Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: moco »

Lewis0214 írta:Androidra van olyan program, ami rögzíti mondjuk úgy a telefon beszélgetéseket, hogy a 2 fél nem tud róla de én azokat meghallgathatom?
Ergó olyan program kéne mint a Cerberus vagy bármi más hasonló ami a háttérben fut és semmi infó nincs róla, hogy megy. De ugyan akkor, ha jön egy hívás (akár kimenő vagy bejövő) akkor azt a beszélgetést az elejétől a végéig rögzíti én pedig mondjuk gépen meghallgathatom mert feltölti valahova vagy elküldi e-mailben.
Tehát mindenképpen olyan kéne, ami láthatatlan és nem kell hívás előtt vagy bármikor elindítani a programot, hogy rögzítse a beszélgetést. Létezik ilyen?
Nézd meg ezt: https://play.google.com/store/apps/deta ... om.nll.acr
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
freestyler8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: freestyler8 »

sziasztok!
samsung galaxy s4-et szeretnék "kiütni", mivel jelenleg t-mobile-os. van esetleg egy rövid leírás? ha nem muszáj, nem böngészném végig a 139 oldalt.
köszönöm előre is!
üdv.
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Hello.

Ma próbáltam volna flashelni az S4 telefonomat NE8 ROM-al és Odin 3.07-el. Előzőleg pre-rooted (NC9) rom volt rajta. Mielőtt elindítottam volna az odin-t a recovery menüből csináltam egy factory resetet a philz touch-al és azzal az opcióval, hogy válasszam azt, ha új romot akarok felrakni. Így történt.
Azonban az Odin itt meghalt:

<ID:0/017> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUGNE8_I9505VFGGNE2_I9505XXUGNE8_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/017> Odin v.3 engine (ID:17)..
<ID:0/017> File analysis..
<ID:0/017> SetupConnection..
<ID:0/017> Initialzation..
<ID:0/017> Get PIT for mapping..
<ID:0/017> Complete(Write) operation failed.
<ID:0/017> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Mit csináltam rosszul? Mi lehet a megoldás? Próbáltam egy PIT fájt (CSB_signed_Fusion3_EUR_0325_V2.pit) is hozzátenni de ugyan az az eredmény. A Recovery továbbra is működik.
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Az előző probléma megoldódott. Az USB kábellel volt a hiba.

Most viszont a telefonom elkezdett visszhangozni mikor beszélek. Legalábbis a másik fél visszahallja saját magát, engem pedig úgy hall mintha víz alatt lennék. Ez mikrofon probléma? Másik szoftver esetén javítható? Mivel rootolt így esély nincs rá, hogy a szervizben garanciálisan megcsinálják.
UPDATE: Ha kihangosítóval beszélek (akár a telefon saját kihangosítójával) nem visszhangzik a másik félnek, tehát olyankor nem hallja vissza a saját hangját.
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: power1111 »

sziasztok tegnap le ejtettem a telómat samsung s4 nem kapcsol be azóta de ha rádugom a töltőre akkor szokás szerint a batrit ! ha van valakinek valami ötlete kérem irjon köszönöm
fergeteges
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 23 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: fergeteges »

power1111 írta:sziasztok tegnap le ejtettem a telómat samsung s4 nem kapcsol be azóta de ha rádugom a töltőre akkor szokás szerint a batrit ! ha van valakinek valami ötlete kérem irjon köszönöm
Valószínűleg fizikálisan sérült, szervíz lesz a vége. Szerintem. :cry2:
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

Sziasztok! A következő a problémám: Philz Touch Recoveryben a Mount and Storage menüből végrehajtottam a format/data and format/media (sdcard) parancsot. Szépen el is tűntetett mindent a belső tárhelytől, csak az alap androidos mappák maradtak. Viszont a programok újratelepítésekor nem működik egy bizonyos navigációm, a jegyzetprogim mentéshibát ír ki, mikor menteném, és az xposed telepítő is hibát ír ki. A közös ezekben, hogy mindegyik a belső sdre dolgozik. Nem kell esetleg mountolni, vagy valami más dolgot alkalmazni e művelet (Philz recoverybőlMount and Storage menüből választottam a format/data and format/media (sdcard) opciót )) után? Ezt a formázási módot egyébként most próbáltam először, hiszen a szokásos wipe-ok nem takarítják le a belső tárhelyet.
Go Launcher mentést próbáltam, ami szintén a belsőbe megy, azt sem engedi, a mappák átnevezését sem.. Valószínűleg nincs írásjogom, de vajon miért? És hogy állítható vissza? Viszont még mélyebben, a rendszerben enged módosítani, a rootnak köszönhetően. Hogy tudnám visszaszerezni a jogot a belső tárhelyen található fájlok módosításához?
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

ivi10 írta:Sziasztok! A következő a problémám: Philz Touch Recoveryben a Mount and Storage menüből végrehajtottam a format/data and format/media (sdcard) parancsot. Szépen el is tűntetett mindent a belső tárhelytől, csak az alap androidos mappák maradtak. Viszont a programok újratelepítésekor nem működik egy bizonyos navigációm, a jegyzetprogim mentéshibát ír ki, mikor menteném, és az xposed telepítő is hibát ír ki. A közös ezekben, hogy mindegyik a belső sdre dolgozik. Nem kell esetleg mountolni, vagy valami más dolgot alkalmazni e művelet (Philz recoverybőlMount and Storage menüből választottam a format/data and format/media (sdcard) opciót )) után? Ezt a formázási módot egyébként most próbáltam először, hiszen a szokásos wipe-ok nem takarítják le a belső tárhelyet.
Go Launcher mentést próbáltam, ami szintén a belsőbe megy, azt sem engedi, a mappák átnevezését sem.. Valószínűleg nincs írásjogom, de vajon miért? És hogy állítható vissza? Viszont még mélyebben, a rendszerben enged módosítani, a rootnak köszönhetően. Hogy tudnám visszaszerezni a jogot a belső tárhelyen található fájlok módosításához?
Csak egy-az előbb leírt formázás előtti-CWM mentés visszarakásával tudtam megoldani a fenti problémát. :yes:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

freestyler8 írta:sziasztok!
samsung galaxy s4-et szeretnék "kiütni", mivel jelenleg t-mobile-os. van esetleg egy rövid leírás? ha nem muszáj, nem böngészném végig a 139 oldalt.
köszönöm előre is!
üdv.
Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fzoli01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 i9505
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: fzoli01 »

Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. Frissíteni akartam az Omega romot 33-ról 35-ra és véletlenül full wipe-os telepítést választottam. Nem is indult utána és nem tudtam flashelni semmilyen romot.
visszaraktam egy gyári romot, de annál meg nem megy a hang, wifi, telefonálás és minden fagyogat.
Próbáltam odinnal pre-rooted romot, és gyári romot rátolni az sem segített, majd végül a Kies-sel egy frissítést de az se. Rootolni nem lehet, úgy tűnik mintha a bootloader visszazárt volna, CWM-et viszont vissza tudtam rakni és az megy is.
Ötlet, hogy lehetne életet lehelni bele?
Samsung Galaxy s4 i9505XXUAME2
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”