Hali, hol találok custom kerneleket a Minihez?reddoors írta:Nem tudom van -e valaki aki próbálta a 2.3.3-at? -érdemes felrakni , én 2-3napja használom, nem találtam benne hibát.
Mindenképpen OXXKC3 Multi CSC-vel érdemes Flashelni, az meghagyja az eredeti termékkódot de igény szerint vannak benne választhatók is.
Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Re: Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
A sokásos helyen, samfimware oldalon. Már van 2.3.4-is azt nem próbáltam mert a telefon nincs meg, viszont a 2.3.3 tökéletes volt.
Huawei MATE 9 Android 7
- kissati66
- 2. szint
Igen, a ROMot megtaláltam, de nekem custom kernelek kellenének, pl. a CWM miatt (ha egyáltalán létezik). Ja és még egy kérdés, az egy fájlos romokat a 4.38 Odinban is a PDA-hoz kell betallózni (mint a Galaxy S-nél), OPS (PIT) nélkül?reddoors írta:A sokásos helyen, samfimware oldalon. Már van 2.3.4-is azt nem próbáltam mert a telefon nincs meg, viszont a 2.3.3 tökéletes volt.
- kissati66
- 2. szint
Tényleg nem tudja senki a választ? Vagy csak nem jár senki errefele? Vagy nincs idő leírni? Meg van dögölve ez a topik...kissati66 írta:Igen, a ROMot megtaláltam, de nekem custom kernelek kellenének, pl. a CWM miatt (ha egyáltalán létezik). Ja és még egy kérdés, az egy fájlos romokat a 4.38 Odinban is a PDA-hoz kell betallózni (mint a Galaxy S-nél), OPS (PIT) nélkül?reddoors írta:A sokásos helyen, samfimware oldalon. Már van 2.3.4-is azt nem próbáltam mert a telefon nincs meg, viszont a 2.3.3 tökéletes volt.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Szerintem ez nem az a kategória , amire bárki és fejlesztene egyedi Rom-ot. Én másodtelefonként használtam, csak beszélgetésre, nem is nézelődtem ilyen téren. A XDA-n szintén nulla az infó , valljuk be ha ott sem találsz dolgokat akkor máshol sem nagyon . Ezzel nem akarom a telefont leminősíteni, csak ez egy nagyon belépőszintű telefon , viszont ebbe a kategóriában kiváló. Ha lesznek is valaha egyedi rom-ok , arra még várni kell.kissati66 írta:Tényleg nem tudja senki a választ? Vagy csak nem jár senki errefele? Vagy nincs idő leírni? Meg van dögölve ez a topik...kissati66 írta:Igen, a ROMot megtaláltam, de nekem custom kernelek kellenének, pl. a CWM miatt (ha egyáltalán létezik). Ja és még egy kérdés, az egy fájlos romokat a 4.38 Odinban is a PDA-hoz kell betallózni (mint a Galaxy S-nél), OPS (PIT) nélkül?reddoors írta:A sokásos helyen, samfimware oldalon. Már van 2.3.4-is azt nem próbáltam mert a telefon nincs meg, viszont a 2.3.3 tökéletes volt.
Huawei MATE 9 Android 7
- kissati66
- 2. szint
Nos, azt hiszem félreértettél, nekem nincs szükségem egyedi romokra, csak kernel kellene, amivel tudok recoveryből feltenni dolgokat (esetleg tartalmaz CWM-t, hogy tudjak mentést csinálni a ROM-ról, ha frissítés közben valami balul sülne el, de ez már másodlagos). A kérdésem igazából fontos része, amire valószínüleg tudod a választ, ha te már frissítetted, hogy "az egy fájlos romokat a 4.38 Odinban is a PDA-hoz kell betallózni (mint a Galaxy S-nél), OPS (PIT) nélkül?"reddoors írta:Szerintem ez nem az a kategória , amire bárki és fejlesztene egyedi Rom-ot. Én másodtelefonként használtam, csak beszélgetésre, nem is nézelődtem ilyen téren. A XDA-n szintén nulla az infó , valljuk be ha ott sem találsz dolgokat akkor máshol sem nagyon . Ezzel nem akarom a telefont leminősíteni, csak ez egy nagyon belépőszintű telefon , viszont ebbe a kategóriában kiváló. Ha lesznek is valaha egyedi rom-ok , arra még várni kell.kissati66 írta:Tényleg nem tudja senki a választ? Vagy csak nem jár senki errefele? Vagy nincs idő leírni? Meg van dögölve ez a topik...kissati66 írta: Igen, a ROMot megtaláltam, de nekem custom kernelek kellenének, pl. a CWM miatt (ha egyáltalán létezik). Ja és még egy kérdés, az egy fájlos romokat a 4.38 Odinban is a PDA-hoz kell betallózni (mint a Galaxy S-nél), OPS (PIT) nélkül?
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Persze , lehet 1 fájlos ROM-ot is felrakni. Ebben az esetben NEM a PDA részhez kell tallózni , hanem (jobb alsó sarok) ONE PACKAGE (azt hiszem ilyen néven van) részhez. Kell .pit fájl különben nem tudod felrakni. Az ODIN-ban a(ONE P.) kapcsolót ki kell pipálni.
Néha kifelejtenek 1-2 fájlt az ONE PACKAGE ROM-okból (ami a samfirmware old. van), ilyenkor nem bootol be a telefon. Megoldás vissza kell rakni egy FULL ROM-ot és pótolni a hiányzó részt az ONE P. ROM-ban (.tar fájlban).
Az 1 fájlos rom előtt szinte kötelező a factory reset.
Néha kifelejtenek 1-2 fájlt az ONE PACKAGE ROM-okból (ami a samfirmware old. van), ilyenkor nem bootol be a telefon. Megoldás vissza kell rakni egy FULL ROM-ot és pótolni a hiányzó részt az ONE P. ROM-ban (.tar fájlban).
Huawei MATE 9 Android 7
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Been thanked: 42 times
Szia Reddoors! Kiessel lehet frissiteni a minit? Van rá valami trükk? Köszi! (mert, most a kies nem ajánlja fel - szolgáltatói vodafonos 2.2)reddoors írta:Persze , lehet 1 fájlos ROM-ot is felrakni. Ebben az esetben NEM a PDA részhez kell tallózni , hanem (jobb alsó sarok) ONE PACKAGE (azt hiszem ilyen néven van) részhez. Kell .pit fájl különben nem tudod felrakni. Az ODIN-ban a(ONE P.) kapcsolót ki kell pipálni.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Szerintem lehet de nincs még KIES vodafone frissítés , viszont ha gondolod lementem az eredeti voda KIES ROM-ot (ha lehet), ha megírod a jelnleg telefonodon lévő eredeti vodaverziót.
Így fel tudsz rakni , más romokat , és szükség esetén a gyári is visszarakható.
Huawei MATE 9 Android 7
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Been thanked: 42 times
Az jó lenne: s5570xwkab, s5570xxka5, s5570oxxkaa, nagy lenne, köszi! Üdv!reddoors írta:Szerintem lehet de nincs még KIES vodafone frissítés , viszont ha gondolod lementem az eredeti voda KIES ROM-ot (ha lehet), ha megírod a jelnleg telefonodon lévő eredeti vodaverziót.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4