Persze , de mikor vetted? Nem mostanában igaz ?felixo írta:Ez hülyeség. Én is a vodánál vettem és I9505 !
Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
Huawei MATE 9 Android 7
- sludgeboy
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 5 times
- Kapcsolat:
Ok S4 kilőve azon hezitáltam pedig, honnan lehet megtudni ezeket az infokat én a netes oldalukon nem találtam erre vonatkozólag semmit?Mármint milyen proci stb...reddoors írta: Én az S4-et semmiképpen nem választanám, mert a voda a lehető "legrosszabb" verziót forgalmazza i9515 .Kevesebb szenzor és a proci is már kicsit régebbi , gyengécske. S4-ből az i9506 LTE+ a jó választás . Abban snapdragon 800-as proci van.
A Z3 egy jó választás lehet , ha fontos a gyorsaság , vízállóság . A Z3 jelenleg talán a világ 5 leggyorsabb készüléke között van , a snapdragon 801 +HD kijelző párosítás nagyon gyors . Nem mellékesen memóriakártyával is bővíthető.
A G2 sem rossz abban snapdragon 800-as proci van és nagyobb kijelző 5,2 " de ez ugye nem bővíthető kártyával.
Hát nehéz a választás , én lehet a z3 compact-ot próbálnám ki .
ASony a COMPACT verza nem full HD kijelzővel bár ebben nem rossz a cucc és a kamera is korrekt.Az LG G2 mellett csak amiatt nem volnék mert nem egy friss készülék már.Illetve a bővíthetőség hiánya...
Ja írtad a compactot bocsi nem figyeltem.Nagyjából nekem is ez maradt logikusan ha kizárom a hátrányokat bár az S4 nem tudtam ezeket az infokat.Köszi érte.Illetve ugye romolásnál ugrik a gari is ami nem túl csábító.Sonym még nem volt ideje lenne kipróbálnom?
Bocs az offért srácok
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
A netes oldalon nincs sajna . Régen i9505 volt mindhárom szolgáltatónál , aztán a voda és a telenor lecserélte az olcsóbb i9515-ös verzióra , a T-Mobile meg a drágább i9506-ra . Az utóbbi ezzel tesztelte annak idején a 4G hálózatát .sludgeboy írta:Ok S4 kilőve azon hezitáltam pedig, honnan lehet megtudni ezeket az infokat én a netes oldalukon nem találtam erre vonatkozólag semmit?Mármint milyen proci stb...reddoors írta: Én az S4-et semmiképpen nem választanám, mert a voda a lehető "legrosszabb" verziót forgalmazza i9515 .Kevesebb szenzor és a proci is már kicsit régebbi , gyengécske. S4-ből az i9506 LTE+ a jó választás . Abban snapdragon 800-as proci van.
A Z3 egy jó választás lehet , ha fontos a gyorsaság , vízállóság . A Z3 jelenleg talán a világ 5 leggyorsabb készüléke között van , a snapdragon 801 +HD kijelző párosítás nagyon gyors . Nem mellékesen memóriakártyával is bővíthető.
A G2 sem rossz abban snapdragon 800-as proci van és nagyobb kijelző 5,2 " de ez ugye nem bővíthető kártyával.
Hát nehéz a választás , én lehet a z3 compact-ot próbálnám ki .
ASony a COMPACT verza nem full HD kijelzővel bár ebben nem rossz a cucc és a kamera is korrekt.Az LG G2 mellett csak amiatt nem volnék mert nem egy friss készülék már.Illetve a bővíthetőség hiánya...
Ja írtad a compactot bocsi nem figyeltem.Nagyjából nekem is ez maradt logikusan ha kizárom a hátrányokat bár az S4 nem tudtam ezeket az infokat.Köszi érte.Illetve ugye romolásnál ugrik a gari is ami nem túl csábító.Sonym még nem volt ideje lenne kipróbálnom?
Bocs az offért srácok
Ha megnézed a samfirmware oldalon a listát látható , hogy az i9515 van forgalomban.
http://www.sammobile.com/firmwares/data ... I9515/VDH/
A sony szerintem jó választás lehet . Az egy idei modell , nagyon gyors , és a teszteken is jó dolgokat írnak. Persze ha a nagyobb kijelző fontosabb akkor LG G2 felé egyedül ez billenti el a mérleg nyelvét. Én a sony Z3 compactot választanám, a kijelzőméretet eltekintve minden téren jobb.
- Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Augusztus elején.reddoors írta:Persze , de mikor vetted? Nem mostanában igaz ?felixo írta:Ez hülyeség. Én is a vodánál vettem és I9505 !
-- Galaxy S 4 --
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Jelenleg az i9515 van forgalomban.felixo írta:Augusztus elején.reddoors írta:Persze , de mikor vetted? Nem mostanában igaz ?felixo írta:Ez hülyeség. Én is a vodánál vettem és I9505 !
Huawei MATE 9 Android 7
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Sziasztok! Hogy lehet a led jelzések színét megváltoztatni? Állítólag az S3-asnál lehet a beállításokban, de az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. Már a LED manager-t is próbáltam, de azzal is csak zölden, meg pirosan villog.
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
Rootolt a teló?eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet a led jelzések színét megváltoztatni? Állítólag az S3-asnál lehet a beállításokban, de az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. Már a LED manager-t is próbáltam, de azzal is csak zölden, meg pirosan villog.
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
- eclipse
- 2. szint
nem rootolt.fireman írta:Rootolt a teló?eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet a led jelzések színét megváltoztatni? Állítólag az S3-asnál lehet a beállításokban, de az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. Már a LED manager-t is próbáltam, de azzal is csak zölden, meg pirosan villog.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
https://play.google.com/store/apps/deta ... ghtmanagereclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet a led jelzések színét megváltoztatni? Állítólag az S3-asnál lehet a beállításokban, de az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. Már a LED manager-t is próbáltam, de azzal is csak zölden, meg pirosan villog.
- eclipse
- 2. szint
Köszi, de ebből már feltettem a pro verziót és így sem működik. Beállítom, de nem úgy műkszik, maradnak a gyári színek. Sőt a gyári beállításokban kéknek mondott villogás is zöld.tnorbi írta:https://play.google.com/store/apps/deta ... ghtmanagereclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet a led jelzések színét megváltoztatni? Állítólag az S3-asnál lehet a beállításokban, de az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. Már a LED manager-t is próbáltam, de azzal is csak zölden, meg pirosan villog.