Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
Sziasztok.
Rootolva volt. Ha jól tudom akkor rarban kell rátennem a memóriakártyára és Recoveryből betallózom.
Rootolva volt. Ha jól tudom akkor rarban kell rátennem a memóriakártyára és Recoveryből betallózom.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
zip-be lesz de a lényeg ugyanaz mindenképp becsomagolva kell a memóriakártyára rámásolnod a romot és ahogy írtad betallozni, leokézni és már települ is.csuri04 írta:Sziasztok.
Annyi a lényeg hogyha nem ugyanazt a verziót vagy frissebbet rakod a telefonra (ergo régebbit) akkor mindenképp kell egy factory resetet csinálnod a rom felrakása után mert alapesetben bootlopolni fog a bootanimációnál az idők végtelenségéig.
Ha megvagy akkor utánna simán be kell tudnia bootolni.
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok!
A héten lecseréltem az S2-t egy T-Mobile-os S4-re (GT-I9505).
ROM: I9505XXUEMKF
Kernel: 3.4.0-2082040
Az S2-n főzet volt, de ezen nem szeretném lecserélni a ROM-ot, ha lehet. Viszont szerintem root-olni kellene, mert most se Titanium Backup, se Mass Storage.
1. Mivel és hogyan lehet root-olni az S4-et?
2. Hogyan lehet elővarázsolni az USB Mass Storage módot?
3. Az akksi szerintem eléggé merül, ezen még dolgoznom kell. Nem tudom, mi "eszi", a képernyőt írja, de alig használom a telót
Fejlesztői mód már megvan. AirDroid-ot nem szeretnék használni, kábeles USB Mass Storage kellene.
Elolvastam a fórumot (tényleg!), de még mindig nem tudom a megoldást.
Kérek szépen valami útmutatást.
Az S2-n főzet volt, de ezen nem szeretném lecserélni a ROM-ot, ha lehet. Viszont szerintem root-olni kellene, mert most se Titanium Backup, se Mass Storage.
3. Az akksi szerintem eléggé merül, ezen még dolgoznom kell. Nem tudom, mi "eszi", a képernyőt írja, de alig használom a telót
Fejlesztői mód már megvan. AirDroid-ot nem szeretnék használni, kábeles USB Mass Storage kellene.
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Ha már így írod hogy csak akkor nem cserélsz romot ha lehet akkor megnyugtatunk. Hozzájárulunk hogy ne cseréljLion írta:Sziasztok!
1 Odinnal és tökugyanúgy mint S2-nél.
Arra érdemes viszont odafigyelni nem tudom melyik romnál jött be S4-nél a KNOX hogy onnan nincs visszaút tehát ha gubanc van a telefonoddal akkor nem tudod visszaállítani teljesen gyárira (magyarul semmit sem ér a garanciapapirod)
2 passz én airdroidot használok
3 most még rengeteget nyomkodod adj pár napot a telefonnak és beáll majd az akksifogyasztás.
- Rating: 2.63%
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Köszi, SegalSegal írta:1 Odinnal és tökugyanúgy mint S2-nél.
Arra érdemes viszont odafigyelni nem tudom melyik romnál jött be S4-nél a KNOX hogy onnan nincs visszaút tehát ha gubanc van a telefonoddal akkor nem tudod visszaállítani teljesen gyárira (magyarul semmit sem ér a garanciapapirod)
2 passz én airdroidot használok
3 most még rengeteget nyomkodod adj pár napot a telefonnak és beáll majd az akksifogyasztás.
Ha nem lesz más mód, akkor persze AirDroid lesz a vége
Ma már nem kezdek bele a root-olásba, majd holnap. Odin-t Google-ozzam ki vagy van valami "rejtett" hely (XDA?), ahol tuti letöltés van?
Nem nagyon emlékszem már, hogyan kell csak a root-olást végrehajtani, de majd jól elolvasom, mi a teendő
Mondjuk ha már egyszer a Knox miatt úgy is ugrik a gari (f*sza, 1 hetes sincs a teló ), akkor akár már KitKat-is felmehet, ha érdemes feltenni a 4.3 helyett
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
-
- 1. szint
Sziasztok.
Semmi nem működik...
Rom letölt, Recoveryből telepít reboot aztán semmi.
Nem működik. Az a gond, hogy a knox ugrott így a garancia is. Nem tudom mennyit foglalkozna vele a Szerviz futár. Az a gond Philz Touch Recovery van fent amibe ha belép gondolom lebukok.
Amúgy nem lehet, hogy az efs szállt el?
Semmi nem működik...
Nem működik. Az a gond, hogy a knox ugrott így a garancia is. Nem tudom mennyit foglalkozna vele a Szerviz futár. Az a gond Philz Touch Recovery van fent amibe ha belép gondolom lebukok.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
attol ,hogy efs elszáll,még bekapcsol a teló,datafactoryreset-et csináltál? ha nem tedd meg.csuri04 írta:Sziasztok.
Semmi nem működik...
amugy milyen romot,akartál rec-böl? ugyi nem gyárit
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
Szia.
Elmondom a folyamatot. A Sammobilrol töltöttem le a Teleneoros 4.4.2 romot, ez volt rajta eddig is. Az sd kártyára rátettem a romot majd Phil touch Recoveryből telepítettem.
Szóval gyárit nyomattam rá........ Amúgy bekapcsol a telefon tiupusáig, amikor ki írja Samsung Galaxy S4 I9505. onnan STOP
Esetleg linket tudnál adni ha nem a megfelelő romot tettem rá?
Elmondom a folyamatot. A Sammobilrol töltöttem le a Teleneoros 4.4.2 romot, ez volt rajta eddig is. Az sd kártyára rátettem a romot majd Phil touch Recoveryből telepítettem.
Szóval gyárit nyomattam rá........ Amúgy bekapcsol a telefon tiupusáig, amikor ki írja Samsung Galaxy S4 I9505. onnan STOP
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
gyári rom nem fog rec-böl felmenni,odinnal tedd. vagy xda-n néz 1 fözött romot,az felmegy recoveryböl.gyári az odinnal.csuri04 írta:Szia.
amugy meg recböl,nyomj már neki 1 wipdatafactoryt,mit csinál?
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
Az lesz.
Odinal nem tudom összehozni é, a számítógé nem ismeri fel a telefont.
Driver van rajt pedig. A tesom S4-esét felismerte. Pont ezért akartam újra rakni a telefont, mivel hiába csatlakozott a Számítógéphez semmi kapcsolat nem volt, tölteni az aksit is csak kikapcsolt állapotban volt hajlandó. Kipróbáltam másik töltővel, azzal sem volt jó. Kipróbáltam az Öcsém S4-es aksijával azzal sem. Úgyhogy
Beléptem a Recoverybe ott pedig a mount and storegab és format: boot, system, cache, preload, data.....
Szerintem itt rontottam el, elég lett volna a factory reset.
Hűha, nagy a baj....
Köszi azért megpróbálom fözőtt Romal...
Odinal nem tudom összehozni é, a számítógé nem ismeri fel a telefont.
Driver van rajt pedig. A tesom S4-esét felismerte. Pont ezért akartam újra rakni a telefont, mivel hiába csatlakozott a Számítógéphez semmi kapcsolat nem volt, tölteni az aksit is csak kikapcsolt állapotban volt hajlandó. Kipróbáltam másik töltővel, azzal sem volt jó. Kipróbáltam az Öcsém S4-es aksijával azzal sem. Úgyhogy
Beléptem a Recoverybe ott pedig a mount and storegab és format: boot, system, cache, preload, data.....
Szerintem itt rontottam el, elég lett volna a factory reset.
Hűha, nagy a baj....
Köszi azért megpróbálom fözőtt Romal...