Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
Ennek nem igazán örülők.
Létezik valami megoldás arra, hogy Kit Kat-rom alatt is lehessen Külső sd kártyát érdemben használni?
Rootolt 4.4.2-van fent és bosszant hogy a telefonról a külső sd.re nem tudok másolgatni.
Hanem lessz rá valami megoldás akkor szerintem búcsút intek az Androidra, hihetetlen.
Létezik valami megoldás arra, hogy Kit Kat-rom alatt is lehessen Külső sd kártyát érdemben használni?
Rootolt 4.4.2-van fent és bosszant hogy a telefonról a külső sd.re nem tudok másolgatni.
Hanem lessz rá valami megoldás akkor szerintem búcsút intek az Androidra, hihetetlen.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Érdekes... Anno is volt ilyen amikor progikat nem lehetett áthelyezni, aztán mégis visszatette a funkciót a google, most meg ez... -.-Segal írta:Üdvözöllek a kitkat táborába. Ez nem bug hanem újdonság...csuri04 írta:Sziasztok.
Olyan problémám van hogy a telefon belső memóriájában illetve sdcardjaról nem tudok semelyik fàjl kezelővel a külső sd kártyára átmásolni semmit. Van erre valami megoldàs? 4.4.2 van fent korábban nem volt probléma.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!csuri04 írta:Ennek nem igazán örülők.
Rootolt eszközön van rá megoldás

GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
A Saját fájlok-fájlkezelő nekem megcsinálja a másolást stb.csuri04 írta:Sziasztok.
Olyan problémám van hogy a telefon belső memóriájában illetve sdcardjaról nem tudok semelyik fàjl kezelővel a külső sd kártyára átmásolni semmit. Van erre valami megoldàs? 4.4.2 van fent korábban nem volt probléma.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Simán át lehet másolni kitkat alatt is. Ebben a pillanatban próbáltam ki a saját fájlkezelőjével. Szerintem nem formáztad le a telódat verzióváltás után....kellene ilyenkor.csuri04 írta:Sziasztok.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- TBGetto
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 Omega 21.1
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Re: Samsung GT-i9500/9505 Galaxy S4
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és
"Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és
"Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Éppen most frissítették az ES File Explorert. Az egyik éppen ez a KitKat külső SD bug javítás.feroooo írta:A Saját fájlok-fájlkezelő nekem megcsinálja a másolást stb.csuri04 írta:Sziasztok.
Hogy milyen volt, vagy milyen lett tőle, azt nem tudom, mert nekem ahogy nézem már nem lesz KitKat rajta.

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Köszönöm, ettől féltem...laczine írta:Tökéletesen működik! Mindkét oldal hallható zörej nélkül! (Se root, se recovery se semmi! Tök szűz rendszer!Macika írta:Valaki, akinek már ROOT NÉLKÜLI 4.4.2 van a készülékén, kipróbálná a Total Recall hívásrögzítő programot (30 nap free trial), hogy képes-e rögzíteni a beszélgetést, vagy digitális zörejt vesz csak fel?
Előre is megköszönöm!)

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Hogyan tudom átvinni akár egy mozdulattal a Chrome böngésző könyvjelzőit a gyári Samsung böngészőbe?
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Sziasztok.
KitKat rom, update.zip formában telepíthető 4.2.2 rendszerre? (mindenféle root, hack, számítógépes kapcsoalt nélkül)
Illetve honnan tudnám beszerezni?
Hiába gugliztam, a telót nem tudjuk rákötni gépre és FOTA sem ajánlja fel a frissítést, de valahogy csak meg kéne oldani, pl ha a zippet letöltöm és pendrive-on átviszem.
KitKat rom, update.zip formában telepíthető 4.2.2 rendszerre? (mindenféle root, hack, számítógépes kapcsoalt nélkül)
Illetve honnan tudnám beszerezni?
Hiába gugliztam, a telót nem tudjuk rákötni gépre és FOTA sem ajánlja fel a frissítést, de valahogy csak meg kéne oldani, pl ha a zippet letöltöm és pendrive-on átviszem.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet