Samsung GT-i9100 Galaxy S II
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Omnia 2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i9100 Galaxy S II
Sziasztok. Ha már van telód, akkor azt is tudod, van-e benne magyar nyelv.
Köszi a válaszod.
Köszi a válaszod.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem írta, hogy megvette. Csak annyit, hogy arról ír.ferret írta:Szerinted ha rydair megvesz egy telót, így rögzíti, ahogy a képen is látszik? Mondjuk legalább volt a kezében.migabi24 írta:Nem sokat szaroztál, gratula, sztem most sokan irigyelünk tégedrydair írta:Sziasztok. sgs2 röl irok :-) elég ijesztö. komolyan.olyan.konnyu elbsem hiszem hogy.a kezemben van.az egész .az OS egyelore.nem.nGyon.tetszik. eleg buggos. most.pl vizszintesen irok de nem latom mit irok csak a gombokat... szoval bocsi.a hibakert. ja es szövegtördelés mèg.mndig nuku. nqgyon idegesit nem lehet igy rendesen.olvasni. kamera szoftvere nagyon.tetszik.viszont. meg a készülék maga is. amugy ha valakinek.kell, 130ba tudok.szerezni. de.engem.egyelore annyira.nem.fogott.meg. bár.nagyon moka az tény. csak már a 2.2es android sem tetszett nwkem ez az egyetlen a baj. .az elozoek.jobbak votak de azert nagyon.szupi.kis.cucc ez a gs2 :-)
Ha nekem lenne egy olyan telóm, ami másoknak még nincs, és az irigységre akarnám kihegyezni a dolgot, képet tennék be róla, akkor biztosan nem alumínium körmökkel rögzítettet fotóznék le 'bizonyíték gyanánt'.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Pontosan így van, csak érdekesség gyanánt tettem föl pár képet, ma mentem megvenni, erre mondják hogy bocsi, csak annyit kaptak amennyit a kirakatba ki tudnak tenni (2db) és igazából csak 6.án jelenik meg, de van bent ismerősöm szóval kedden hozok el egy vagy kettő darabotMacika írta: Nem írta, hogy megvette. Csak annyit, hogy arról ír.
Ha nekem lenne egy olyan telóm, ami másoknak még nincs, és az irigységre akarnám kihegyezni a dolgot, képet tennék be róla, akkor biztosan nem alumínium körmökkel rögzítettet fotóznék le 'bizonyíték gyanánt'.
De azért annyit leírok, hogy bazigyors! Az ilyen nagyítások nagyon megleptek hogy milyen smán megy a teló döntögetésével, meg weblapok betöltése csak így puff
Viszont egy dolog ami zavar, hogy ha megnyitok pl 3 weblapot, ha leteszem kicsibe a böngészőt, majd visszanyitom, nem jegyzi meg a weblapokat, hanem újra elkezdi betölteni. (az mondjuk lehet hogy nem netről hanem memóriából, de a GS1 az csak simán megjelenitette őket még ha több volt nyitva akkor is, itt meg a több nyitott lapnak a kis képei is eltűnnek (fehérré válnak az ikonok). Lehet csak a bolti készüléket kéne frissíteni, de majd kedden kiderül. Flasht kezeli rendesen, nem akadozik zavaróan, szóval tényleg bivalyerős a gép, csak tényleg még az OS-t kéne csiszolni picit
- Rating: 5.26%
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S GT-I9000 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
És az ára véletlen nem volt kint a kirakatban?rydair írta: Pontosan így van, csak érdekesség gyanánt tettem föl pár képet, ma mentem megvenni, erre mondják hogy bocsi, csak annyit kaptak amennyit a kirakatba ki tudnak tenni (2db) és igazából csak 6.án jelenik meg, de van bent ismerősöm szóval kedden hozok el egy vagy kettő darabot
De azért annyit leírok, hogy bazigyors! Az ilyen nagyítások nagyon megleptek hogy milyen smán megy a teló döntögetésével, meg weblapok betöltése csak így puff
Viszont egy dolog ami zavar, hogy ha megnyitok pl 3 weblapot, ha leteszem kicsibe a böngészőt, majd visszanyitom, nem jegyzi meg a weblapokat, hanem újra elkezdi betölteni. (az mondjuk lehet hogy nem netről hanem memóriából, de a GS1 az csak simán megjelenitette őket még ha több volt nyitva akkor is, itt meg a több nyitott lapnak a kis képei is eltűnnek (fehérré válnak az ikonok). Lehet csak a bolti készüléket kéne frissíteni, de majd kedden kiderül. Flasht kezeli rendesen, nem akadozik zavaróan, szóval tényleg bivalyerős a gép, csak tényleg még az OS-t kéne csiszolni picit
Meg tudod mondani mennyiért fogják árulni?
Üdv.
enrox
Samsung Galaxy S GT-I9000 8Gb - I9000XXJVO + DamianGTO Gingerbread Kernel Beta 7 v2.1
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
enrox: ez Angliában van, ott nézte.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
Holnap délelőtt 11-ig kiszállítják
Baazzzzz,nem tudok aludni
MEEE volt ma ünnepnap itt???
Maaa rég meglenne...
MEEE volt ma ünnepnap itt???
Maaa rég meglenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hunhool 2011-05-02 hétf. 18:35:59-kor.
Google Nexus5 32gb Black
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
jaj de izgulok.hunhool írta:Holnap délelőtt 11-ig kiszállítják
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 3 times
qwertys kivitel nem lesz belőle?
Ám gz a telóhoz előre is!
Ám gz a telóhoz előre is!
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ha jól sejtem nem szállították délelőtt 11-ig...hunhool írta:szarjanak sünt a DHL-nel
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill