Samsung i8510 (innov8)
- baboka87
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8510 (innov8)
Juj de sokan panaszkodtok...
Február óta használom és nagyon nagyon szeretem, de lehet ezek szerint én vagyok igénytelen vagy nem tudom. A garmin mükszik, a nokiamaps és az ngage is fut, a kamera nagyon penge: egyhetes olaszországi körutat és 1 10napos horvátországi nyaralást is végig fotóztam vele, már lassan kezdem kiismerni a kamerát is és nagyon elégedett vagyok, 4 napot simán bír 1 töltéssel, a wifivel sincs gond, a ZXIE1 szoftot használom igaz angol, de előtte kb 4 hónapot használtam magyarul, ezekután már nem gond az angol. 1 kis apró hibát vettem észre eddig: telefonáláskor, amikor felveszem akkor az első szavamat nem hallják nem tudom miért.
Február óta használom és nagyon nagyon szeretem, de lehet ezek szerint én vagyok igénytelen vagy nem tudom. A garmin mükszik, a nokiamaps és az ngage is fut, a kamera nagyon penge: egyhetes olaszországi körutat és 1 10napos horvátországi nyaralást is végig fotóztam vele, már lassan kezdem kiismerni a kamerát is és nagyon elégedett vagyok, 4 napot simán bír 1 töltéssel, a wifivel sincs gond, a ZXIE1 szoftot használom igaz angol, de előtte kb 4 hónapot használtam magyarul, ezekután már nem gond az angol. 1 kis apró hibát vettem észre eddig: telefonáláskor, amikor felveszem akkor az első szavamat nem hallják nem tudom miért.
- alfa145
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc wildfire s
- Has thanked: 0
baboka87 írta:Juj de sokan panaszkodtok...
Nem vagy egyedül én is itt vagyok, november óta használom az elején még voltak problémák míg nem szoktam meg, de ma már teljesen meg vagyok elégedve vele

Egy hiba még a mai napig is fennáll ha összecsukom kattanás hallani (ragadós hang).Más nem jut eszembe.
Htc wildfire s + Kingston 8Gb + Jabra Easycall
- mesa82
- 1. szint
- Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
- Has thanked: 2 times
Nekem Január óta van meg, de egy két apróságot leszámítva semmi problémám nem volt vele,és nem bántam meg,hogy megvettem!alfa145 írta:Nem vagy egyedül én is itt vagyok, november óta használom az elején még voltak problémák míg nem szoktam meg, de ma már teljesen meg vagyok elégedve vele.Garmint használok én is, kipróbáltam mindegyiket ennél maradtam. Az enyém állandóan be van kapcsolva az aksira se panaszkodok igaz keveset használom, (mert van céges is) egy hetet simán elmegy.
Egy hiba még a mai napig is fennáll ha összecsukom kattanás hallani (ragadós hang).Más nem jut eszembe.
Egy valamire azonban nem tudtam rájönni: mégpedig arra, hogy az üzenet jelző hangerejét hogyan lehet külön állítani, ugyanis én csak a csengés hangerejét találom,és ha berakok csengőhangnak egy halkabb számot,akkor teljesen fel kell vennem a hangerőt,de ilyenkor viszont a z üzenetjelző meg piszkos hangos lesz!
Na, mindegy,remélhetőleg még jó ideig társak maradunk!!!

-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
mesa82 írta:Nekem Január óta van meg, de egy két apróságot leszámítva semmi problémám nem volt vele,és nem bántam meg,hogy megvettem!alfa145 írta:Nem vagy egyedül én is itt vagyok, november óta használom az elején még voltak problémák míg nem szoktam meg, de ma már teljesen meg vagyok elégedve vele.Garmint használok én is, kipróbáltam mindegyiket ennél maradtam. Az enyém állandóan be van kapcsolva az aksira se panaszkodok igaz keveset használom, (mert van céges is) egy hetet simán elmegy.
Egy valamire azonban nem tudtam rájönni: mégpedig arra, hogy az üzenet jelző hangerejét hogyan lehet külön állítani, ugyanis én csak a csengés hangerejét találom,és ha berakok csengőhangnak egy halkabb számot,akkor teljesen fel kell vennem a hangerőt,de ilyenkor viszont a z üzenetjelző meg piszkos hangos lesz!
Na, mindegy,remélhetőleg még jó ideig társak maradunk!!!
Szia Mesa!
Egy konvertáló programmal meg kell emelni az mp3-om szintjét, és ha úgy teszed fel a készülékre, akkor rendben lesz a hangerő mindenütt.

LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- mesa82
- 1. szint
- Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
- Has thanked: 2 times
Szia Stukker!stukker írta: Szia Mesa!
Egy konvertáló programmal meg kell emelni az mp3-om szintjét, és ha úgy teszed fel a készülékre, akkor rendben lesz a hangerő mindenütt.
Tehát akkor nemcsoda,hogy nem találtam külön állítási lehetőséget, mert nincs is!?
Megpróbálom a konvertálós módszert! Neked megvan még a kicsike, vagy az Iphone jövetelével neki menni kellett?

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
Nekem i7110-em van, de az a fórum kevésbé pörög, ezért jöttem ide.
Sikerült valakinek feltenni Samura a Nokia Maps-ot (esetleg a 3.01-et?)
Köszi és üdv
Nekem i7110-em van, de az a fórum kevésbé pörög, ezért jöttem ide.
Sikerült valakinek feltenni Samura a Nokia Maps-ot (esetleg a 3.01-et?)
Köszi és üdv
- baboka87
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
a 3ast nem, de a 2.0t sikerült feltenni.amúgy ez a topic is kicsit kihalt. 

-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Szia!mesa82 írta:Szia Stukker!stukker írta: Szia Mesa!
Tehát akkor nemcsoda,hogy nem találtam külön állítási lehetőséget, mert nincs is!?
Megpróbálom a konvertálós módszert! Neked megvan még a kicsike, vagy az Iphone jövetelével neki menni kellett?
Sajnos még a jövetele előtt vitték el. Sajnálom, nagyon szerettem, de úgy látszik a Samunak használtan nincs értéke. 60-ba ment el. Pedig hibátlan volt.....
LG G4 D815 (32GB)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8510
sziasztok!
Már majdnem egy hónapja van innov8-m és még nem jöttem rá hogy hogy lehet fényképezni az első kamerával ami a képernyő felett van.
de am nagyon szuper telefon nagyon jó képeket készít és még a videó is nagyon jó minőségű.
csak az a baj hogy hamar lemerül pl. ha fényképezek, zenét hallgatok, netezek stb. ... akkor csak 1 napot bír ki de ha alig használom akkor 1,5-2 napot de éjszakára akkor is ki kell kapcsolnom.
hívásrögzítő programok tényleg nem működnek rajta legalábbis a total recall meg a best callrecorder nem működnek, én csak ezeket próbáltam.
a navigáció is jó, én garmint meg mcguider-t használok.
de úgy összességében nagyon jó telefon/ legjobb csak mindig legyen kéznél a töltő xD.
ja és a smart reader a névjegykártya- és szövegolvasó nekem nem mükődik mert csak ilyen érdekes karaktereket ír ki. de lehet hogy ez csak nekem nem megy xD.
na szal csak az első/ másodlagos kamerával fényképezésre nem jöttem még rá, remélem ti már rájöttetek.
Már majdnem egy hónapja van innov8-m és még nem jöttem rá hogy hogy lehet fényképezni az első kamerával ami a képernyő felett van.
de am nagyon szuper telefon nagyon jó képeket készít és még a videó is nagyon jó minőségű.
csak az a baj hogy hamar lemerül pl. ha fényképezek, zenét hallgatok, netezek stb. ... akkor csak 1 napot bír ki de ha alig használom akkor 1,5-2 napot de éjszakára akkor is ki kell kapcsolnom.
hívásrögzítő programok tényleg nem működnek rajta legalábbis a total recall meg a best callrecorder nem működnek, én csak ezeket próbáltam.
a navigáció is jó, én garmint meg mcguider-t használok.
de úgy összességében nagyon jó telefon/ legjobb csak mindig legyen kéznél a töltő xD.
ja és a smart reader a névjegykártya- és szövegolvasó nekem nem mükődik mert csak ilyen érdekes karaktereket ír ki. de lehet hogy ez csak nekem nem megy xD.
na szal csak az első/ másodlagos kamerával fényképezésre nem jöttem még rá, remélem ti már rájöttetek.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Sehogy. Az csak videótelefonálásra van.szabolcs94 írta:Már majdnem egy hónapja van innov8-m és még nem jöttem rá hogy hogy lehet fényképezni az első kamerával ami a képernyő felett van.
A Samsung személyiség jogi problémák miatt nem engedi ezt a funkciót.... hívásrögzítő programok tényleg nem működnek rajta ...
Állítsd be alatta milyen nyelven szkenneljen. Magyarul nem tud, próbáld a többivel, előre szólok nem lesz 100%-os ha magyar nyelvű szöveget akarsz beolvastatni.ja és a smart reader a névjegykártya- és szövegolvasó nekem nem mükődik mert csak ilyen érdekes karaktereket ír ki.
Igen, azt én is mindig magamnál hordom ha tudom, hogy többet fogom használni, nehogy bajba kerüljek, de az USB kábel mindig nálam van.úgy összességében nagyon jó telefon/ legjobb csak mindig legyen kéznél a töltő