Samsung N7000 Galaxy Note

Samsung márkájú készülékek témái
xeex
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Re: Samsung N7000 Galaxy Note

Hozzászólás Szerző: xeex »

lipiN70 írta:Már nem most volt, de mintha utána még valamit telepíteni kellett volna....
Próbáld meg marketből feltenni a SU-t, és úgy mit csinál.
Próbáltam. Feltelepíti, majd indítás után kiírja, hogy valami bináris valamivel van valami hiba, majd kilép. :-(
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

xeex írta:
lipiN70 írta:Már nem most volt, de mintha utána még valamit telepíteni kellett volna....
Próbáltam. Feltelepíti, majd indítás után kiírja, hogy valami bináris valamivel van valami hiba, majd kilép. :-(
supersu play röl, inditsd el,,megkérdi,hogy bináris frissités,nyomj igent,akkor sem müxik?
Samsung galaxy s7 edge
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

xeex írta:Sziasztok!
Mivel nem vagyok túl jártas a telefonos turkálásban, de szükségem lenne egy programra, ami viszont csak root segítségével megy, hogy az exFAT-os USB-met felismerje a telefon, összeszedtem a bátorságomat, és megpróbálkoztam rootolni a telót ez alapján: http://www.androidgadgematic.com/2012/0 ... n7000.html
Minden ugyanúgy lement, ahogy írták, de miután restartolt a készülék, nem látom a supersu alkalmazást, és letöltöttem egy root checker nevű alkalmazást is, ami azt írja, hogy nincs rootolva a telefon.
Eredeti 4.0.3-as ics van a készülékemen, a kernel pedig lq3-as.
Van esetleg megoldási javaslatotok, hogy mi lehetett a probléma? Nem szeretnék sem háromszögeket, sem pedig egyéb következményeket, és jó volna, ha a root-ot vissza is lehetne cserélni, ha megjön a JB OTA-n keresztül, mindössze csak a paragon exfat-ra lenne szükségem.
Köszi előre is!
Üdv.
Ezzel simán rootolhatod, nem kell semmi hókusz-pókusz:
ExynosAbuse-v1.40.apk
(1.16 MiB) Letöltve 71 alkalommal.
Kép Kép
xeex
1. szint
1. szint

Limahl írta:
xeex írta:
supersu play röl, inditsd el,,megkérdi,hogy bináris frissités,nyomj igent,akkor sem müxik?
Előbb megcsináltam ismét CWM-el. Megint nem volt ott a SuperSU, letöltöttem google play-ről (Chainfire verzió), elindítottam. A program indulásakor kiírja, hogy "Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!" És egyedül az OK-ra tudok kattintani. A program ezután kilép.

ExynosAbuse-v1.40.apk
(1.16 MiB) Még senki sem töltötte le.
Igen, ezt már megtáltam XDA-n én is, csak több fenntartásom is volt vele, ezért próbálkoztam mással. Az első problémám a programmal, hogy nem tudom, hogyan kell unroot-olni szükség esetén. Hiába van ugyanis a programban unroot gomb, írták a fórumokon, hogy a SuperSU programból kéne valahogy, full unroot-ot csinálni, és így nem tudom, melyik az igaz. A másik problémám, hogy nem igazán tudom pontosan mit jelent az exploit kifejezés. Ugyanis állítólag sok készüléken nem megy a kamera, ha ki van pipálva a disable exploit mező, viszont állítólag valamilyen biztonsági okból szükséges, hogy be legyen pipálva, csak nem tudom miért. A kamerát pedig szintén sokat szoktam használni.

Olvastam amúgy, hogy LQ3-as romoknál nem mindig jelenik meg a SuperSU, mert kevés valamilyen hely, csak azt nem értem, hogy ha én utólag hozzáadom, miért nem megy.
gyurcsok
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-N7000
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: gyurcsok »

Elindult a hivatalos frissites
Szerk.: a nemet mar fent is van sammobileon
These users thanked the author gyurcsok for the post:
lipiN70 (2013-02-18 hétf. 09:04:38)
Rating: 2.63%
Kép
xeex
1. szint
1. szint

xeex írta:
Limahl írta: supersu play röl, inditsd el,,megkérdi,hogy bináris frissités,nyomj igent,akkor sem müxik?
Előbb megcsináltam ismét CWM-el. Megint nem volt ott a SuperSU, letöltöttem google play-ről (Chainfire verzió), elindítottam. A program indulásakor kiírja, hogy "Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!" És egyedül az OK-ra tudok kattintani. A program ezután kilép.

ExynosAbuse-v1.40.apk
(1.16 MiB) Még senki sem töltötte le.
Igen, ezt már megtáltam XDA-n én is, csak több fenntartásom is volt vele, ezért próbálkoztam mással. Az első problémám a programmal, hogy nem tudom, hogyan kell unroot-olni szükség esetén. Hiába van ugyanis a programban unroot gomb, írták a fórumokon, hogy a SuperSU programból kéne valahogy, full unroot-ot csinálni, és így nem tudom, melyik az igaz. A másik problémám, hogy nem igazán tudom pontosan mit jelent az exploit kifejezés. Ugyanis állítólag sok készüléken nem megy a kamera, ha ki van pipálva a disable exploit mező, viszont állítólag valamilyen biztonsági okból szükséges, hogy be legyen pipálva, csak nem tudom miért. A kamerát pedig szintén sokat szoktam használni.

Olvastam amúgy, hogy LQ3-as romoknál nem mindig jelenik meg a SuperSU, mert kevés valamilyen hely, csak azt nem értem, hogy ha én utólag hozzáadom, miért nem megy.

Azt hiszem, akkor egyenlőre várok a root-tal a JB frissítés utánig, aztán majd megpróbálom ismét. Amúgy ha már JB frissítés, hivatalos OTA frissítés után ICS-ről JB-re törlődnek az általam felrakott programok, beállítások, jegyzetek, ...???
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

xeex írta:Amúgy ha már JB frissítés, hivatalos OTA frissítés után ICS-ről JB-re törlődnek az általam felrakott programok, beállítások, jegyzetek, ...???
nem
jokerkiller
3. szint
3. szint
Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
Has thanked: 150 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: jokerkiller »

Ha felraktuk a N7000XXLSZ_N7000OXALSZ_DBT-t akkor milyen kernellel tudom rootloni ? (esetleg tudnátok linkelni?)

*Tárgytalan
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban :D/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
gyurcsok
1. szint
1. szint

Mostanaban csinal olyat a telom, hogy ujraindul, es utana mar be se kapcsol. (Samsung logo, bootloop) csak backupal vagy uj rom telepitesevel lehet eletet lehelni bele. Tobbszor eljatszotta mar.en az akksira tippelek, nagyon szar allapotba van mar, ossze vissza mutatja a % es a kijelzo ido max masfel ora egy toltessel. Valakinek valami otlet?
Kép
gyurcsok
1. szint
1. szint

http://www.sammobile.com/2013/03/18/gal ... y-note-ii/
Eljott hat a veg. De meg igy is tovabb huzta mint amire tippeltem, nem gondoltam hogy 4.2ot is megkapja
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”