Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

reddoors írta:A termékkód dolog nem úgy működik , más az elve és lényege. Ha jól emlékszem pont TE írtad , hogy ez NOTE 3 topik foglalkozzunk azzal, na és pont TE nem olvasod. ;) Erről írtam itt a topikban , hogyan is működik a CSC, termékkód és nyelvi támogatás . :)
Most elkezdhetsz személyeskedni. Segítséget kértem. Nem emlékezhetem minden hozzászólásra. Bocsánat.
Ezért kár volt a hozzászólásért. :D
Samsung Galaxy Note 3
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

zn135399 írta:
reddoors írta:A termékkód dolog nem úgy működik , más az elve és lényege. Ha jól emlékszem pont TE írtad , hogy ez NOTE 3 topik foglalkozzunk azzal, na és pont TE nem olvasod. ;) Erről írtam itt a topikban , hogyan is működik a CSC, termékkód és nyelvi támogatás . :)
Most elkezdhetsz személyeskedni. Segítséget kértem. Nem emlékezhetem minden hozzászólásra. Bocsánat.
Kár? A választ a kérdésedre úgy gondolom megválaszoltam csak nem írtam le ismét. Elég ha visszalapozol pár oldalt. Én úgy gondolom egy Köszönöm elég lett volna. ;)
These users thanked the author reddoors for the post:
zn135399 (2014-02-22 szomb. 10:56:17)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
zn135399
1. szint
1. szint

reddoors írta:
zn135399 írta:
Kár? A választ a kérdésedre úgy gondolom megválaszoltam csak nem írtam le ismét. Elég ha visszalapozol pár oldalt. Én úgy gondolom egy Köszönöm elég lett volna. ;)
Sajnos tele van szemetelve LG, Nexus stb. hsz-el. De egy igen visszavált TMH-ra is elég lett volna. ;)
Samsung Galaxy Note 3
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Új rom . Németország !

Model: SM-N9005
Model name: Galaxy Note 3
Country: Germany
Version: Android 4.4.2
Changelist: 636608
Build date: Wed, 12 Feb 2014 08:24:44 +0000
Product Code: DBT
PDA: N9005XXUENB4
CSC: N9005DBTENB1
MODEM: N9005XXUENB1
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Én felraktam , nem voltam megelégedve a B3-as ROMMAL. Remélem ez jobban muzsikál majd!
Természetesen multi CSC van benne , kivettem a németet mert az CSAK! DBT , német termékkódot tartalmazott , így az nekünk nagyon nem jó. Mivel nem lehet törni büntetlenül a 4.4.2-őt, így aki fel szeretné rakni mindenképpen egy módosított változatot rakjon fel mert nem fogja tudni visszaírni csak root segítségével az eredeti XEH termékkódot. A szolgáltatós telefonoknál nincs ilyen veszély .
Természetesen minden számláló így is marad NULLÁN!

KépKép
Huawei MATE 9 Android 7
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

Én felraktam , nem voltam megelégedve a B3-as ROMMAL. Remélem ez jobban muzsikál majd!
Természetesen multi CSC van benne , kivettem a németet mert az CSAK! DBT , német termékkódot tartalmazott , így az nekünk nagyon nem jó. Mivel nem lehet törni büntetlenül a 4.4.2-őt, így aki fel szeretné rakni mindenképpen egy módosított változatot rakjon fel mert nem fogja tudni visszaírni csak root segítségével az eredeti XEH termékkódot. A szolgáltatós telefonoknál nincs ilyen veszély .

Felraknád én is kipróbálnám.
zn135399
1. szint
1. szint

reddoors írta:Én felraktam , nem voltam megelégedve a B3-as ROMMAL. Remélem ez jobban muzsikál majd!
Ha nem gond, érdekelne mi az oka, hogy a szolgáltatós telefonokra nem veszély a DBT kód. Köszi előre is a választ.
Samsung Galaxy Note 3
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

zn135399 írta:
reddoors írta:Én felraktam , nem voltam megelégedve a B3-as ROMMAL. Remélem ez jobban muzsikál majd!
Ha nem gond, érdekelne mi az oka, hogy a szolgáltatós telefonokra nem veszély a DBT kód. Köszi előre is a választ.
A szolgáltatós romok is csak egy termékkódot tartalmaznak , mégpedig az adott szolgáltató termékkódját (PAN, TMH , VAGY VDH) . Ha felrakod a német romot DBT , akkor a termékkódod DBT lesz mivel a német régiós rom is csak egy termékkódot tartalmaz . Ha visszarakod az eredetit ( szolgáltatós ) akkor értelem szerűen visszaíródik az eredetire. Itt jobb híján nincs más lehetőség.

Ha független a telefonod XEH termékkóddal más a helyzet. A multi CSC soha nem tartalmazza a single CSC termékkódját . Tehát a DBT kódot sem. Ha felraknám a magyart XEH termékkódos telefonra , átíródna azonnal DBT-re , viszont ha visszaraknám az eredetit , ami a mi régiónkba szánt multi CSC-t tartalmazza nem íródna vissza XEH -re. Miért is nem ? Azért mert a régi rom német volt DBT kóddal , az új értelemszerűen nem tartalmazza , így van egy harmadik lehetőség mégpedig egy független alapértelmezett termékkódra állás . Multi CSC-ben ez minden esetben a BTU termékkód , angol régió. Régen a KOR volt , KOREA. sZÓVAL INNENTŐL CSAK root után lehetne visszaírni magyar XEH kódra.
These users thanked the author reddoors for the post:
zn135399 (2014-02-25 kedd 18:14:05)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

hanti írta:
Egyedül MEGA fájlmegosztóra lehetne felrakni de oda már regisztráció szükséges és én nekem olyan nincs . :D Most nézem , hogy ma kiadták pár régióba.. Az a baj , hogy kínomban rakosgatom össze sajnos , bízva , hogy jobb lesz valamivel mert az általam használt programok VIBER , SKYPE nagyon instabilan működnek. Nem hogy jobb , egyre rosszabb ... A VIBER sajnos szinte használhatatlan hanghívásra , a SKYPE olyan amilyen. Ha így folytatódik hamarosan eladom és veszek átmenetileg egy olyan telefont amivel telefonálni is lehet, aztán jön az LG PRO 2.
Huawei MATE 9 Android 7
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

reddoors írta:
hanti írta:
Egyedül MEGA fájlmegosztóra lehetne felrakni de oda már regisztráció szükséges és én nekem olyan nincs . :D Most nézem , hogy ma kiadták pár régióba.. Az a baj , hogy kínomban rakosgatom össze sajnos , bízva , hogy jobb lesz valamivel mert az általam használt programok VIBER , SKYPE nagyon instabilan működnek. Nem hogy jobb , egyre rosszabb ... A VIBER sajnos szinte használhatatlan hanghívásra , a SKYPE olyan amilyen. Ha így folytatódik hamarosan eladom és veszek átmenetileg egy olyan telefont amivel telefonálni is lehet, aztán jön az LG PRO 2.
Köszi közben már megoldottam. A Vibert én is használom, de nincs vele semmi gondom, lehet hogy egy reszet ráférne a gépedre. T-s a telóm és több romot is kiprobáltam, de a kód visszaírása nem olyan egyszerű, nem bootol be csak egy trükkel megy.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”