Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

ralf25 írta: Inkább azt kérdezném hogy az md5-öt csak vissza kell nevezni hogy tar legyen?
És hogy mi az a dll benne?
Hali!
A dll fájllal nem kell foglalkozni, felesleges. Az Odin az md5 fájlt is felismeri, nem kell átnevezni semmit. Csak akkor töröld az md5 fájlt, ha túrkálni akarsz a tar fájlban.
These users thanked the author muzsikus2 for the post:
ralf25 (2011-09-27 kedd 19:13:25)
Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Nem ! olvastam vissza. MOst szóltak, hogy az új romban már körbe lehet görgeni a lapokat.
Meghallgattatott Samu által, amit hiányoltam már a GS óta. Yuppi! :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

kisdobos írta:
muzsikus2 írta:Akinek nem működik a jiges számláló reset az tegye fel a régebbi bootloadert.
1. Az SGS2-t tedd download módba.
2. Tallózd be odinba a PDA-hoz a GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar fájlt és start.
Teló újraindulása után újra download mód és usb jig rácsatlakoztatása után már nullázza is a számlálót.
Nem te írtad véletlenül régebben hogy miket érdemes lefagyasztani ahhoz hogy az aksi tovább bírja?
Szia. Az én voltam, és néhány oldallal hátrébb meg is találod. Azért annyit hozzátennék, hogy nem kimondottan az akku motivált (persze az is,de a mostani gyári 2000mAh-ás aksival ez már nem mérvadó) hanem a szabad ram növelése és , hogy ne is lássam a menüben azokat a progikat amiket nem használok. :-)
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

Képzeljétek el, hogyan jártam...! Elkezdtem ma dolgozni az autofocus problémán és egészen jól is haladtam az első rendszerösszeomlásig. A fényképező exponáló gombját áthelyeztem a kijelzőzár fizikai gombjára, de ettől az elveszítette az eredeti funkcióját. Ez engem nem zavarna mert nem használom, de gondolom sokan nem örülnének neki. Ezután átraktam a hangerő gombokra az exponálást, de sajnos ott is ugyan ez történt, azzal megfűszerezve az egészet, hogy így a zoom funkció sem működik, tehát ez sem volt nyerő.:-) A focus sebessége most gyorsabb ugyan, de még messze nem olyan amilyennek szeretném. Ha egy álló tárgyat videózom a teló mozdítása nélkül még most is tazt csinálja sajnos, hogy többször is ráfókuszál ahelyett, hogy csak egyszer tenné. Kipróbáltam azt is, hogy autofocus helyett fix focust tettem a camera apk-ba, de az sem az igazi és ahogy már írtam a rendszer összeomlás miatt, ma kétszer is újra raktam az egész romot. A lényeg, hogy még nem adtam fel de valóban nem egyszerű, ahogyan azt többen is írták a külhoni fórumokon. :-)
These users thanked the author viki071228 for the post (total 2):
Macika (2011-09-27 kedd 21:39:14) • baki (2011-09-27 kedd 22:49:05)
Rating: 5.26%
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

:weep:
viki071228 írta:Képzeljétek el, hogyan jártam...! Elkezdtem ma dolgozni az autofocus problémán és egészen jól is haladtam az első rendszerösszeomlásig. A fényképező exponáló gombját áthelyeztem a kijelzőzár fizikai gombjára, de ettől az elveszítette az eredeti funkcióját. Ez engem nem zavarna mert nem használom, de gondolom sokan nem örülnének neki. Ezután átraktam a hangerő gombokra az exponálást, de sajnos ott is ugyan ez történt, azzal megfűszerezve az egészet, hogy így a zoom funkció sem működik, tehát ez sem volt nyerő.:-) A focus sebessége most gyorsabb ugyan, de még messze nem olyan amilyennek szeretném. Ha egy álló tárgyat videózom a teló mozdítása nélkül még most is tazt csinálja sajnos, hogy többször is ráfókuszál ahelyett, hogy csak egyszer tenné. Kipróbáltam azt is, hogy autofocus helyett fix focust tettem a camera apk-ba, de az sem az igazi és ahogy már írtam a rendszer összeomlás miatt, ma kétszer is újra raktam az egész romot. A lényeg, hogy még nem adtam fel de valóban nem egyszerű, ahogyan azt többen is írták a külhoni fórumokon. :-)
jani24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 KI4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jani24 »

Független telora melyik a legfrissebb frissítés amit kiessel hivatalosan fel lehet rakni?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

muzsikus2 írta:
amuba írta:Sziasztok!

Valaki aki használ KI3-at írna valamit róla minden rendben feltehetem vagy még vannak kérdéses részek, gyári vagy már piszkálva van?

Köszönöm
Hali!
Visszább egy-két oldallal már írtak róla. Egy biztos, hogy még nem hivatalos. Azt is írják, hogy Darky keze is benne van a romban. KI4-ről váltottam KI3-ra, eddig nincs gond vele. Ami nekem még újdonság, és nem láttam, hogy írták volna a korábbi romoknál nem vettem észre a főképernyő is körbe jár. Első oldalról hetedikre vált és vissza. Annyi még, hogy ugyanúgy, mint a KI4 romnál, ennél is hatástalan az usb jig-es nullázás. De elvileg erre is van megoldás.
Szóval akkor összefoglalva amik eddig kiderültek az I3-ról.
-Főképernyő nem áll meg a 2 végletnél hanem tovább tud ugrani.
-Lehúzható tálcán a rezgés (ballról a negyedik) ikon csendes mód-ra váltott
-Szöveges részeknél alúl felül kék fények lettek ha túl akarod húzni a menüt.
-Mai felfedezésem hogy a böngészőbe balra jobbra is vannak kék fények ha túlhúzod (ez mondjuk lefelé scrollozáskor bosszantó mert a bal oldali mindig villan)

Amúgy akksi, wifi stb minden tökugyanolyan a melegedés viszont gyakorlatilag megszünt.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jani24 írta:Független telora melyik a legfrissebb frissítés amit kiessel hivatalosan fel lehet rakni?
Első oldal első hsz. elolvasása esetleg? ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
muzsikus2 írta:
amuba írta:Sziasztok!

Valaki aki használ KI3-at írna valamit róla minden rendben feltehetem vagy még vannak kérdéses részek, gyári vagy már piszkálva van?

Köszönöm
Hali!
Visszább egy-két oldallal már írtak róla. Egy biztos, hogy még nem hivatalos. Azt is írják, hogy Darky keze is benne van a romban. KI4-ről váltottam KI3-ra, eddig nincs gond vele. Ami nekem még újdonság, és nem láttam, hogy írták volna a korábbi romoknál nem vettem észre a főképernyő is körbe jár. Első oldalról hetedikre vált és vissza. Annyi még, hogy ugyanúgy, mint a KI4 romnál, ennél is hatástalan az usb jig-es nullázás. De elvileg erre is van megoldás.
Szóval akkor összefoglalva amik eddig kiderültek az I3-ról.
-Főképernyő nem áll meg a 2 végletnél hanem tovább tud ugrani.
-Lehúzható tálcán a rezgés (ballról a negyedik) ikon csendes mód-ra váltott
-Szöveges részeknél alúl felül kék fények lettek ha túl akarod húzni a menüt.
-Mai felfedezésem hogy a böngészőbe balra jobbra is vannak kék fények ha túlhúzod (ez mondjuk lefelé scrollozáskor bosszantó mert a bal oldali mindig villan)

Amúgy akksi, wifi stb minden tökugyanolyan a melegedés viszont gyakorlatilag megszünt.
Érdekes, egy másik fórumban azt húzták le a KI3-ban, hogy melegszik, mint a KE7-es anno...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

viki071228 írta:
kisdobos írta:
muzsikus2 írta:Akinek nem működik a jiges számláló reset az tegye fel a régebbi bootloadert.
1. Az SGS2-t tedd download módba.
2. Tallózd be odinba a PDA-hoz a GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar fájlt és start.
Teló újraindulása után újra download mód és usb jig rácsatlakoztatása után már nullázza is a számlálót.
Nem te írtad véletlenül régebben hogy miket érdemes lefagyasztani ahhoz hogy az aksi tovább bírja?
Szia. Az én voltam, és néhány oldallal hátrébb meg is találod. Azért annyit hozzátennék, hogy nem kimondottan az akku motivált (persze az is,de a mostani gyári 2000mAh-ás aksival ez már nem mérvadó) hanem a szabad ram növelése és , hogy ne is lássam a menüben azokat a progikat amiket nem használok. :-)
Hol vetted a nagyobb aksit hozzá?
Rom: NG1
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”