Samsung Omnia II (i8000)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Samsung GT-i8000 Omnia II
Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
- atesszan
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Been thanked: 9 times
Re: Samsung GT-i8000 Omnia II
Ha kell még a segítség a problémára, akkor szólj!hawacska írta:Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2010-01-11 hétf. 23:38:58-kor.
- atesszan
- 2. szint
Re: SAMSUNG omnia II (i8000)
Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Neked is több symbian telód volt már, még is mi alapján váltottál erre? Hiszen itt a fórumban kevesen választják.atesszan írta:Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
Jó árban volt? Vonzott a hardver? Esetleg meg akartad tapasztalni, hogy milyen a Windows mobile? Vagy az egész fogott meg?
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
amennyire rossznak mondjak a winmo-t annak a fele nem igaz.rendszer is nagyon stabil.szerintem van olyan jó mint a symbian
- atesszan
- 2. szint
Igen, volt egy pár symbis telóm és meg voltam velük elégedve. EDDIG! Ez egy teljesen más világ. Fogalmam se volt mi vár rám. De hogy lekopogjam eddig eszméletlenül tetszik a rendszer. A telefon meg félelmetes tudású és a 800 Mhz-es proci kegyetlenül hasít. A hangzáson kívül semmi sem hiányzik az 5800-ból, ami most is a szívem csücske. Itt nincsenek felemás megoldások a progik tekintetében, minden működik és egyelőre jól. Azért a symbiános topicikhoz sem leszek hűtlen!luciuscornelius írta:Neked is több symbian telód volt már, még is mi alapján váltottál erre? Hiszen itt a fórumban kevesen választják.atesszan írta:Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
Jó árban volt? Vonzott a hardver? Esetleg meg akartad tapasztalni, hogy milyen a Windows mobile? Vagy az egész fogott meg?
- atesszan
- 2. szint
Harmadik napja nyüstölöm a PDA-m éjjel-nappal. Kínzom, elindítok vele csomó alkalmazást, GPS+ fényképező, rádió stb. hogy faggyon már le, de nem sikerült eddig neki!!! Ettől az 5800 már 66x megfeküdt volna, de ez nem adja meg magát. Próbálok valami rosszat keresni benne, de hogy őszinte legyek nem igazán találok ilyet. A kijelző minősége döbbenet jó. Az összerakás hibátlan, nem recseg-ropog, a kamera nagyon jól teljesít. A kép és videó egyaránt kiváló. De a windows-tól féltem a legjobban és rá kellett jönnöm, az is simán van olyan stabil, mint a symbian. Persze az android és a Mac jobb tőle. Talán a kihangosítás az egyetlen, ami jobb volt az 5800-ban, de az meg kit érdekel. Csúcs ez a PDA. Hihetetlenül örülök, hogy váltottam. Kár, hogy nem hamarabb.
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Re: Samsung GT-i8000 Omnia II
Valaki mondjuk képekkel illusztrálva leírhatná ide, hogy hogyan is kell rá telepíteni az igót és egyéb cuccokat, elvégre mégis a telefon saját topikjában vagyunk és aki nem tud valamit az ide fog jönni szétnézni!atesszan írta:Ha kell még a segítség a problémára, akkor szólj!hawacska írta:Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
- atesszan
- 2. szint
Igen!hr2 írta:Ha GSM boltban veszek 1 ilyen csodát azt magyar menüvel adják?