Samsung Omnia II (i8000)

Samsung márkájú készülékek témái
hawacska
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Samsung GT-i8000 Omnia II

Hozzászólás Szerző: hawacska »

Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Re: Samsung GT-i8000 Omnia II

Hozzászólás Szerző: atesszan »

hawacska írta:Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
Ha kell még a segítség a problémára, akkor szólj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2010-01-11 hétf. 23:38:58-kor.
atesszan
2. szint
2. szint

Re: SAMSUNG omnia II (i8000)

Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

atesszan írta:Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
Neked is több symbian telód volt már, még is mi alapján váltottál erre? Hiszen itt a fórumban kevesen választják.
Jó árban volt? Vonzott a hardver? Esetleg meg akartad tapasztalni, hogy milyen a Windows mobile? Vagy az egész fogott meg?
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

amennyire rossznak mondjak a winmo-t annak a fele nem igaz.rendszer is nagyon stabil.szerintem van olyan jó mint a symbian
atesszan
2. szint
2. szint

luciuscornelius írta:
atesszan írta:Ma megvettem én is a "csodát"! Bitang jónak tűnik. Rápakoltam az IGO-t. Hát mit ne mondjak, kenterbe veri az összes többi symbis cuccost!
Neked is több symbian telód volt már, még is mi alapján váltottál erre? Hiszen itt a fórumban kevesen választják.
Jó árban volt? Vonzott a hardver? Esetleg meg akartad tapasztalni, hogy milyen a Windows mobile? Vagy az egész fogott meg?
Igen, volt egy pár symbis telóm és meg voltam velük elégedve. EDDIG! :D Ez egy teljesen más világ. Fogalmam se volt mi vár rám. De hogy lekopogjam eddig eszméletlenül tetszik a rendszer. A telefon meg félelmetes tudású és a 800 Mhz-es proci kegyetlenül hasít. A hangzáson kívül semmi sem hiányzik az 5800-ból, ami most is a szívem csücske. Itt nincsenek felemás megoldások a progik tekintetében, minden működik és egyelőre jól. Azért a symbiános topicikhoz sem leszek hűtlen!
atesszan
2. szint
2. szint

Harmadik napja nyüstölöm a PDA-m éjjel-nappal. Kínzom, elindítok vele csomó alkalmazást, GPS+ fényképező, rádió stb. hogy faggyon már le, de nem sikerült eddig neki!!! :D Ettől az 5800 már 66x megfeküdt volna, de ez nem adja meg magát. Próbálok valami rosszat keresni benne, de hogy őszinte legyek nem igazán találok ilyet. A kijelző minősége döbbenet jó. Az összerakás hibátlan, nem recseg-ropog, a kamera nagyon jól teljesít. A kép és videó egyaránt kiváló. De a windows-tól féltem a legjobban és rá kellett jönnöm, az is simán van olyan stabil, mint a symbian. Persze az android és a Mac jobb tőle. Talán a kihangosítás az egyetlen, ami jobb volt az 5800-ban, de az meg kit érdekel. Csúcs ez a PDA. Hihetetlenül örülök, hogy váltottam. Kár, hogy nem hamarabb. ;)
hr2
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hr2 »

Ha GSM boltban veszek 1 ilyen csodát azt magyar menüvel adják?
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Re: Samsung GT-i8000 Omnia II

Hozzászólás Szerző: rydair »

atesszan írta:
hawacska írta:Sziasztok! Vki tudna segíteni, hogy miért nem megy az igo-m a telefonon?! "Failed to open file:ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exitingapplication" ezt írja ki! A válaszokat előre is köszi
Ha kell még a segítség a problémára, akkor szólj!
Valaki mondjuk képekkel illusztrálva leírhatná ide, hogy hogyan is kell rá telepíteni az igót és egyéb cuccokat, elvégre mégis a telefon saját topikjában vagyunk és aki nem tud valamit az ide fog jönni szétnézni!
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
atesszan
2. szint
2. szint

hr2 írta:Ha GSM boltban veszek 1 ilyen csodát azt magyar menüvel adják?
Igen! ;)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”