Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
Sziasztok. Sikerült beújítanom egy S3-at. Előtte is androidos samsungom volt, nem ismeretlen a dolog. Kérdés hogy a16Gb-ból 4gb-ot foglal maga a rendszer? 4.3.3 független gyári szoftver van rajta, rootolva. Titanium backup-al egyenlőre jegeltem egy két dolgot. Ettől nyilván nem szabadul fel több hely csak nem látom az ikonokat. viszont ha eltávolítanám ahogy néztem kb 30 mb szabadulna fel? Létezik hogy ettől nagyobb helyet is fel lehet szabadítani? Ti mit töröltetek bátran a gyári programok közül? 

- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Maga az andorid választja le azt a sok helyet... Nem fogod tudni lefaragni. :/ata78 írta:Sziasztok. Sikerült beújítanom egy S3-at. Előtte is androidos samsungom volt, nem ismeretlen a dolog. Kérdés hogy a16Gb-ból 4gb-ot foglal maga a rendszer? 4.3.3 független gyári szoftver van rajta, rootolva. Titanium backup-al egyenlőre jegeltem egy két dolgot. Ettől nyilván nem szabadul fel több hely csak nem látom az ikonokat. viszont ha eltávolítanám ahogy néztem kb 30 mb szabadulna fel? Létezik hogy ettől nagyobb helyet is fel lehet szabadítani? Ti mit töröltetek bátran a gyári programok közül?
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Főzött KK 4.4.4 van van az S3-on,erre vissza lehet tenni a full gyári 4.3,vagyis amit a samsung kiadott?Ha igen valaki belinkelné a nekem megfelelőt?Gondolom azt Odinnal kell felrakni amit még sosem csináltam,mindég csak cwm-ből főzötteket.
Szerk.:Szamszung oldalán megtaláltam a hivatalos független 4.3-at.Ezt minden következmény nélkül feltehetem? Nekem most XXELL4 van,amit letöltöttem az meg : PDA: I9300XXUGNG3 CSC: I9300OXFGNG2 MODEM: I9300XXUGNA8 Mehet fel,vagy valami gubanc lesz?

Szerk.:Szamszung oldalán megtaláltam a hivatalos független 4.3-at.Ezt minden következmény nélkül feltehetem? Nekem most XXELL4 van,amit letöltöttem az meg : PDA: I9300XXUGNG3 CSC: I9300OXFGNG2 MODEM: I9300XXUGNA8 Mehet fel,vagy valami gubanc lesz?

LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
vissza tudod tenni csak elkerülhetetlen a hard reset.gerisgeris1970 írta:Főzött KK 4.4.4 van van az S3-on,erre vissza lehet tenni a full gyári 4.3,vagyis amit a samsung kiadott?Ha igen valaki belinkelné a nekem megfelelőt?Gondolom azt Odinnal kell felrakni amit még sosem csináltam,mindég csak cwm-ből főzötteket.
Szerk.:Szamszung oldalán megtaláltam a hivatalos független 4.3-at.Ezt minden következmény nélkül feltehetem? Nekem most XXELL4 van,amit letöltöttem az meg : PDA: I9300XXUGNG3 CSC: I9300OXFGNG2 MODEM: I9300XXUGNA8 Mehet fel,vagy valami gubanc lesz?![]()
Ha 3 fájlos a rom amit találtál akkor megcsinálja az odin alapból ha 1 fájlos akkor csak akkor csinálja meg ha bepipálod.
Ha nem pipálod akkor sincs semmi baj egész egyszerűen csak nem fog tudni bebootolni a telefon. Kikapcsolod, belépsz recoverybe és csinálsz egy hard resetet és onnantól be tud kapcsolni.
- These users thanked the author Segal for the post:
- gerisgeris1970 (2014-09-15 hétf. 17:00:26)
- Rating: 2.63%
- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
én is így tettem, gond nélkül felment. Furcsa érzés, hogy MINDEN működik, seemi újraindulás, semmi FC ...csak teszi a dolgát.Segal írta:vissza tudod tenni csak elkerülhetetlen a hard reset.gerisgeris1970 írta:Főzött KK 4.4.4 van van az S3-on,erre vissza lehet tenni a full gyári 4.3,vagyis amit a samsung kiadott?Ha igen valaki belinkelné a nekem megfelelőt?Gondolom azt Odinnal kell felrakni amit még sosem csináltam,mindég csak cwm-ből főzötteket.
Szerk.:Szamszung oldalán megtaláltam a hivatalos független 4.3-at.Ezt minden következmény nélkül feltehetem? Nekem most XXELL4 van,amit letöltöttem az meg : PDA: I9300XXUGNG3 CSC: I9300OXFGNG2 MODEM: I9300XXUGNA8 Mehet fel,vagy valami gubanc lesz?![]()
Ha 3 fájlos a rom amit találtál akkor megcsinálja az odin alapból ha 1 fájlos akkor csak akkor csinálja meg ha bepipálod.
Ha nem pipálod akkor sincs semmi baj egész egyszerűen csak nem fog tudni bebootolni a telefon. Kikapcsolod, belépsz recoverybe és csinálsz egy hard resetet és onnantól be tud kapcsolni.
roothoz erre keress rá: CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5
sok sikert
- These users thanked the author hetn for the post:
- gerisgeris1970 (2014-09-15 hétf. 20:38:40)
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
Helló!
Áruljátok el srácok, hogy milyen töltőt kell venni légyszives! Gyárit gondolom senki nem hsználja a 3-4órás idejével. Én az s1 töltőjét használtam 2éven keresztül a legnagyobb megelégedéssl, (1,5óra alatt fent is volt) most annak annyi. Vettem azóta már 2db ugyanolyan töltőt és mind a kettő 3-4 óra alatt tölt fel a telefont. Az egyikről tutira kiderült hogy kamueredeti, a másik viszont egy s2 gyári töltője de az is lassú.. Peersze a töltőn feltüntetett összes adat megegyezik a jólbevált s1 tőltő adataival és mégsem. Így hiába veszek a boltban drága pénzért eredetit, ha az sem bisztos hogy kellően gyors lesz.. Nincs valami tuti recept? Nem akarom elhinni, hogy csak én szívok ilyenekkel! Köszi ha tudtok valamit!
Áruljátok el srácok, hogy milyen töltőt kell venni légyszives! Gyárit gondolom senki nem hsználja a 3-4órás idejével. Én az s1 töltőjét használtam 2éven keresztül a legnagyobb megelégedéssl, (1,5óra alatt fent is volt) most annak annyi. Vettem azóta már 2db ugyanolyan töltőt és mind a kettő 3-4 óra alatt tölt fel a telefont. Az egyikről tutira kiderült hogy kamueredeti, a másik viszont egy s2 gyári töltője de az is lassú.. Peersze a töltőn feltüntetett összes adat megegyezik a jólbevált s1 tőltő adataival és mégsem. Így hiába veszek a boltban drága pénzért eredetit, ha az sem bisztos hogy kellően gyors lesz.. Nincs valami tuti recept? Nem akarom elhinni, hogy csak én szívok ilyenekkel! Köszi ha tudtok valamit!

G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
Valamelyik topicban tárgyalták már - fontos, minél nagyobb a töltő áram annál vastagabb kábel kell.robert07 írta:Helló!
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Ez tuti feltölti
http://m.youtube.com/watch?v=vHIve1YGpTc

Skyp: kukuc-
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
De úgye ezzel nem áll fent az a veszély ha véletlenül visszafelé tekered akkor kiszippantja az aksiból a maradékot iskukszi írta:Ez tuti feltöltihttp://m.youtube.com/watch?v=vHIve1YGpTc

- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
Sziasztok! Nem találtam semmi olyat ezzel a töltő üggyel kapcsolatba, ami alapján kiderülne valami tuti dolog a töltőválasztásról. Ti a gyári lassú vacakkal szenvedtek, vagy mit használtok? s4 s5 -höz gondolom ugyan az a gyári usb-s szétszedhetős gyári hulladék jár, ők is azzal szerencsétlenkednek vagy mii van? 

G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX