Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

viki071228 írta:Képzeljétek el, hogyan jártam...! Elkezdtem ma dolgozni az autofocus problémán és egészen jól is haladtam az első rendszerösszeomlásig. A fényképező exponáló gombját áthelyeztem a kijelzőzár fizikai gombjára, de ettől az elveszítette az eredeti funkcióját. Ez engem nem zavarna mert nem használom, de gondolom sokan nem örülnének neki. Ezután átraktam a hangerő gombokra az exponálást, de sajnos ott is ugyan ez történt, azzal megfűszerezve az egészet, hogy így a zoom funkció sem működik, tehát ez sem volt nyerő.:-) A focus sebessége most gyorsabb ugyan, de még messze nem olyan amilyennek szeretném. Ha egy álló tárgyat videózom a teló mozdítása nélkül még most is tazt csinálja sajnos, hogy többször is ráfókuszál ahelyett, hogy csak egyszer tenné. Kipróbáltam azt is, hogy autofocus helyett fix focust tettem a camera apk-ba, de az sem az igazi és ahogy már írtam a rendszer összeomlás miatt, ma kétszer is újra raktam az egész romot. A lényeg, hogy még nem adtam fel de valóban nem egyszerű, ahogyan azt többen is írták a külhoni fórumokon. :-)
720x480-nál már nincs autófókusz probléma, mert nincs, én ezen a felbontáson használom, egyébként örömmel látom, hogy van még egy fanatikus női felhasználó a tagok közt :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

kisdobos írta:
Hol vetted a nagyobb aksit hozzá?[/quote]
Igazából egy itteni fórumtárs segített benne! Sőt..., hogy pontos legyek, gyakorlatilag mindent ő intézett én csak átutaltam neki a 14ezer forintot. :D Ha visszaolvasol megtalálod, hogy kinek köszönhetem mert már leírtam párszor de igazából nem bíztatott, hogy reklámozzam ezért nem írnám le többször mert nem tudom, hogy örülne-e neki.

Szerk.: Ez az "idézés" még mindig nem nagyon megy nekem! ;) Pedig esküszöm, hogy megoldottam már meg komplikáltabb feladatokat is. :lol: ;)
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
viki071228
2. szint
2. szint
Nem:

migabi24 írta:
viki071228 írta:Képzeljétek el, hogyan jártam...! Elkezdtem ma dolgozni az autofocus problémán és egészen jól is haladtam az első rendszerösszeomlásig. A fényképező exponáló gombját áthelyeztem a kijelzőzár fizikai gombjára, de ettől az elveszítette az eredeti funkcióját. Ez engem nem zavarna mert nem használom, de gondolom sokan nem örülnének neki. Ezután átraktam a hangerő gombokra az exponálást, de sajnos ott is ugyan ez történt, azzal megfűszerezve az egészet, hogy így a zoom funkció sem működik, tehát ez sem volt nyerő.:-) A focus sebessége most gyorsabb ugyan, de még messze nem olyan amilyennek szeretném. Ha egy álló tárgyat videózom a teló mozdítása nélkül még most is tazt csinálja sajnos, hogy többször is ráfókuszál ahelyett, hogy csak egyszer tenné. Kipróbáltam azt is, hogy autofocus helyett fix focust tettem a camera apk-ba, de az sem az igazi és ahogy már írtam a rendszer összeomlás miatt, ma kétszer is újra raktam az egész romot. A lényeg, hogy még nem adtam fel de valóban nem egyszerű, ahogyan azt többen is írták a külhoni fórumokon. :-)
720x480-nál már nincs autófókusz probléma, mert nincs, én ezen a felbontáson használom, egyébként örömmel látom, hogy van még egy fanatikus női felhasználó a tagok közt :D
Szia. Ez igaz, ott már valóban nincs ez a funkció, de ha már egyszer egyszer tudja a teló a HD felvételt, akkor én szeretném ki is használni. Ha másért nem is de legalább azért mindenképp, hogy ne csak porosodjon a HDMI kábelem a polcon! :D Kikapcsoltam az autofocust a legnagyobb felbontásnál is de nem gondolom, hogy úgy kellene megoldanom ezt a problémát, hogy butítom a telót és ráadásul nem is volt igazán jó a videó minősége így sem. Még dolgozni kell rajta. Talán egy picit valóban "fanatikus" tudok lenni időnként, de ez igazából csak akkor jellemző ha egy számomra bosszantó problémába ütközöm és ez most éppen egy ilyen! :hmm2:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

viki071228 írta:Szia. Ez igaz, ott már valóban nincs ez a funkció, de ha már egyszer egyszer tudja a teló a HD felvételt, akkor én szeretném ki is használni. Ha másért nem is de legalább azért mindenképp, hogy ne csak porosodjon a HDMI kábelem a polcon!
Annál is inkább, mert van egy Pana HD-kamerám, aminek a felvétele ALIG érezhetően szebb képminőségű nyári fényben (112 centis FHD plazmán nézve), mint ezé a kis semmi optikájú telefoné (mondju a felvételkori stabilizálás hiányzik belőle nagyon, de gondolom, azt majd a SGS3-ban kapjuk meg).
Szóval megérdemli a törődést...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

jani24 írta:Független telora melyik a legfrissebb frissítés amit kiessel hivatalosan fel lehet rakni?
Hali!
Itt már én is belinkeltem őket. Még mindig ezek a legfrissebbek.
These users thanked the author muzsikus2 for the post:
jani24 (2011-09-28 szer. 10:04:50)
Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
Segal írta:Amúgy akksi, wifi stb minden tökugyanolyan a melegedés viszont gyakorlatilag megszünt.
Érdekes, egy másik fórumban azt húzták le a KI3-ban, hogy melegszik, mint a KE7-es anno...
Én mindig ugyanazzal a játékkal vizsgálom (Asphalt6) eleinte majd eldobtam a telefont úgy izzott aztán voltak romok ahol kellemesen meleg volt ennél meg minimálisan érezni hogy az alapjáratnál melegebb de meg merem kockáztatni hogy az én eddigi kipróbáltjaim közül (KE2, KE3, KE7, KF3, KG1, KG3, KG6, KH1) ez a leghüvösebb.
viki071228
2. szint
2. szint
Nem:

Macika írta:
viki071228 írta:Szia. Ez igaz, ott már valóban nincs ez a funkció, de ha már egyszer egyszer tudja a teló a HD felvételt, akkor én szeretném ki is használni. Ha másért nem is de legalább azért mindenképp, hogy ne csak porosodjon a HDMI kábelem a polcon!
Annál is inkább, mert van egy Pana HD-kamerám, aminek a felvétele ALIG érezhetően szebb képminőségű nyári fényben (112 centis FHD plazmán nézve), mint ezé a kis semmi optikájú telefoné (mondjuk a felvételkori stabilizálás hiányzik belőle nagyon, de gondolom, azt majd a SGS3-ban kapjuk meg).
Szóval megérdemli a törődést...
Teljesen egyetértek veled! Egyébként nekem tetszett, ahogy a kamera virtuális exponáló gombjából csináltam egy fizikait a képernyőzár helyére, de azoknak akik használják ezt a gombot, nyílván nem tetszene annyira, hogy az eredeti funkciója nem működik. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy telefon elmarad egy fényképező és egy kamera minőségétől, de azért ha már egyszer van benne akkor szeretném használni is méghozzá úgy, hogy az elkészült képek és videók később is élvezhetőek legyenek. ;)
jani24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 KI4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jani24 »

muzsikus2 írta:
jani24 írta:Független telora melyik a legfrissebb frissítés amit kiessel hivatalosan fel lehet rakni?
Hali!
Itt már én is belinkeltem őket. Még mindig ezek a legfrissebbek.
Köszönöm, figyelmetlen voltam!
nylacika
3. szint
3. szint
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Láttátok a KI2 romot samfirmware-n? Haladunk szépen visszafelé! :whaaa:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

nylacika írta:Láttátok a KI2 romot samfirmware-n? Haladunk szépen visszafelé! :whaaa:
Október második feléig bőven jólesz az I3 akkor meg úgyis jön a J valamennyi...
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”