Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung márkájú készülékek témái
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Hozzászólás Szerző: reddoors »

BlackOps írta:
reddoors írta:
duce79 írta: Én is várakozó álláspontban vagyok még. Egyelőre nem igazán érzem érettnek a cserét, bár lehet ez egycsapásra megváltozik, ezért is várom a pozitív, és negatív élményeket. Üdv!
Még én is várakozó, nem kell azt elkapkodni.... :) .
Várok én is....
Attól tartok túl sok lesz a jó vélemény, (sajnos v. nem sajnos :oops: ) elkezdett vonzani a SGSII.
Persze , én mondjuk a szolgáltatós megjelenésekre várok. Ezek után a mindenkori független ár kb. feléért fogom tudom megszerezni, ami kb. nettó 70ezer Ft-t jelent. Ezért érdemes várni 1-2 hetet.
Huawei MATE 9 Android 7
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fzboxx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samu Galaxy S4 ill. S4 Mini
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: fzboxx »

Persze , én mondjuk a szolgáltatós megjelenésekre várok. Ezek után a mindenkori független ár kb. feléért fogom tudom megszerezni, ami kb. nettó 70ezer Ft-t jelent. Ezért érdemes várni 1-2 hetet.[/quote]
Ennyiért engem is érdekelne, de gondolom ez hiú ábránd... Sőt még egy kicsit többért is. Ha valaki tud ebben segíteni, akkor jelezze , megegyezés lehet .
Samu Galaxy NOTE 2
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

ide is beteszem az irományomat
minden észrevételem alap rommal van (XWKE1)
tapasztalataim nem egészen egy nap után:

szóval: optikailag nagy, de összepásszintva a gs-sel, csak milliméterekkel nagyobb tőle. tehát kb 1-2 millivel szélesebb, viszont a magasabb. a csalóka benne az, hogy a gs-nek a kijelző széle vastagabb, tehát a kerete. ennek meg totál vékonyka. tehát már attól is nagyobbnak látszik.
rengeteg új dolog van benne. mappába lehet pakolni a dolgokat, igaz nem lehet letenni alulra a 3 fő ikonhoz. nagyon gyors, úgyhogy ezzel nem lesz senkinek sem gondja.
a fényképezőnél nem találtam meg, hogy melyik hangot használja, csak egy féle exponáló hang van. a böngésző nagyon gyors, a görgetése állati (mondjuk tabnál is már ilyen hálistennek, az új rommal). tehát a gs-ben, ha görgetted a lapot le vagy föl, egy darabig ment, aztán leállt. itt ha meggörgeted, addig megy, amíg az aljára vagy a tetejére nem ér.
nincs benne aldiko könyv. totál ledöbbentem. kimaradt, holott mintha láttam volna videót, ahol lapozzák. minden esetre kiszedtem a gs-ből, ami abban van és így már szép az élet. majd a tabból kiszedem ami abban van, mert az lapozós és sokkal látványosabb. (szerk. valamiért nem tudtam belőle kiszedni :( )
érdekes a pc-vel való csatlakozás. nem lehet kiválasztani a beállításoknál, hogy usb, vagy kies, vagy mianyám. vagy még nem találtam meg.
a fényképezőnél állat sok beállítási lehetőség van.
a képeket pikkpakk betölti a képnézegetővel.
ami nem jön be, hogy a két szélső érintős gomb, sokkal halványabb, mint gs-nél volt.
a beállításoknál rengeteg féle dolog van. a motion beállításoknál azaz a telefon mozgatás beállításánál (ilyen is van :D) van megfordítás, döntés, pásztázás, és dupla érintés.
a megfordítás, ha hívnak akkor pofával lefelé teszed és kussol. a döntés nagyítja a böngészőt, a képeket, a pásztázással lehet egy kiválasztott ikont gyorsan átpakolni másik lapra, a dupla érintés meg ha rácsapsz kettőt a tetejére, akkor a hangutasítás jön be.
aztán van még olyan, hogy dokkbeállítás, azon belül meg audiokimeneti mód (külső hangszóró használata dokkoláskor).
a gs ramdroid progival mutatott 50-70-80 körüli szabad ramot, itt most rábökve 385.25-öt mutat, ugyan azokkal a progikkal.
visszatettem minden progit, ami gs-en volt, megy vele minden.
mintha nem gyűjtené a kijelző annyira az ujjlenyomatot, mint gs-en.
na, még pár észrevétel.
a gps 10 másodpercen belül, hidegindítással jelet fog. ablakon belül 8-ból 6 holdat lát.
a két szélső érintő gomb jóval halványabban világít, mint gs-nél, de viszont lehet állítani, hogy meddig világítson (1,5 és 6 másodperc, mindig kikapcsolva, mindig bekapcsolva és sötétben.)
ez jobb lenne, ha erősebben világítana.
aztááán a képernyő zárnál be lehet állítani, hogy hol legyen az óra. tehát azon az "üveg" elhúzásos izén.
jah, mivel rootoltam is gyorsan tegnap, szerintem a fotó hangját ki fogom cserélni a gs-ben lévővel, mert ez nem igazán tetszik ami most benne van. elég hangos, az meg azért diszkrét volt és szebb is.
These users thanked the author moco for the post (total 2):
imirider (2011-05-17 kedd 21:08:13) • orijoci (2011-05-17 kedd 23:13:06)
Rating: 5.26%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
zsolie
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
Has thanked: 20 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: zsolie »

Egyelőre csak irigykedem... :shifty:
Azért gratulálok az új tulajoknak!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

köszi :)
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Még egy érdekesség gs2-vel kapcsolatban.
Ennél teljesen másképp van az adatkábeles dolog.
Ha gépre dugja az ember nem ugrik fel a választási lehetőség, csak a kies.
A beállításokba kell először bemenni, ott vezeték nélküli és hálózati, USB-segédprogramok, és ott rá kell bökni a tár csatlakoztatása a számítógéphez, ekkor kell rádugni a kábelt.
Hát...ez nem tetszik.
S10+ Dual / SGS4
Jegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Jegi »

moco írta:Még egy érdekesség gs2-vel kapcsolatban.
Ennél teljesen másképp van az adatkábeles dolog.
Ha gépre dugja az ember nem ugrik fel a választási lehetőség, csak a kies.
A beállításokba kell először bemenni, ott vezeték nélküli és hálózati, USB-segédprogramok, és ott rá kell bökni a tár csatlakoztatása a számítógéphez, ekkor kell rádugni a kábelt.
Hát...ez nem tetszik.
Igen, ez nekem se.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Én se tudtam ellenállni a kisértésnek és megleptem magam egy ilyen tüneménnyel. Az első benyomások nálam is nagyon pozitívak igaz még töltöm a telefont de azért már nekiestem :D
These users thanked the author Segal for the post:
-Dr-Strust- (2011-05-18 szer. 22:41:04)
Rating: 2.63%
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Segal írta:Én se tudtam ellenállni a kisértésnek és megleptem magam egy ilyen tüneménnyel. Az első benyomások nálam is nagyon pozitívak igaz még töltöm a telefont de azért már nekiestem :D
üdv ismét a fórumban, grat a telóhoz és majd lepj meg minket a tapasztalatokkal :D
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”