Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:
Segal írta:
Limahl írta:az a baj,hogy elöbb utobb feladják sokan a samu ezen hozzáállását(én már igen)és még kitudja mit talál ki,ááááááá vége samu korszakomnak,sajnálom mert szerettem,s1,,,s2,,,s3,,vég.

A fejlesztői közösség nyilvánvalóan nagyon a szívére vette ezt az ellenséges hozzáállást, többen az öklüket rázva esküdöznek, hogy végeztek a Samsunggal. Hogy az ördög ügyvédjét is adjam kicsit: a KNOX miatt érthető a Samsung hozzáállása is, nyilván nem akarják, hogy a szupererősnek szánt biztonsági rendszert egy szimpla kernelcserével kijátszhassa bármelyik mezei hacker. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy erre a megoldásra nagyon kevés felhasználónak van akár nyomokban is szüksége. Talán érdemes lenne külön megoldásként árusítani céges flották számára a KNOX-szal szerelt készülékeket... :D

cikk

http://androlib.blog.hu/2013/10/12/a_sa ... ootoloknak
Naivsag azt gondolni hogy a tobbi gyarto nem fog szigoritani. Ha tobbet vesznek toluk azzal nem lesz bajuk de ha tobbet visznek gariztatni az elso dolguk lesz nekik is a szigoritas.
nem tudom s1 óta csak fözetet használok,csak azon forumokat olvasom,nekem még fözet rom sose tette tönkre telom,efs vesztésem volt sose,ha olvastam efs vesztést kies,vagy odinnal tett romoknál,és nem is igazán olvastam fözet forumokon ilyet,ja de miután fözetre odinozott,.szerintem ez baromság erre fogni.szerintem megbizhatobbak felrakás szempontjábol, és csak 1 rizsa valamire fogni kellet, :D
Figyelj itt ne belőlünk indulj ki nekünk már a vérünkbe van a romcserélés hanem a nagyátlagból.
Pl pont ideillő dolog 2 vagy 3 napja írta pfc-n egy emberke hogy rootolná a telefonját és segítsünk neki.
Írtam neki hogy már csak 1 féle root maradt ahoz viszont tudni kéne pontosan melyik verziót használja kk-ból
Erre visszakérdezett hogy mi az a kk?
Szerinted az ilyen is simánm romot fog cserélni???
Ez csak 1 eset millió ilyet lehetne felsorolni. Persze valaki segít neki visszaállítani hogy életképes legyen vagy csak méginkább tönkrevágni és már mehet is gariba.
Persze hogy előbb utóbb megunják ez azért nagyon sokszor több tízezer a Samsungnak is.
Macika írta:
Segal írta:Naivsag azt gondolni hogy a tobbi gyarto nem fog szigoritani. Ha tobbet vesznek toluk azzal nem lesz bajuk de ha tobbet visznek gariztatni az elso dolguk lesz nekik is a szigoritas.
Az LG G Pro 2-vel nyerek 1-1,5 évet, aztán majd meglátjuk... :D
Már májusba sírni fogsz ha bejelentik a G3-at :mrgreen:

Hamarosan belépek az NC2-esek táborába felkerült a v13 a romomból :D
JohnnYx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 + S2
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: JohnnYx »

v13 nekem is töltődik már :)
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Az egyik újdonság a legújabb X-Note romba :D

built in auto call recording (ported to NC2 Phone.apk), thanks to the superb work of @lidroid and @Mythtrandyr, check your phone settings for options like non increasing ringtone and more

És valóban bennevan és működik is :D (most debütált a csíkos hátterem is. Még S II-őn használtam és hihetetlen de sokkal kisebb kép mint ami a Note 3-nak kéne és mégis megfelelően tudja használni :yes: )

Kép

Kép

Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
Macika írta:Az LG G Pro 2-vel nyerek 1-1,5 évet, aztán majd meglátjuk... :D
Igen, feltételezhető, hogy a Note4 is kiborítóan fog hatni rám majd szeptemberben.
A világ nem áll meg. Van olyan ismerősöm, aki azért használ még a mai napig is Galaxy S1-et, mert mindig várja, hogy olcsóbb legyen a legújabb modell, Mire meg olcsóbb lesz, kijön a még újabb. És csak nem veszi meg a régi sz.rt, várja, hogy olcsóbb legyen a legújabb. És ez megy már 4 éve lassan... :)))

Az LG G Pro 2 most kb. azonos tudású, mint a Note3 (amit egyébként NAGYON szeretek/szeretnék...)
Nekem gyakorlatilag most (és még jó ideig) ez a tudás teljesen elegendő, amire nekem szükségem van (hívásrögzítés, NFC-kezelés 3rd party programoknak, HDR fotózás és HDR FHD videorögzítés, (F)HD kijelző, HD-Voice).
BIZTOSAN lesz fél év múlva olyan modell, ami még színesebb-szagosabb.

Pillanatnyilag nem tudok olyan újítást, ami hiányozna. Sem az ujjlenyomatolvasó, sem a 2k/4k kijelző, sem a 16 mag, sem a 4 GB RAM, sem a 3 GHz-es magonkénti órajel nem ilyen.

Ha viszont az LG G Pro 2 megjelenéséig megemberli magát a Samsung a Note3-mal (álmodni szabad, nem? ;) ), akkor viszont le nem cserélem!!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
Segal írta:
Macika írta:Az LG G Pro 2-vel nyerek 1-1,5 évet, aztán majd meglátjuk... :D
Igen, feltételezhető, hogy a Note4 is kiborítóan fog hatni rám majd szeptemberben.
A világ nem áll meg. Van olyan ismerősöm, aki azért használ még a mai napig is Galaxy S1-et, mert mindig várja, hogy olcsóbb legyen a legújabb modell, Mire meg olcsóbb lesz, kijön a még újabb. És csak nem veszi meg a régi sz.rt, várja, hogy olcsóbb legyen a legújabb. És ez megy már 4 éve lassan... :)))

Az LG G Pro 2 most kb. azonos tudású, mint a Note3 (amit egyébként NAGYON szeretek/szeretnék...)
Nekem gyakorlatilag most (és még jó ideig) ez a tudás teljesen elegendő, amire nekem szükségem van (hívásrögzítés, NFC-kezelés 3rd party programoknak, HDR fotózás és HDR FHD videorögzítés, (F)HD kijelző, HD-Voice).
BIZTOSAN lesz fél év múlva olyan modell, ami még színesebb-szagosabb.

Pillanatnyilag nem tudok olyan újítást, ami hiányozna. Sem az ujjlenyomatolvasó, sem a 2k/4k kijelző, sem a 16 mag, sem a 4 GB RAM, sem a 3 GHz-es magonkénti órajel nem ilyen.

Ha viszont az LG G Pro 2 megjelenéséig megemberli magát a Samsung a Note3-mal (álmodni szabad, nem? ;) ), akkor viszont le nem cserélem!!!!
Ez tény hogy mindig lesz újabb. Mondjuk engem sohasem az ár tartott vissza hanem inkább mindig az bosszantott hogy valamit nem tud az új csúcsmodell (rendre az S széria amiből S3 óta mindig kihagytak valami számomra fontosat)
Ettől függetlenül legyetek boldogok a G2 Pro-val. Remélhetőleg abba nem lesznek ilyen bosszantó hibák.
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:Remélhetőleg abba nem lesznek ilyen bosszantó hibák.
Ezt remélem én is...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

Macika írta:
tnorbi írta:Macika! Ezt a hívásfelvevőt próbáltad már?

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2634999

Állítólag működik 4.4-en, root nélkül.
Nagyon köszönöm a segítségedet!

Sajnos az eredmény pontugyanaz, mint a többi hangrögzítőprogrammal, digitális zörej. :((((

Viszont abból, hogy ez már a negyedik program, amire azt mondják, hogy működik KK alatt, abból arra következtetek, hogy CSAK ÉS EGYEDÜL a Samsung tehető felelőssé a beszélgetésrögzítés tiltásáért...

Sokan írják, hogy LG-n és SONY-n megy KK alatt is a hívásrögzítés.

Kíváncsi lennék, S4-en mi változott a KK-val. Ott is tönkretette-e a hívásrögzítés lehetőségét a Samsung...
Ha még nem oldódott meg, másik fórumon olvastam, hogy NB1 modem kell a rögzítéshez
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Macika
6. szint
6. szint

migabi24 írta:Ha még nem oldódott meg, másik fórumon olvastam, hogy NB1 modem kell a rögzítéshez
NB1 modem van a legfrissebb magyar (XEH) ROM-ban. Ez önmagában kevés, root IS kell hozzá. Aztán már megy valóban. Csakhát a gari nem ér meg annyit...
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
migabi24 írta:Ha még nem oldódott meg, másik fórumon olvastam, hogy NB1 modem kell a rögzítéshez
NB1 modem van a legfrissebb magyar (XEH) ROM-ban. Ez önmagában kevés, root IS kell hozzá. Aztán már megy valóban. Csakhát a gari nem ér meg annyit...
Rootal megy az első perctől. Ode nem kell semminek sem megfelelni. Root nélkül meg max akkor ha a Samsung dönt úgy de ezt már rég megtehette volna.
Itt inkább az lesz a nagyobb kérdés hogy a többi kitkat alapú telefonjába is tiltva lesznek e ugyanmezen dolgok. Szerintem igen.
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:
Rootal megy az első perctől. Ode nem kell semminek sem megfelelni. Root nélkül meg max akkor ha a Samsung dönt úgy de ezt már rég megtehette volna.
Itt inkább az lesz a nagyobb kérdés hogy a többi kitkat alapú telefonjába is tiltva lesznek e ugyanmezen dolgok. Szerintem igen.
A total recall fejlesztői oldalán azt írják, hogy az LG-vel (+Nexus) is és a SONY-val is megy 4.4 alatt, CSAK és egyedül a Note3-nál nem (ezért érdekelne az S4-nél, hogy ott mi a helyzet).
Már csak abból nem vagyok naprakész, hogy mely modellek kaptak a nevezett 2 gyártónál 4.4-et már...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”