Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kalmah05
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
Has thanked: 24 times
Been thanked: 1 time

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: kalmah05 »

Sziasztok! Nagy a baj! :(
Összetört a teló üvege de az lcdnek semmi baja, vettem hozzá új üveget(digitizer) kicseréltem minden simán ment és még azt hitem hogy nehezebb lesz, hát igen innentől a hajam tépem, minden helyére vissza kötöttem össze raktam a telót és
A samsung meg alatta a telefon nevét mutatja, aztán rá 3 percre zenél a telefon is (amikor betölt a teló) és végig csak az van kint hogy samsung meg a típus, ha lezárom a kijelzőt és feloldom akkor onnantól már csak egy fekete kijelzőm lesz.
Ha belépek download módba akkor azt is mutatja a zöld kis droidot meg a telefon típusát stb amit kell.
Na de viszont ha recoverybe szeretnék belépni akkor mint régen a tévék hangyás kép (zajos kép),gombokra reagál hangot ad ki.
Letöröltem egy nedves ronggyal az lcd miután levettem a rossz üveget az okozhat problémát? de akkor nem értem hogy egy ilyen szöveget vagy olyat miért tud megjeleníteni :( mi lehet a probléma?

SZERK: szoftveres problémája nem volt a "műtét" előtt
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

kalmah05 írta:Sziasztok! Nagy a baj! :(
Összetört a teló üvege de az lcdnek semmi baja, vettem hozzá új üveget(digitizer) kicseréltem minden simán ment és még azt hitem hogy nehezebb lesz, hát igen innentől a hajam tépem, minden helyére vissza kötöttem össze raktam a telót és
A samsung meg alatta a telefon nevét mutatja, aztán rá 3 percre zenél a telefon is (amikor betölt a teló) és végig csak az van kint hogy samsung meg a típus, ha lezárom a kijelzőt és feloldom akkor onnantól már csak egy fekete kijelzőm lesz.
Ha belépek download módba akkor azt is mutatja a zöld kis droidot meg a telefon típusát stb amit kell.
Na de viszont ha recoverybe szeretnék belépni akkor mint régen a tévék hangyás kép (zajos kép),gombokra reagál hangot ad ki.
Letöröltem egy nedves ronggyal az lcd miután levettem a rossz üveget az okozhat problémát? de akkor nem értem hogy egy ilyen szöveget vagy olyat miért tud megjeleníteni :( mi lehet a probléma?

Én a helyedben mégegyszer szétszedném... hogy minden úgy került-e vissza a helyére ahogyan kell, csatlakozóknál nincs-e felgyűrődve a vezeték egyik erer, vagy le van-e szorítva rendesen az összes csatlakozó, nem-e csípődött be valahol a kábel... Ha ez nem hozza rendbe akkor megnézném hogy hol a legközelebbi szervíz :(
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

kalmah05 írta:Sziasztok! Nagy a baj! :(

Én a helyedben mégegyszer szétszedném... hogy minden úgy került-e vissza a helyére ahogyan kell, csatlakozóknál nincs-e felgyűrődve a vezeték egyik erer, vagy le van-e szorítva rendesen az összes csatlakozó, nem-e csípődött be valahol a kábel... Ha ez nem hozza rendbe akkor megnézném hogy hol a legközelebbi szervíz :(
fireman
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

Ma megjelent a 9305-ös galaxyra a 4.4.4 android. OTA-án frissül, egyenlőre a német romoknál. (Nincs saját topic azért ide)
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

Visszatettem az originál 4.3 szoftvert,root-oltam is,minden oké,kibírja az akksi 24 órát.Aza kérdésem,hogy fel tudok-e tenni egy normális CWM-et,mert ez olyan pici betűkkel írja a dolgokat,hogy nem látom.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
djsanya22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S4
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: djsanya22 »

Sziasztok...Boeffla kernelel miért nem tudok fülessel zenét hallgatni?..config. megvolt.
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Sziasztok!
Cseréltem az S3-as telcsim,S3 LTE-re a +1GB RAM miatt.Volna egy kérdésem,mivel ahogy fireman mondja,hogy nincs külön topikja.
Az volna kérdésem,hogy normális jelenség az,hogy a szinte új akkuval(nincs 2 hónapos) sokkal jobban merül,mint az alap S3 ugyan ezzel az akkuval.
A másik észrevételem,hogy ha megnézem a beálltásoknál az akku állapotot,ott mutatja a fogysztásokat,hogy mi-mennyit kér az akkuból,és megdöbbenve látom,hogy kikapcsolt wifi-nél is 2%-os fogyasztást mutat.

Ja a telefon csak simán GSM-re van állitva.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
fireman
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

gjoco1958 írta: megdöbbenve látom,hogy kikapcsolt wifi-nél is 2%-os fogyasztást mutat.
Engedélyezted a helymeghatározás pontosabb megállapítását, ami avval jár, hogyha kell felmegy a netre ehhez neki wifi is kellhet. Na azt ellenőrzi. Kikapcsolható.
Nem tudom mennyit eszik az S3, azt se hogy az LTE stock rommal (4.3 v. 4.4) mert costum romot használok mobil nettel és állandóan bekapcsolt wifivel. Naponta kell tölteni - nekem - átlagos használattal.
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
gjoco1958
3. szint
3. szint

fireman írta:
gjoco1958 írta: megdöbbenve látom,hogy kikapcsolt wifi-nél is 2%-os fogyasztást mutat.
Engedélyezted a helymeghatározás pontosabb megállapítását, ami avval jár, hogyha kell felmegy a netre ehhez neki wifi is kellhet. Na azt ellenőrzi. Kikapcsolható.
Nem tudom mennyit eszik az S3, azt se hogy az LTE stock rommal (4.3 v. 4.4) mert costum romot használok mobil nettel és állandóan bekapcsolt wifivel. Naponta kell tölteni - nekem - átlagos használattal.
Szia!
Köszi a tanácsot,megnézem :Notworty: Viszont még mindig nem értem,mert a redőny mögött nem látszik,hogy mászkál a wifire :hmm2:
Ha hiszed-ha nem a "régi" S3 sima gyári 4.3-al 2 hónapos akkuval(kevés beszélgetés......) 5 nap volt az élet tartam 1 töltéssel :mrgreen: De nyilván valamit-valamiért.No megnézem ezt a helymeghatározást,mert erre konkrétan nem emlékszem és köszi szépen :Notworty:
Üdv a "falnak" is ;)
Konkrétan erre gondoltam.Nincs a wifi bekapcsolva!
Kép
/Publius Syrus/
gjoco1958
3. szint
3. szint

fireman írta:
No valamit molyoltam,mert eltünt a wifi fogyasztás,kikapcsolt állapotban :Notworty:
/Publius Syrus/
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”