Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Segal »

TBGetto írta:Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és "Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Módosított a kerneled erről tájékoztata a telefon. Ha zavar a megoldás rém egyszerű le kell vadásznod a gyári kernelt és recoveryből feltelepíteni és akkor nem fog jelentkezni.
These users thanked the author Segal for the post:
TBGetto (2014-04-01 kedd 01:15:43)
Rating: 2.63%
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

Segal írta:
TBGetto írta:Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és "Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Módosított a kerneled erről tájékoztata a telefon. Ha zavar a megoldás rém egyszerű le kell vadásznod a gyári kernelt és recoveryből feltelepíteni és akkor nem fog jelentkezni.
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet gyári kernelt találni? :D Esetleg egy link? :D Köszi előre is! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Hello.

Az lenne a problémám, hogy nem tudok feltelepíteni 1 játékot. Korábban már volt fent azonban nem a HD verziója. A simát lementettem és a HD mentésére átírtam. Azóta mind a kettőt letöröltem, de azóta már nem tudom feltelepíteni egyiket sem. Más apk-val nincs ilyen gond. Factory Reset és ROM re-install-on kívül (dalvik cache törlés és stb) minden megvolt már.
1 játék miatt biztos, hogy nem fogok fr-t csinálni. Mit csináljak még?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Lewis0214 írta:Hello.

Az lenne a problémám, hogy nem tudok feltelepíteni 1 játékot. Korábban már volt fent azonban nem a HD verziója. A simát lementettem és a HD mentésére átírtam. Azóta mind a kettőt letöröltem, de azóta már nem tudom feltelepíteni egyiket sem. Más apk-val nincs ilyen gond. Factory Reset és ROM re-install-on kívül (dalvik cache törlés és stb) minden megvolt már.
Rom reinstalt tök fölöslegesen csinálnál az nem oldaná meg a problémát. A factory reset az 100% hogy megoldaná csak ugye az macerás.
Annyit tudsz még tenni mivel nagy valószínűséggel valami fennmaradhatott hogy átnézed a data/data könyvtárat. Elég egyértelmű utalások szoktak lenni a nevekbe hogy melyik könyvtár melyik alkalmazáshoz tartozik és ha felfedezel egy olyan könyvtárnevet aminek a nevébe pl szerepel a játékod neve akkor töröld ki.
Utánna megpróbálhatod újra de ha akkor sem akkor sajna marad a resetelés.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Segal írta:

Rom reinstalt tök fölöslegesen csinálnál az nem oldaná meg a problémát. A factory reset az 100% hogy megoldaná csak ugye az macerás.
Annyit tudsz még tenni mivel nagy valószínűséggel valami fennmaradhatott hogy átnézed a data/data könyvtárat. Elég egyértelmű utalások szoktak lenni a nevekbe hogy melyik könyvtár melyik alkalmazáshoz tartozik és ha felfedezel egy olyan könyvtárnevet aminek a nevébe pl szerepel a játékod neve akkor töröld ki.
Utánna megpróbálhatod újra de ha akkor sem akkor sajna marad a resetelés.
egyszer már átnéztem és akkor töröltem is olyat, ami hozzá tartozott. csak úgy látszik nem végeztem alapos munkát. találtam még egyet. töröltem. most már felrakta. köszönöm a segítséget! :)
Lewis0214
1. szint
1. szint

Hello.

Újabb problémám akadt. Ma reggel mikor összedugtam a telefonom USB-n keresztül a géppel azt írta ki, hogy "Unknown Device". Tegnap este még semmi baja nem volt. Másik készüléket felismer a gépem. Ez mitől van? Hogyan oldjam meg?
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Újabb problémám akadt. Ma reggel mikor összedugtam a telefonom USB-n keresztül a géppel azt írta ki, hogy "Unknown Device". Tegnap este még semmi baja nem volt. Másik készüléket felismer a gépem. Ez mitől van? Hogyan oldjam meg?
Teló kikapcs, akku ki 5 percre, majd bekapcs, számítógép újra indítása is volt?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Itt a friss európai nobrand KitKat: Elsőnek a Balti országok kapták most meg.Természetesen benne van a magyar függetten XEH Product Code is a csomagban, így nyugodtan rakhatjuk fel mi is. Nálam tegnap óta muzsikál:
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27346
I9505XXUFNC4_I9505OXXFNC3
LG G3 32GB Titan EUR Version
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.

Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.
Valaki esetleg mutatna egy linket?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

csuri04 írta:Sziasztok.

Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.
Valaki esetleg mutatna egy linket?
majd ez segit.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .systemapp
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”