de mondjuk ezt az efs mentés stb balfaxságot se értem samunál,sehol nincs ez, de samu is tud nélküle,lásd ace,akkor komolyabb modelleknél miért xivatja a népet? tényleg nem veszek több samut s3 volt az utcsó,most is kiadja az s5 öt,március -április környékén,lg meg g3 mat május- junius körül,és szét veri megint,(mint g2 a gs 4-et) idáig samu volt a kiváros, de nem baj,majd elpártolnak minél többen.én már megtettem.tnorbi írta:Viszont CM visszamegy + már gari se sok van, szval knox se számít...Limahl írta: na igen ám csak onnan már nincs vissza út, lla ként elöre mindig tudok majd menni elméletileg, de mj3 rol vissza már nem,én még erre bármely régi romot rakhatom menni fog,te már nem.ezért nem tudom. köcsög samu
Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Samsung stabilitási okokból változtatott... Gyári ROMnál nem is probléma, azt meg azért ondoljuk át, hogy miért a Samsung a szemét, amikor mi használunk főzött, NEM gyári ROM-ot?Limahl írta:de mondjuk ezt az efs mentés stb balfaxságot se értem samunál,sehol nincs ez, de samu is tud nélküle,lásd ace,akkor komolyabb modelleknél miért xivatja a népet? tényleg nem veszek több samut s3 volt az utcsó,most is kiadja az s5 öt,március -április környékén,lg meg g3 mat május- junius körül,és szét veri megint,(mint g2 a gs 4-et) idáig samu volt a kiváros, de nem baj,majd elpártolnak minél többen.én már megtettem.tnorbi írta:Viszont CM visszamegy + már gari se sok van, szval knox se számít...Limahl írta: na igen ám csak onnan már nincs vissza út, lla ként elöre mindig tudok majd menni elméletileg, de mj3 rol vissza már nem,én még erre bármely régi romot rakhatom menni fog,te már nem.ezért nem tudom. köcsög samu
Ez meg, hogy a G2 veri az S4-et akkora baromság... kb fél év van a két készülék közt, SD 400 vs SD800, nem lehet őket összehasonlítani. Note3 meg jobb a G2-nél. LG most jó szériában van, ki tudja mi lesz később... GPro2 se tudott semmi újat hozni. Én meg am is szeretem a gombokat, nem csak a kijelzőn, a hátsó gombok meg borzalmasak, ahogy nyomkodtam.
- Limahl
- 6. szint
[/quote]Samsung stabilitási okokból változtatott... Gyári ROMnál nem is probléma, azt meg azért ondoljuk át, hogy miért a Samsung a szemét, amikor mi használunk főzött, NEM gyári ROM-ot?
Ez meg, hogy a G2 veri az S4-et akkora baromság... kb fél év van a két készülék közt, SD 400 vs SD800, nem lehet őket összehasonlítani. Note3 meg jobb a G2-nél. LG most jó szériában van, ki tudja mi lesz később... GPro2 se tudott semmi újat hozni. Én meg am is szeretem a gombokat, nem csak a kijelzőn, a hátsó gombok meg borzalmasak, ahogy nyomkodtam.
és csak neki van stabilitási gondja senki másnak,na ne már,a többin meg nem vitázok.én lg veszek simán jobb a samunál,slussz passz.
hardvert tudnak gyártani ,de romot nem,ez a bajuk.(samu)
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
S3 el lett baszva, ez tény. De a Note3-on nincs egy akadás se... Am én is elgondolkoznék a váltáson, ha lenne az LG GPro2-ben cerka, meg nem hülye hátulgombolós lenne. Sajnálom, hogy így elcseszték az S3-ast.Limahl írta: és csak neki van stabilitási gondja senki másnak,na ne már,a többin meg nem vitázok.én lg veszek simán jobb a samunál,slussz passz.
hardvert tudnak gyártani ,de romot nem,ez a bajuk.
- Limahl
- 6. szint
a hátcsó gombot kb 1 hét alatt megszokod jó az,én mikor visza vettem gyerektöl ags 3 mat vagy 3 hétig ott akartam nyomni, annyira belém rögzült.1 hét megszokás 2 vissza,de néha még most is oda nyomok.tnorbi írta:S3 el lett baszva, ez tény. De a Note3-on nincs egy akadás se... Am én is elgondolkoznék a váltáson, ha lenne az LG GPro2-ben cerka, meg nem hülye hátulgombolós lenne. Sajnálom, hogy így elcseszték az S3-ast.Limahl írta: és csak neki van stabilitási gondja senki másnak,na ne már,a többin meg nem vitázok.én lg veszek simán jobb a samunál,slussz passz.
hardvert tudnak gyártani ,de romot nem,ez a bajuk.
Az LG G3 lehet a Galaxy S5 gyilkosa? van benne nem valami
http://m.mobilport.hu/cikk/404795
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
nemtudom volt e aki várta a kitkatot,gs3 ra ne tegye nem is reménykedtem benne,de használom,
http://www.sammobile.com/2014/02/20/glo ... ng-poland/
Samsung galaxy s7 edge
- mako
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 10 times
[quote="Limahl"]tudom van itt valaki aki még a török romot nyuzza,de nem találom kérlek jelentkezz ha megvan véletlen a v1 hez a v1.1 updata,légyszi tedd már fel valahova,maga a v1 rom megvan,de az update nincs,és kéne,örök hálám.
Ha még szükséged van rá szólj!Nekem megvan.
Ha még szükséged van rá szólj!Nekem megvan.
GALAXY S4 "Reccsent kijelző"
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
Vissza S3
GALAXY S5 Várás
- tnorbi
- 6. szint
S5ről még ennél is cifrább infók keringenek.Limahl írta: Az LG G3 lehet a Galaxy S5 gyilkosa? van benne nem valami
http://m.mobilport.hu/cikk/404795
- Limahl
- 6. szint
naná,hogy érdekel,akár ide akár privibe, köszönöm,meg majd még külön is.Ha még szükséged van rá szólj!Nekem megvan.
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
Érdekes, mert máshol meg benne van az S3...Limahl írta:nemtudom volt e aki várta a kitkatot,gs3 ra ne tegye nem is reménykedtem benne,de használom,
http://mobilarena.hu/hir/samsung_kitkat ... orkep.html