Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
scabby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: scabby »

mi a csoda az a GB ?
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

scabby írta:mi a csoda az a GB ?
Android 2.3 gingerbread a neve.

A kiadott verziók
Android 1.1 (Banana bread)
Android 1.5 (Cupcake)
Android 1.6 (Donut)
Android 2.0/2.1 (Eclair)
Android 2.2 (Froyo)
Android 2.3 (Gingerbread)
Android 3.0 (Honeycomb) tabletre
These users thanked the author moco for the post:
scabby (2011-07-19 kedd 20:02:14)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
scabby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: scabby »

tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )

(Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/ csomagkapcs.haszn. -ha itt kiveszed a pipat nem fog menni a wifi sem ......mas 3G -vel kapcsolatos beallitast meg nem talaltam ...)

U.I meg nem jottem ra miert valt nehezen a ket kapcsolat kozott .....de ha kiiktatom a 3G(APNdroid) akkor egybol siman kapcsolodik a wifire ...tehat problema megoldva :laugh:
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

scabby írta:tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )

(Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/ csomagkapcs.haszn. -ha itt kiveszed a pipat nem fog menni a wifi sem ......mas 3G -vel kapcsolatos beallitast meg nem talaltam ...)

U.I meg nem jottem ra miert valt nehezen a ket kapcsolat kozott .....de ha kiiktatom a 3G(APNdroid) akkor egybol siman kapcsolodik a wifire ...tehat problema megoldva :laugh:
Ha hosszan nyomod a kikapcsoló gombot nincs olyan, hogy adathálózat üzemmód?? :o :hmm2:
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

scabby írta:tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )

A 3G az nem egyenlő az adatkapcsolati üzemmóddal. Lehet 3G-vel hanghívást is intézni. Ha kikapcsolod az adathálózatot, attól még marad a 3G, ha megfelelő a térerő. Itt tudod kikapcsolni a 3G-t: Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/Hálózati Mód. Csak GSM - No 3G; Csak WCDMA - Csak 3G; GSM/WCDMA(automatikus) - Térerő függvényében vált a két hálózat között(elsődleges a 3G, ha nincs akkor lejjebb vált) Mindként üzemmódban van adathálózati kapcsolat, csak különböző sebességű. Ha külön kikapcsolod az adatkommunikációt, akkor nem lesz adatkapcsolat. Itt vannak az adatkapcsolati fajták. Telefon hardware-étől függ, hogy milyen sebességre képes.

Valahogy így néz ki sorrendben: GPRS<EDGE<UMTS/3G/WCDMA<HSDPA<HSUPA
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

axlfsi írta:Koszi sracok!

... az utolso ROMolasnal, ezt el is vegeztem (Battery Calib.), de megprobalom ismet... Mindenesetre, az alapveto problema ezekszerint, nem problema, mert ennek igy kell mukodnie (feltolt es utana mar nem tolt vissza ra tobbet, amig le nem huzom es ismet vissza ... ezek alapjan, ha feldugom toltore es ugy hagyom egy napig, gyak. vissza lemerul (vagy ket napig)).
Nos, leirom, hogy jartam, ha esetleg, majd mas is hasonlo cipoben jarna, tudja;

Nem tudtam mit kezdeni a jelenseggel, akarhanyszor elertem a 100% feltoltottseget es lehuztam gyakorlatilag azonnal a toltorol, visszaugrott 98-97%-ra ... nem foglalkoztam vele, ranyomtam ettol meg a kalibraciot, majd megvartam, mig szinte teljesen lemerul. Utana ismet feltoltottem, lehuztam 100%-on es immaron, nem ugrott le, maradt 100%-on :taps2:
Most ismet ranyomtam egy kalibraciot, majd hagyom lemerulni teljesen. Szerintem ez a ciklus mar igy jol fog mukodni es elertem a celom! ;)

Minden jot! :up:
These users thanked the author axlfsi for the post:
radicspeter (2011-07-20 szer. 15:45:11)
Rating: 2.63%
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
vagyula
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS Bezke Ginger 3.2 - DC2.4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Csak szerintem a Li-ion akksi élettartamának nem tesz túl jót a teljes lemerítés.
SGS Bezke Ginger 3.2- DC2.4
radicspeter
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s
Has thanked: 258 times
Been thanked: 48 times

Hozzászólás Szerző: radicspeter »

Szerintem meg mind1 neki hogy 5% vagy 60% az az állapota mikor felküldöd a hálózatra töltődni! Amúgy a calibrálós módszer nekem is vevállt! Ez úton is köszi!
Kép
zozikaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zozikaa »

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Tegnap leejtettem a Galaxy S-emet, és azóta a programok, alkalmazások 80%-nál kényszerleállást hajt végre ( Facebook, Gmail, Maps stb stb)
Valami jó ötlet?
Előre is köszi
Üdv: Zozikaa
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

zozikaa írta:Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Tegnap leejtettem a Galaxy S-emet, és azóta a programok, alkalmazások 80%-nál kényszerleállást hajt végre ( Facebook, Gmail, Maps stb stb)
Valami jó ötlet?
Előre is köszi
Üdv: Zozikaa
Milyen ROMmal produkálja ezt?
Alap: ÍRD ki a ROM verziót, és a készüléktípust. (*#1234#)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”