Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung N9005 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: Macika »

bladehu2 írta:
Segal írta:Olyan egyedül érzem magam szerintem én vagyok az egyedüli akinek roppant mód bejön. Élvezem minden egyes percét a közös életünknek. Mondjuk én már a bejelentés pillanatába 99%-ig biztos voltam benne hogy meglesz a pfc találkozón meg egyértelművé vált hogy kell. Márcsak a jó főzelékek kellenek rá bár a gyári rom is meglepően jónak bizonyul de persze lehetne ezt még azért fokozni, dizájnolni stb.
:D
énis megnyomkodtam ma, kb 3 percig kötött le. azalatt 2x sikerült kis híján elejteni úgyhogy hiába gyors meg szép nagy a kijelző, ha az egyik kezedben egy szatyor van (vagy épp kapaszkodsz a bkv-n) akkor egy kézzel telefonként nekem ez a teljesen használhatatlan kategória. vagy legalábbis baromi nagy az esélye egy 50e-es (nagyságrendileg ennyibe fájhat egy kijelző csere?) elejtésnek. tabletnak meg kicsit kicsi :)
Az S4-nél 58e Ft egy komplett kijelző...
Tartok tőle, hogy az N3-hoz még sokkal drágább, legalábbis mostanában, az elején...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

bladehu2 írta:(...) szép nagy a kijelző, ha az egyik kezedben egy szatyor van (vagy épp kapaszkodsz a bkv-n) akkor egy kézzel telefonként nekem ez a teljesen használhatatlan kategória. vagy legalábbis baromi nagy az esélye egy 50e-es (nagyságrendileg ennyibe fájhat egy kijelző csere?) elejtésnek. tabletnak meg kicsit kicsi :)
Na erre találták fel az egykezes módot, ha csinálsz a képernyő bármelyik szélén egy oda-vissza irányuló mozdulatot, a képernyőt átméretezi egy 3.5" méretre és a jobb vagy bal alsó sarokba és pont átéri az ember.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

rydair írta:
bladehu2 írta:(...) szép nagy a kijelző, ha az egyik kezedben egy szatyor van (vagy épp kapaszkodsz a bkv-n) akkor egy kézzel telefonként nekem ez a teljesen használhatatlan kategória. vagy legalábbis baromi nagy az esélye egy 50e-es (nagyságrendileg ennyibe fájhat egy kijelző csere?) elejtésnek. tabletnak meg kicsit kicsi :)
Na erre találták fel az egykezes módot, ha csinálsz a képernyő bármelyik szélén egy oda-vissza irányuló mozdulatot, a képernyőt átméretezi egy 3.5" méretre és a jobb vagy bal alsó sarokba és pont átéri az ember.
aha, és a fizikai gombokat is átméretezi máshova? :D mert pont azokat k**va nehéz elérni úgy hogy közben biztonságosan tartod a telefont mondjuk egy zötyögő buszon. na majd ezt az egykezes módot kipróbálom hogy mennyire hatékony.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

bladehu2 írta: aha, és a fizikai gombokat is átméretezi máshova? :D mert pont azokat k**va nehéz elérni úgy hogy közben biztonságosan tartod a telefont mondjuk egy zötyögő buszon. na majd ezt az egykezes módot kipróbálom hogy mennyire hatékony.
Nem is kis kezűeknek való. :D S3ast simán forgatom össze vissza, Note meg nem sokkal nagyobb nála.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:
bladehu2 írta: aha, és a fizikai gombokat is átméretezi máshova? :D mert pont azokat k**va nehéz elérni úgy hogy közben biztonságosan tartod a telefont mondjuk egy zötyögő buszon. na majd ezt az egykezes módot kipróbálom hogy mennyire hatékony.
Nem is kis kezűeknek való. :D S3ast simán forgatom össze vissza, Note meg nem sokkal nagyobb nála.
nekem mondjuk nőgyógyász méretű lapát kezem van de full kényelmesen tudom nyomkodni a telefont egykézzel. Ettől függetlenül a fent leírt módszer mellett ottvan a billentyűzet balra vagy jobbra helyezése is.
Mondjuk a fizikai gombokat nem lehet átállítani ez tény nekem meg pont az zavaró egy kicsit hogy nagyon belülre kerültek visszánál mindig kicsit jobbra keresem. Ezt még szokni kell.

Más: Megérkezett a 64 gigás micro sd-m. :lol3: :lol3: :lol3:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: Macika »

Aki hitt abban, hogy a KNOX-féle eFuse (milyen aljas szó, elektronikus biztosíték) majd "megoldható" lesz valahogy, az csalódni fog. :(

https://plus.google.com/+Chainfire/posts/LCfF5A9fsTG
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Na eddig bírtam főzelék nélkül :lol:
Találtam végre egyet amit már érdemes is felrakni mert került is bele némi plusz tartalom és nem csak ilyen Omega féle tegyük bele a 2-3 saját programunkat a stock verzióba és adjuk ki...

Pár kép a változtatásokról (katt a képre a nagyobb változatért)

Kép

Kép

Kép

Kép

A legdrámaibb változtatás hogy bejött egy új menüpont a beállításokba X-Note Extras néven amibe elég sok mindent lehet variálni, hangosabb lett a zene (Update: azt a büdös ku... fülessel milyen hangos lett a zene szó szerint kiszakad a dobhártyám :mrgreen: ), kékesebb a kinézet végre átlátszó a redőny stb.
Istenigazából még most kezdem belakni majd írok a fejleményekről.
Végül ha valakit érdekel a rom akkor Katt (friss ropógós rom ma jelent meg már MJ1 alapon)
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Működő hívásrögzítőt talált már hozzá valaki? Bluetoothon való működés érdekelne leginkább.
OnePlus3
Segal
Admin segéd
Admin segéd

robrobzon írta:Működő hívásrögzítőt talált már hozzá valaki? Bluetoothon való működés érdekelne leginkább.
Még ehez a főzötthöz is csak extraként tőlthető le egy hívásrögzítő (le is szedtem) de őszinte leszek mégcsak azt sem találom hova került. Se plusz ikon, se a hívás résznél a szokásos rec fül, se semmi. Max az alappal művelhetett valamit de akkor meg semmi értelme nem lenne az extra plusz letőltésnek hanem alapból a romba lehetne. Tehát a válasz a nem sajnos.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Segal írta:
robrobzon írta:Működő hívásrögzítőt talált már hozzá valaki? Bluetoothon való működés érdekelne leginkább.
Még ehez a főzötthöz is csak extraként tőlthető le egy hívásrögzítő (le is szedtem) de őszinte leszek mégcsak azt sem találom hova került. Se plusz ikon, se a hívás résznél a szokásos rec fül, se semmi. Max az alappal művelhetett valamit de akkor meg semmi értelme nem lenne az extra plusz letőltésnek hanem alapból a romba lehetne. Tehát a válasz a nem sajnos.
Én szerintem meg kellene próbálni a Sanity programot , eddig szinte az össze prémium kategóriás Samsunggal működött android rendszertől függetlenül. A program elég régi de ne zavarjon meg senkit. Elsőként az ingyenest kell telepíteni

Kód: Egész kijelölése

https://play.google.com/store/apps/details?id=cri.sanity
majd a Donate kiegészítőt

Kód: Egész kijelölése

https://play.google.com/store/apps/details?id=cri.sanitydonate
. Nem próbáltam mert nincs jelenleg NOTE 3-am de NOTE I-II , GS2-GS3 stb. tökéletesen működött.
A fizetős kiegészítő nem érhető el a régiónkba de különböző oldalakról beszerezhető.
Nem igényel semmiféle root hozzáférést , egy próbát megér.
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”