Samsung i7110
- sbalu
- Újonc
- Készüléktípus: 6120 Classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i7110
Köszi!
A tartó ilyen "passzív" vagy ilyen kis pöckök illeszkednek bele a telefonba?Java-ról tudsz vmit?
A tartó ilyen "passzív" vagy ilyen kis pöckök illeszkednek bele a telefonba?Java-ról tudsz vmit?
NOKIA 6120 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sasmsung I7110
a tartót megnézheted az Ebay-en. Java telepítéshez nekem elég volt egyetlen fájl is!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sasmsung I7110
Vett már valaki innen ilyen telót? Csak azért kérdezem mert jó lenne összefogni, hogy mit hogyan kell (flash, milyen programokat érdemes felpakolgatni, beállítások stb).
- sbalu
- Újonc
Lehet hogy hülyeséget mondok,de lehet h a INNOV8 topicban te is találnál magadnak valamit
Amúgy nekem nagyon tetszik ez a telefon,de maximum csak szeptember...
Amúgy nekem nagyon tetszik ez a telefon,de maximum csak szeptember...
NOKIA 6120 Classic
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Mivel ugyanazt a rendszert használja mint az innov8, sztem is érdemes lenne elolvasnod az innov8 topicotVSAMSUNG írta:Vett már valaki innen ilyen telót? Csak azért kérdezem mert jó lenne összefogni, hogy mit hogyan kell (flash, milyen programokat érdemes felpakolgatni, beállítások stb).
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- tim.buktu
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i7110
Sziasztok,
nemrég vettem én is egy ilyen csudamasinát, és tudna abban valaki segíteni, hogy az aktív készenlétet hogyan lehet babrálni benne?
Köszönöm
Üdv
nemrég vettem én is egy ilyen csudamasinát, és tudna abban valaki segíteni, hogy az aktív készenlétet hogyan lehet babrálni benne?
Köszönöm
Üdv
- sbalu
- Újonc
Szia grat a tekkához!A készenléti képrnyőn a beállításokban lehet vmit állítani , ill itt van még a Handy Shell ami teljesen átvariálja.A letöltésekben keress rá és ott találsz.
NOKIA 6120 Classic
- tim.buktu
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i7110
Szia,
köszi sbalu, próbálom majd.
És azt meg tudja mondani valaki, hogy hogyan kell lejátszási listákat létrehozni?
Feltoltam a memóriakártyára egy csomó mp3-at - spanyol és angol leckék, plusz pár bedigizett zenét mp3 formátumban, természetesen vásárolt cédéről és nem csattintott anyagról - de a lejátszási lista létrehozásánál ezek a fájlok valamilyen furfangos módon nem akarnak megjelnni!
van valami extra megkötés, hogy hogyan kell ezeket a fájlokat tárolni, vagy valami speckó turpisság, amit sonyericsson-ról váltó első symbianos telefon felhasználó nem tudok?
( mondjuk nem fényezni akarom a sonyericssont, de ott a lejátszási listák létrehozása nagyon egyszerű volt )
köszönöm
üdv
köszi sbalu, próbálom majd.
És azt meg tudja mondani valaki, hogy hogyan kell lejátszási listákat létrehozni?
Feltoltam a memóriakártyára egy csomó mp3-at - spanyol és angol leckék, plusz pár bedigizett zenét mp3 formátumban, természetesen vásárolt cédéről és nem csattintott anyagról - de a lejátszási lista létrehozásánál ezek a fájlok valamilyen furfangos módon nem akarnak megjelnni!
van valami extra megkötés, hogy hogyan kell ezeket a fájlokat tárolni, vagy valami speckó turpisság, amit sonyericsson-ról váltó első symbianos telefon felhasználó nem tudok?
( mondjuk nem fényezni akarom a sonyericssont, de ott a lejátszási listák létrehozása nagyon egyszerű volt )
köszönöm
üdv
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Sziasztok!
Én most lettem boldog tulajdonosa ennek a kis masinának! Egy-két kérdés felmerült bennem. Vajon az érintős scroll-t lehetne-e használni más alkalmazásokban is úgy, akárcsak a beépített böngészőben?
Más: próbálnám hackelni a telcsit, de a szignózáshoz szükséges certificate file igénylésénél elakadok, az OPDA oldalán azt írja ki, hogy már valaki használta ezt az IMEI-t. Az előző tulaj azt mondta, ő nem regisztrált soha ilyen oldalon. Ilyen esetben mi a teendő, hogyan szerezhetnék szignózott HelloOx-et?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, MrMurder
Én most lettem boldog tulajdonosa ennek a kis masinának! Egy-két kérdés felmerült bennem. Vajon az érintős scroll-t lehetne-e használni más alkalmazásokban is úgy, akárcsak a beépített böngészőben?
Más: próbálnám hackelni a telcsit, de a szignózáshoz szükséges certificate file igénylésénél elakadok, az OPDA oldalán azt írja ki, hogy már valaki használta ezt az IMEI-t. Az előző tulaj azt mondta, ő nem regisztrált soha ilyen oldalon. Ilyen esetben mi a teendő, hogyan szerezhetnék szignózott HelloOx-et?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, MrMurder
PDA: I9000XWJM2
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000PANJM1
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000PANJM1