Módosított a kerneled erről tájékoztata a telefon. Ha zavar a megoldás rém egyszerű le kell vadásznod a gyári kernelt és recoveryből feltelepíteni és akkor nem fog jelentkezni.TBGetto írta:Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és "Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- Rating: 2.63%
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet gyári kernelt találni?Segal írta:Módosított a kerneled erről tájékoztata a telefon. Ha zavar a megoldás rém egyszerű le kell vadásznod a gyári kernelt és recoveryből feltelepíteni és akkor nem fog jelentkezni.TBGetto írta:Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Felraktam az Omega V25 verzióját és azóta indításkor van egy üzenet "Kernel is not seandroid enforcing" piros szöveg és "Set warranty Bit: Kernel" sárga szöveggel. Minden rendesen a tellel minden működik, a GPS a WIFI a HANGOK. Mit jelen és mért van ez az üzenet illetve kell e foglalkozni vele vagy hogyan lehet megszüntetni.
A válaszokat előre is köszönöm.

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
- Lewis0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
Hello.
Az lenne a problémám, hogy nem tudok feltelepíteni 1 játékot. Korábban már volt fent azonban nem a HD verziója. A simát lementettem és a HD mentésére átírtam. Azóta mind a kettőt letöröltem, de azóta már nem tudom feltelepíteni egyiket sem. Más apk-val nincs ilyen gond. Factory Reset és ROM re-install-on kívül (dalvik cache törlés és stb) minden megvolt már.
1 játék miatt biztos, hogy nem fogok fr-t csinálni. Mit csináljak még?
Az lenne a problémám, hogy nem tudok feltelepíteni 1 játékot. Korábban már volt fent azonban nem a HD verziója. A simát lementettem és a HD mentésére átírtam. Azóta mind a kettőt letöröltem, de azóta már nem tudom feltelepíteni egyiket sem. Más apk-val nincs ilyen gond. Factory Reset és ROM re-install-on kívül (dalvik cache törlés és stb) minden megvolt már.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Rom reinstalt tök fölöslegesen csinálnál az nem oldaná meg a problémát. A factory reset az 100% hogy megoldaná csak ugye az macerás.Lewis0214 írta:Hello.
Annyit tudsz még tenni mivel nagy valószínűséggel valami fennmaradhatott hogy átnézed a data/data könyvtárat. Elég egyértelmű utalások szoktak lenni a nevekbe hogy melyik könyvtár melyik alkalmazáshoz tartozik és ha felfedezel egy olyan könyvtárnevet aminek a nevébe pl szerepel a játékod neve akkor töröld ki.
Utánna megpróbálhatod újra de ha akkor sem akkor sajna marad a resetelés.
- Lewis0214
- 1. szint
egyszer már átnéztem és akkor töröltem is olyat, ami hozzá tartozott. csak úgy látszik nem végeztem alapos munkát. találtam még egyet. töröltem. most már felrakta. köszönöm a segítséget!Segal írta:Rom reinstalt tök fölöslegesen csinálnál az nem oldaná meg a problémát. A factory reset az 100% hogy megoldaná csak ugye az macerás.Lewis0214 írta:Hello.
Annyit tudsz még tenni mivel nagy valószínűséggel valami fennmaradhatott hogy átnézed a data/data könyvtárat. Elég egyértelmű utalások szoktak lenni a nevekbe hogy melyik könyvtár melyik alkalmazáshoz tartozik és ha felfedezel egy olyan könyvtárnevet aminek a nevébe pl szerepel a játékod neve akkor töröld ki.
Utánna megpróbálhatod újra de ha akkor sem akkor sajna marad a resetelés.

- Lewis0214
- 1. szint
Hello.
Újabb problémám akadt. Ma reggel mikor összedugtam a telefonom USB-n keresztül a géppel azt írta ki, hogy "Unknown Device". Tegnap este még semmi baja nem volt. Másik készüléket felismer a gépem. Ez mitől van? Hogyan oldjam meg?
Újabb problémám akadt. Ma reggel mikor összedugtam a telefonom USB-n keresztül a géppel azt írta ki, hogy "Unknown Device". Tegnap este még semmi baja nem volt. Másik készüléket felismer a gépem. Ez mitől van? Hogyan oldjam meg?
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Teló kikapcs, akku ki 5 percre, majd bekapcs, számítógép újra indítása is volt?Lewis0214 írta:Hello.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- csoliver
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Itt a friss európai nobrand KitKat: Elsőnek a Balti országok kapták most meg.Természetesen benne van a magyar függetten XEH Product Code is a csomagban, így nyugodtan rakhatjuk fel mi is. Nálam tegnap óta muzsikál:
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27346
I9505XXUFNC4_I9505OXXFNC3
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27346
I9505XXUFNC4_I9505OXXFNC3
LG G3 32GB Titan EUR Version
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.
Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.
Valaki esetleg mutatna egy linket?
Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
majd ez segit.csuri04 írta:Sziasztok.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .systemapp
Samsung galaxy s7 edge