Samsung i8510 (innov8)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: I8000
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8510 (innov8)
Oke, nem gond. Majd kiserletezek, csak nagyon idoigenyes, mert ugye minden babralas utan varnom kell orakat hogy szemmel lathato eredmeny legyen. Ezert lenne jo egy olyan telefonra telepitheto program amirol irtam az elobb.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Handy Alarm Pro.anonym1s írta:En is szetszedtem mar ennyire En ez alpjan csinaltam.
Tud valaki ajanlani egy jo emlekezteto programot?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- mesa82
- 1. szint
- Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
- Has thanked: 2 times
Azt azért hoozzá kell tennem, hogy nem a saját telefonom volt az áldozat, hanem szereztem egy alaplaphibás darabot, és azon kísérleteztem!anonym1s írta:En is szetszedtem mar ennyire En ez alpjan csinaltam.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
A beépített Calendar miért nem jó? Én mindenre azt használom, mivel kellene többet tudnia egy másiknak?anonym1s írta:Tud valaki ajanlani egy jo emlekezteto programot?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: I8000
Valoban! Kiprobaltam es mukodik, mindent tud ami nekem kell egy emlekezteto programba Kossz!delbarta írta:A beépített Calendar miért nem jó? Én mindenre azt használom, mivel kellene többet tudnia egy másiknak?anonym1s írta:Tud valaki ajanlani egy jo emlekezteto programot?
Ja, a pirossal kiemelt szo magyarul az jelenti naptar. Gondoltam segitek en is neked mert valoszinuleg nem tudod mit jelent magyarul, ezert irod angolul
potter55!
Kossz a programot! Hibatlan, meg tobbet is tud mint ami nekem kell.
Amugy en visszaraktam a magyar xxhj3 firmware-t. Magyar, mukodik benne minden es a zxie1-hez kepest csak stopperrel merheto lemaradasa van sebessegben ugyanazokkal a telefon beallitasokkal. Ezt a menuben valo maszkalassal es a kamera inditasi sebesseg osszehasonlitasaval teszteltem, es ha nem raktam volna egymas melle a ket telefon, eszre sem vettem volna hogy az egyik gyorsabb egy hajszalnyival. En nem tudom mit fejlesztettek az uj firmware-ekben, de az tuti biztos hogy sebesseg javitasra nemsokat gyurtak. Szamomra teljesen felesleges ujabb verziokat rarakni, es aki szereti ha magyarul beszel hozza a telefonja, annak nem is ajanlom hogy mast rakjon ra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8910 HD
Üdv!
Kiderült már, hogy hogyan lehet megoldani az akksi lemerülős dolgot? 1 napig bírja max. Most csináltam meg a 12 tippes dolgot. De nagyjából arra volt beállítva.
Kiderült már, hogy hogyan lehet megoldani az akksi lemerülős dolgot? 1 napig bírja max. Most csináltam meg a 12 tippes dolgot. De nagyjából arra volt beállítva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8910 HD
Feltettem symbianos témákat, amikre azt mondja a telefon, hogy káros alkalmazások lehetnek. Ez igaz vagy kamu? Ez is szívhatja ennyire az akksit?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
kamu de szívhatja az akksitlandworby írta:Feltettem symbianos témákat, amikre azt mondja a telefon, hogy káros alkalmazások lehetnek. Ez igaz vagy kamu? Ez is szívhatja ennyire az akksit?