Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C / SM-N910F)

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C / SM-N910F)

Hozzászólás Szerző: Macika »

muscle írta:Mennyiben különbözik a 4 és a 8 magos egymástól?
A 8 magos kicsivel nagyobb teljesítményű (szerintem még vissza is van fogva, hogy ne verje meg nagyon a Snapdragont), ugyanakkor a memóriát kicsit durvábban kezeli (többet használ). Alapból 64 bites viszont a teljes Exynos chipset már.

Ilyen sebességnél már mindegyik érezhetően melegszik, tehát az nem eltérés.
Amúgy különösebb eltérés nincs.
Talán picivel jobban bírja az akksi a 8magossal. De csak egy hajszállal, talán nincs is 1-2 óra az eltérés készenlétben...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
muscle
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: muscle »

Akkor viszont a négy magosnak nem volna szabad többe kerülnie.
Ezzel át vágják az embereket a szolgáltatók.
muscle
Újonc
Újonc

Azért köszönöm a segítséget.
Na akkor marad a régi rom.
Macika
6. szint
6. szint

muscle írta:Akkor viszont a négy magosnak nem volna szabad többe kerülnie.
Ezzel át vágják az embereket a szolgáltatók.
234.900-ért vettem a 8magost.
Te mennyiért a 4-est?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
muscle
Újonc
Újonc

Kb ennyi lenne ha nincs hűségidő.
Ráadásul szolgáltató függő.
Mivel én alá írtam 2 évet igy 200
Macika
6. szint
6. szint

muscle írta:Kb ennyi lenne ha nincs hűségidő.
Ráadásul szolgáltató függő.
Mivel én alá írtam 2 évet igy 200
Ja, ha kerekem volna, én is gurulnék... :D

Szerintem elég drágán vetted, a Telenornál 2 év hűséggel 188e brutto, ha már régi előfizető vagy és nem volt számlafizetési fegyelmeddel probléma az elmúlt 2 évben.

Ha új előfizető vagy, akkor meg SOKKAL olcsóbban is adják, igaz, akkor bizonyítanod kell...

Szóval a 235.000 és a 188.000 között szerintem elég tisztességes, 47.000 Ft-os rés van, nem merném szolgáltatói lehúzásnak nevezni. Szerintem...
Sir Winston Churchill
snapscan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Note 4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: snapscan »

Csatlakoztam a Note 4 táborba. 910C, azaz Exynos proci. LG G2 után fapadosnak tűnik ismét a samu saját touchwiz felülete, de majd megszokom (G2 előtt samu S2 volt). Remélem a droid 5 hoz majd némi javulást/újítást a felületen is. Hívás közben melegszik eléggé, 1 óra beszéd után kimondottan kellemetlen (pl. ha át teszem a másik fülemre, hirtelen szinte már forrónak hat). A wifi tényleg sokkal többet eszik, mint pl. G2-n. Akku összességében gyengébb, G2-vel kibírtam lazán a három napot, ugyanolyan körülmények között a note 4 csak kettőt bír ki. A felhasználó felület néha laggol, ezt nem vártam volna, és bosszantó ennyi pénzért. De ezt még lehet, hogy finomítják új firmware-el, állítólag LG javította ugyanezt a G3 esetében. Full HD sokkal jobb lett volna, szvsz butaság volt ekkora felbontású kijelző. Az S-pent nyugodtan otthagyhatom bárhol, nem riaszt, ha elsétálok a telóval, hiába van kijelölve az opció.. nem tudom, hogy ez egyedi sajátosság a telómon, vagy firmware bug. A három betűs navi nekem is szaggat kicsit, de nem vészes. Alapból a google navigációt használom, mert bár a navigáció része elég kezdetleges, de nála frissebb és részletesebb térkép egyik progiban sincs. És még ingyenes is. Az ujjlenyomat olvasó hol elsőre műxik, hol nem. Már mind a három lehetséges ujjlenyomatot ugyanarra az ujjamra regisztráltam, megpróbáltam más szögekből, más sebességekkel, stb., tehát van egyetlen ujjamra 30 minta, és még mindig sokat téveszt. Pedig ez volt az egyik fő oka a cserének, a másik az S-pen. Úgy érzem az első pár nap után, hogy nagyon nem kellett volna még megválnom a G2-től, ráért volna jövőre, addigra gyanítom, hogy sok készülékben lesz ujjlenyomat érzékelő, valamint a note 5 már biztosan 64 bites maggal lesz szerelve (hiába 64bites az exynos, ha 32bites módban fut..).
Macika
6. szint
6. szint

snapscan írta:(hiába 64bites az exynos, ha 32bites módban fut..).
Teszi ezt azért, mert a 4.4.4 az 32 bites oprendszer.

A nyalókánál más lesz a helyzet!

Az ujjlenyomatolvasó sajnos mind ilyen, ahol nem teljes felületes, mozdulatlan scan van, ott mindig ezer dologtól függ a beolvasás sikeressége.
A Lenovo T500-asomon is van ugyanilyen rendszerű, azt is cska egy szögből, mindig ugyanazzal a sebességgel lehet közel 100%-osan használni.
Az Apple rendszere ebből a szempontból sokkal jobb, de sajnos jóval vastagabb lesz a készülék alsó kávája emiatt. Akkor inkább lehúzom 2x az ujjamat, csak maradjon ilyen szép vékony körben a készülék.
Sir Winston Churchill
snapscan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Note 4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: snapscan »

Macika írta:
snapscan írta:(hiába 64bites az exynos, ha 32bites módban fut..).
Teszi ezt azért, mert a 4.4.4 az 32 bites oprendszer.

A nyalókánál más lesz a helyzet!
Neked legyen igazad, de amiket eddig olvasgattam róla, az alapján a nyalókánál is 32 bites módban fog futni.
Macika írta:Az Apple rendszere ebből a szempontból sokkal jobb, de sajnos jóval vastagabb lesz a készülék alsó kávája emiatt. Akkor inkább lehúzom 2x az ujjamat, csak maradjon ilyen szép vékony körben a készülék.
Na igen, valamit valamiért... a note4 és a phone6plus egymás mellett pontosan emiatt számomra egy vicc.
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

Sziasztok! Jelenleg csak garanciavesztéssel lehet root-olni a készüléket? Ha, egyáltalán lehet... Köszi! Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”