nem.laczine írta:Sziasztok!
Root nélkül lehet CSC kódot cserélni? Ha igen akkor hogyan? köszi...
Samsung Galaxy S5 - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung Galaxy S5 - trükkök, modding, romolás
Samsung galaxy s7 edge
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Ez akkor hülyeség?Limahl írta:nem.laczine írta:Sziasztok!
http://www.galaxys5update.com/change-cs ... galaxy-s5/
Köszi Limahl a gyors választ! Tudtam, hogy Rád számíthatok!

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
átnéztem,amennyit értettem belölle,nemtudom,az az igazság kiest,tán 1-2 szer használtam,még gs1 nél,azóta is számüzetésben van nálam.laczine írta:Ez akkor hülyeség?Limahl írta:nem.laczine írta:Sziasztok!
http://www.galaxys5update.com/change-cs ... galaxy-s5/
Köszi Limahl a gyors választ! Tudtam, hogy Rád számíthatok!

Samsung galaxy s7 edge
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Azért lehet CSC-t cserélni root nélkül is csak olyan romot kell felrakni ami single CSC-t tartalmaz.Limahl írta:nem.laczine írta:Sziasztok!
Huawei MATE 9 Android 7
- laczine
- 1. szint
Segítenél? Hol találok olyan romot amiben single CSC van? Honnan tudom, hogy single CSC van benne?reddoors írta:Azért lehet CSC-t cserélni root nélkül is csak olyan romot kell felrakni ami single CSC-t tartalmaz.Limahl írta:nem.laczine írta:Sziasztok!
Reddors! Léccike! Ezer éves symbian-es múltra való tekintettel!

- laczine
- 1. szint
átnéztem,amennyit értettem belölle,nemtudom,az az igazság kiest,tán 1-2 szer használtam,még gs1 nél,azóta is számüzetésben van nálam.
kies részét nemtudom.
[/quote]
Itt a KIES csak az ellenőrzéshez kell! Semmit nem kell csinálni állítólag, sak odinnal felrakni a gyári XEH szoftot aztán nem megengedni, hogy rebootoljon, hanem recovery-ben elindítani és talán magától felrakja a jó csc-t. Ha nem akkor kell factory reset, (amit nem szeretnék, csak ha tuti sikerül) és az egész odinos manővert megismételni utána megnézni KIES-sel, hogy sikerült-e. Na de ha akkor sem? Akkor hiába gyalultam le mindent! Kezdhetek előről mindent! Ezt szeretném elkerülni!

Itt a KIES csak az ellenőrzéshez kell! Semmit nem kell csinálni állítólag, sak odinnal felrakni a gyári XEH szoftot aztán nem megengedni, hogy rebootoljon, hanem recovery-ben elindítani és talán magától felrakja a jó csc-t. Ha nem akkor kell factory reset, (amit nem szeretnék, csak ha tuti sikerül) és az egész odinos manővert megismételni utána megnézni KIES-sel, hogy sikerült-e. Na de ha akkor sem? Akkor hiába gyalultam le mindent! Kezdhetek előről mindent! Ezt szeretném elkerülni!
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Miről mire szeretnéd , XEH-re nem lehet , csak szolgáltatós kódra. Ha nem haragszol nem írnám le századjára a CSC lényegét , elvét . Itt a fórumon szerintem megtalálod az S1, S2, S3, S4, NOTE1, NOTE 2, NOTE 3 topikokban valahol , ugyanis ezek mindegyikében biztos leírtam legalább egyszer...
- Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
- laczine
- 1. szint
Köszi! Közben utánanéztem, és meg is találtam ami engem érint. Arról van szó, hogy igen XEH-re szerettem volna változtatni de láttam, hogy nincs, csak szolgáltatós. Annyira nem lényeges, EVR a kódom, csak azért gondoltam, hogy megváltoztatom, hogy ha frissítés jön akkor ne kelljen odinozni.reddoors írta:Miről mire szeretnéd , XEH-re nem lehet , csak szolgáltatós kódra. Ha nem haragszol nem írnám le századjára a CSC lényegét , elvét . Itt a fórumon szerintem megtalálod az S1, S2, S3, S4, NOTE1, NOTE 2, NOTE 3 topikokban valahol , ugyanis ezek mindegyikében biztos leírtam legalább egyszer...
Ja és s3-ról s4-re utána most s5-re váltottam. eddig mindig magyar független telefonjaim voltak, XEH kóddal. Azért akartam "hirtelen felindulásból" megváltoztatni. ... de semmi jelentősége nincs.
Köszi a választ. Még a Terminál fórumból emlékszem Rád, segítőkész voltál mindig, ezért bátorkodtam segítséget kérni, de közben magam is kerestem és találtam.
Köszönöm szépen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Sziasztok az s5-ösömön gyakran "magától lemegy a csengő hangereje, pl. ha hívok valakit, vagy engem hívtak,utána már halk a csengő, úgy kell felhangosítanom a beállításoknál.Nem mindig csinálja, így nem is tudom, pontosan, hogy mi okozza. Szívesen vennék bármi nemű segítséget, mert egyébként nagyon elégedett vagyok a telóval. Előre is köszi! Appa
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Hosszú hosszú kihagyás után újra itt :-) ! Örömmel olvasom a régen látott felhasználók neveit . Jelenleg egy S5 kezdi nálam pályafutását ! Eddig nagyon jó . Remélem itt válaszokat fogok találni a még felsem tett kérdéseimre
!
Hosszú hosszú kihagyás után újra itt :-) ! Örömmel olvasom a régen látott felhasználók neveit . Jelenleg egy S5 kezdi nálam pályafutását ! Eddig nagyon jó . Remélem itt válaszokat fogok találni a még felsem tett kérdéseimre