Figyelj itt ne belőlünk indulj ki nekünk már a vérünkbe van a romcserélés hanem a nagyátlagból.Limahl írta:nem tudom s1 óta csak fözetet használok,csak azon forumokat olvasom,nekem még fözet rom sose tette tönkre telom,efs vesztésem volt sose,ha olvastam efs vesztést kies,vagy odinnal tett romoknál,és nem is igazán olvastam fözet forumokon ilyet,ja de miután fözetre odinozott,.szerintem ez baromság erre fogni.szerintem megbizhatobbak felrakás szempontjábol, és csak 1 rizsa valamire fogni kellet,Segal írta:Naivsag azt gondolni hogy a tobbi gyarto nem fog szigoritani. Ha tobbet vesznek toluk azzal nem lesz bajuk de ha tobbet visznek gariztatni az elso dolguk lesz nekik is a szigoritas.Limahl írta:az a baj,hogy elöbb utobb feladják sokan a samu ezen hozzáállását(én már igen)és még kitudja mit talál ki,ááááááá vége samu korszakomnak,sajnálom mert szerettem,s1,,,s2,,,s3,,vég.
A fejlesztői közösség nyilvánvalóan nagyon a szívére vette ezt az ellenséges hozzáállást, többen az öklüket rázva esküdöznek, hogy végeztek a Samsunggal. Hogy az ördög ügyvédjét is adjam kicsit: a KNOX miatt érthető a Samsung hozzáállása is, nyilván nem akarják, hogy a szupererősnek szánt biztonsági rendszert egy szimpla kernelcserével kijátszhassa bármelyik mezei hacker. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy erre a megoldásra nagyon kevés felhasználónak van akár nyomokban is szüksége. Talán érdemes lenne külön megoldásként árusítani céges flották számára a KNOX-szal szerelt készülékeket...![]()
cikk
http://androlib.blog.hu/2013/10/12/a_sa ... ootoloknak
Pl pont ideillő dolog 2 vagy 3 napja írta pfc-n egy emberke hogy rootolná a telefonját és segítsünk neki.
Írtam neki hogy már csak 1 féle root maradt ahoz viszont tudni kéne pontosan melyik verziót használja kk-ból
Erre visszakérdezett hogy mi az a kk?
Szerinted az ilyen is simánm romot fog cserélni???
Ez csak 1 eset millió ilyet lehetne felsorolni. Persze valaki segít neki visszaállítani hogy életképes legyen vagy csak méginkább tönkrevágni és már mehet is gariba.
Persze hogy előbb utóbb megunják ez azért nagyon sokszor több tízezer a Samsungnak is.
Már májusba sírni fogsz ha bejelentik a G3-atMacika írta:Az LG G Pro 2-vel nyerek 1-1,5 évet, aztán majd meglátjuk...Segal írta:Naivsag azt gondolni hogy a tobbi gyarto nem fog szigoritani. Ha tobbet vesznek toluk azzal nem lesz bajuk de ha tobbet visznek gariztatni az elso dolguk lesz nekik is a szigoritas.

Hamarosan belépek az NC2-esek táborába felkerült a v13 a romomból