDa-n minden fent szokott lenni fent lesz a kernel is bár nem tudom miért zavaró. Feltenni ugyanúgy kell ahogy rootoltad tallózod a .tar fájlt.
Simán fel tudod tenni ODIN-al a frissebb ROM-ot. Jelenleg a legfrissebb a KI3 én azt használom és meg vagyok vele elégedve de sokan használják a KI4-et is (hiába nagyobb a számozása régebbi) és azt is dicsérik. Utánna viszont frissebb ROOT-ra lesz szükséged és megint vadászhatod a kernelt :D
hohand
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Apple iPhone 6
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hohand »

oldman360 írta:
hohand írta:Engem az erdekelne,S2-n miert nem lehetett megoldani azt, hogy ha osszedugom usb-vel, akkor felajanlja, hogy milyen modban szeretnem csatlakoztatni. Kicsit maceras a menu,beallitasok... bekapcsolni! :(
A bekapcsoláshoz elég ha lehúzod az értesítősávot és ott megtalálod azt.
Nem tudom, hogy miről beszélsz, de nekem oda csak azt írja ki, hogy USB csatlakoztatva MTP csatlakoztatva! Azzal semmit nem tudok csinálni. Ha most USB meghajtóként akarnám csatlakoztatni, akkor beállítások-vezeték nélküli és hálózati-USB segédprogramok-kábel lehúz-Tár csatlakoztatása a számítógéphez-kábel visszadug!
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Hali!
Beállítások-->Fejlesztés-->USB-hibakeresés pipa be. Ezután, ha rádugod kábelre az értesítősávot lehúzod és USB csatlakoztatva rányomsz, Belső tárhely csatlakoztatása.
These users thanked the author muzsikus2 for the post:
hohand (2011-10-12 szer. 08:43:27)
Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

Annyra jó lenne ha az új tulajok legalább időnként használnák a keresőt az oldalon. Bőven elég lenne beírni néhány kulcsszót ahhoz, hogy pár kattintással és esetleg egy-két hozzászólás elolvasásával megtalálja az ember amit keres. Ha esetleg még sem így lenne, akkor még mindig ott van az a lehetőség, hogy kérdezzen ha végképp nem találja a megoldást a problémájára. Most lehet nyugodtan "fújjolni" és írni minden féle kedves dolgot nekem azért mert ezt megmertem említeni, de majd az újak is észreveszik idővel, hogy a modiknak állandóan takarítani kell az oldalt mert egy adott kérdés és az arra adott válaszok több tucatszor is megtalálhatóak egy topic-ban. Az egészben a legszebb az, hogy ilyen és ehhez hasonló hozzászólás is már legalább 10 van ebben a fórumban, de még mindig nem olvasnak a legtöbben mielőtt kérdeznének. ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára viki071228 2011-10-12 szer. 08:39:28-kor.
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

Segal írta:
oldman360 írta:Urak/Hölgyek,

Elnézést hogy a teljes szál átolvasása nélkül kérdezek...

T-Mobile -os SGS II-m van, még a gyári ROM-mal (XWKF3/XXKE7/TMHKD1).

Rootolás céljából kezdetként feltoltam rá egy CF-Root-SGS2_XW_CLK_KF3-v4.0-CWM4 kernelt. Működik is szépen.
Azt olvastam, hogy a rootolás után visszatéve az eredeti kernel, eltűnik a boot közben jelenleg megjelenő sárga "felkiáltójel".
  • Hogyan tudom az eredeti kernelt visszatenni (pontosabban honnan tudom azt letölteni)?
  • Erre a készülékre fel tudok-e tenni gond nélkül főzött ROM-ot? Ha igen, melyiket célszerű?
XDa-n minden fent szokott lenni fent lesz a kernel is bár nem tudom miért zavaró. Feltenni ugyanúgy kell ahogy rootoltad tallózod a .tar fájlt.
Simán fel tudod tenni ODIN-al a frissebb ROM-ot. Jelenleg a legfrissebb a KI3 én azt használom és meg vagyok vele elégedve de sokan használják a KI4-et is (hiába nagyobb a számozása régebbi) és azt is dicsérik. Utánna viszont frissebb ROOT-ra lesz szükséged és megint vadászhatod a kernelt :D
Már van KI8 is. ;) :taps1:
Samsung Galaxy Note 3
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

zn135399 írta: Már van KI8 is. ;) :taps1:
Hali!