Samsung I5800 Galaxy 3

Samsung márkájú készülékek témái
bajusz66
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung
Has thanked: 17 times
Been thanked: 60 times

Re: Samsung I5800 Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: bajusz66 »

Regiee írta:
Macika írta:
Regiee írta:Nem én csináltam! Pedig én tuti nem avatkoztam semmibe, elmondanám hiszen senkinek nem érdeme hogy titkolózzak! Akkor most újra kell függetleníteni? :S Vagy van esetleg más megoldás?
Én megértem és hiszek is Neked.
Én csak azt írtam le, hogy kívülállóként mire gondolok.
Igen, újra ki kell nyit(tat)ni. De nem tudom, hogyan kell, itt meg nem foglalkozunk publikusban telefonfüggetlenítéssel.
Rendben, hát köszönöm a segítséget! Ha új telefonom van mindig van vele valami! Egyszer az N73-amat te élesztetted fel, az is kb 5 napos volt :) :S Csak ez a függetlenítés egy kisebb vagyon szokott lenni általában a pénztárcámhoz viszonyítva... :/
Ez engem is érdekelne hogyan lett független
Köszi
SGS II XXLSJ,4.1.2 /SGS XXJVU/Galaxy mini JVKT1/Galaxy 3 XXJK1.
Zolg
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GT-I5800
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zolg »

Sziasztok!

Remélem nem halt még el teljesen a téma, mert van egy csöpp problémám a Galaxy3-ammal. A probléma egyszerű: Függetlenítés után nem tudok vele adatkapcsolatot létesíteni. Alap helyzetben Beállítások>vezeték nélküli beállítások>mobilhálózatok>adatkapcsolat-ra kattintva menne a dolog,de a függetlenítés után nincs ilyen menüpont. Pontosabban az adatkapcsolat gomb hiányzik...van valakinek ötlete hogy tudom ezt megoldani? Előre is köszi!
Zolg
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Zolg írta:Sziasztok!

Remélem nem halt még el teljesen a téma, mert van egy csöpp problémám a Galaxy3-ammal. A probléma egyszerű: Függetlenítés után nem tudok vele adatkapcsolatot létesíteni. Alap helyzetben Beállítások>vezeték nélküli beállítások>mobilhálózatok>adatkapcsolat-ra kattintva menne a dolog,de a függetlenítés után nincs ilyen menüpont. Pontosabban az adatkapcsolat gomb hiányzik...van valakinek ötlete hogy tudom ezt megoldani? Előre is köszi!
Zolg
Mivel lett függetlenítve?
Huawei MATE 9 Android 7
mihitomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mihitomi »

sziasztok ! valaki segitsen nekem!Van egy i5800 m és nem kapcsol be ! odáig jut hogy a samsung felirat látszik és nem megy tovább! Mi lehet a baj??
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

mihitomi írta:sziasztok ! valaki segitsen nekem!Van egy i5800 m és nem kapcsol be ! odáig jut hogy a samsung felirat látszik és nem megy tovább! Mi lehet a baj??
menj recovertybe és nyomj 1 datafactoryresetet.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”