zn135399 írta:reddoors írta:Én felraktam , nem voltam megelégedve a B3-as ROMMAL. Remélem ez jobban muzsikál majd!
Természetesen multi CSC van benne , kivettem a németet mert az CSAK! DBT , német termékkódot tartalmazott , így az nekünk nagyon nem jó. Mivel nem lehet törni büntetlenül a 4.4.2-őt, így aki fel szeretné rakni mindenképpen egy módosított változatot rakjon fel mert nem fogja tudni visszaírni csak root segítségével az eredeti XEH termékkódot. A szolgáltatós telefonoknál nincs ilyen veszély .
Természetesen minden számláló így is marad NULLÁN!
Ha nem gond, érdekelne mi az oka, hogy a szolgáltatós telefonokra nem veszély a DBT kód. Köszi előre is a választ.
A szolgáltatós romok is csak egy termékkódot tartalmaznak , mégpedig az adott szolgáltató termékkódját (PAN, TMH , VAGY VDH) . Ha felrakod a német romot DBT , akkor a termékkódod DBT lesz mivel a német régiós rom is csak egy termékkódot tartalmaz . Ha visszarakod az eredetit ( szolgáltatós ) akkor értelem szerűen visszaíródik az eredetire. Itt jobb híján nincs más lehetőség.
Ha független a telefonod XEH termékkóddal más a helyzet. A multi CSC soha nem tartalmazza a single CSC termékkódját . Tehát a DBT kódot sem. Ha felraknám a magyart XEH termékkódos telefonra , átíródna azonnal DBT-re , viszont ha visszaraknám az eredetit , ami a mi régiónkba szánt multi CSC-t tartalmazza nem íródna vissza XEH -re. Miért is nem ? Azért mert a régi rom német volt DBT kóddal , az új értelemszerűen nem tartalmazza , így van egy harmadik lehetőség mégpedig egy független alapértelmezett termékkódra állás . Multi CSC-ben ez minden esetben a BTU termékkód , angol régió. Régen a KOR volt , KOREA. sZÓVAL INNENTŐL CSAK root után lehetne visszaírni magyar XEH kódra.