Köszi mükszik:)gerisgeris1970 írta:Annak idején én is így jártam,ajánlották az MX Playert,áruházban van ingyenes verzió én azt tettem fel,semmi gondom azóta semilyen formátummal.kacsa29 írta:Sziasztok!
A gondom a következő bármilyen avi-s filmet rakok fel nem játssza le azt írja ki hogy a videó nem játszható le.Mi lehet a bibi?
Előre is köszi!
Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
- kacsa29
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Z + Galaxy SIII
- Nem: Férfi
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 8 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nem 1 nagy szám,vissza is tértem elöző verzájához,igaz az 4,4,3,de aksiban ,jobb mint a gyári rom,meg ugy mindenben jobb archi a 4,4,4-nél.
szerk.
ilyen,aksi még sose volt ilyen jó nálam,és ez cm mod,fényképező se állt még le sose,egyszerüen ez jó.
www.youtube.com/watch?v=iV1jGnoitNk&feature=youtu.be
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Nem kötekedni akarok, de szerintem a nagy akiidőről mindent elárul, hogy a tétlen a legtöbb %.Limahl írta:nem 1 nagy szám,vissza is tértem elöző verzájához,igaz az 4,4,3,de aksiban ,jobb mint a gyári rom,meg ugy mindenben jobb archi a 4,4,4-nél.
szerk.
ilyen,aksi még sose volt ilyen jó nálam,és ez cm mod,fényképező se állt még le sose,egyszerüen ez jó.
http://www.youtube.com/watch?v=iV1jGnoi ... e=youtu.be
- Limahl
- 6. szint
akkor ne tedd de gyárinál sokkal jobb az aksi,az én használatommal,meg idáig mindnél ami fent volt.tnorbi írta:Nem kötekedni akarok, de szerintem a nagy akiidőről mindent elárul, hogy a tétlen a legtöbb %.Limahl írta:nem 1 nagy szám,vissza is tértem elöző verzájához,igaz az 4,4,3,de aksiban ,jobb mint a gyári rom,meg ugy mindenben jobb archi a 4,4,4-nél.
szerk.
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
itt a kb félidőm,igaz még tegnap vettem fel,de aokp,vagy aosp,nemtudom. ez rekord,,ha ügyesen használom megszokott lenni a 4,5 óra kijelző is, gyárin(főzet) még rosszabb volt,maradok itt,bár már van 2,5,1 verzája is de az cm, ez meg aokp,vagy aosp,tö... se tudja, minden müxik ,és nagyon jó,minek ment cm re?közel se ilyen jó.tnorbi írta:Nem kötekedni akarok, de szerintem a nagy akiidőről mindent elárul, hogy a tétlen a legtöbb %.Limahl írta:nem 1 nagy szám,vissza is tértem elöző verzájához,igaz az 4,4,3,de aksiban ,jobb mint a gyári rom,meg ugy mindenben jobb archi a 4,4,4-nél.
szerk.
http://www.youtube.com/watch?v=GXmhdpJdhm8
Samsung galaxy s7 edge
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Üdvözletem!
Olvastam róla,hogy egyes romokban,mint pl.amit én is használok,a fejlesztői lehetőségeknél futtatási felületnél meg lehet változtatni a Dalvikot ART-re.És az már újabb,gyorsabb,jobb,st.Merjem ezt a változtatást megcsinálni?Tényleg gyorsabb,jobb lesz? Vagy hagyjam a fenébe mert még valamit elcseszek?
Olvastam róla,hogy egyes romokban,mint pl.amit én is használok,a fejlesztői lehetőségeknél futtatási felületnél meg lehet változtatni a Dalvikot ART-re.És az már újabb,gyorsabb,jobb,st.Merjem ezt a változtatást megcsinálni?Tényleg gyorsabb,jobb lesz? Vagy hagyjam a fenébe mert még valamit elcseszek?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Elcseszel. Majd csak az android Lben lesz végleges ART verzió, ez még csak teszt, nem sokat ér.gerisgeris1970 írta:Üdvözletem!
- These users thanked the author tnorbi for the post:
- gerisgeris1970 (2014-07-16 szer. 22:30:07)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudtok segíteni hogy melyik a jelenlegi legjobb KitKat-os ROM? (gondolom jobb mint a gyári 4.3)
Előre is köszönöm!
Tudtok segíteni hogy melyik a jelenlegi legjobb KitKat-os ROM? (gondolom jobb mint a gyári 4.3)
Előre is köszönöm!
- Limahl
- 6. szint
gyárit,vagy cm-et?gyáribol 3 at tudok.archidroid,s5 mini,ultimarom.archi teljesen gyári,kinézet minden.s5 mini,mint neve is mutatja,jó sok s5 ös dologgal,és kinézettel(én ezt használom)ultima nem tudom nem probáltam még.cm -böl meg van kismillió,abbol archit néztem ami okés.kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
achidroid.
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... l-t2748579
s5mini.
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 5-t2669724
ultimarom
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... n-t1911572
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Köszönöm Szépen!
Annyiban még tudsz segíteni hogy jelenleg 4.3 független androidom van a telon, megcsináltam a rootot ahogy a leírásban meg is van de a root explorer nem enged semmit mert azt írja hogy nincs a készülék rootolva, és frissíteni kellett ezt a super su-t vagy mit azt meg nem indítja el mert "Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék forumán"
Annyiban még tudsz segíteni hogy jelenleg 4.3 független androidom van a telon, megcsináltam a rootot ahogy a leírásban meg is van de a root explorer nem enged semmit mert azt írja hogy nincs a készülék rootolva, és frissíteni kellett ezt a super su-t vagy mit azt meg nem indítja el mert "Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék forumán"