Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: reddoors »

genyokapitany84 írta:nekem BTU lett,de ez mit befolyásol?
Igazából van jelentősége , na nem a használatban / működében mert a telefon tökéletesen működik az összes termékkóddal , hanem garanciális szempontból (ha arra kerül sor) .

1. Én azt olvastam , hogy jelenleg nem lehet rootolni és visszafele frissíteni . Tehát ha nem tetszik a KITKAT , nem tudod visszarakni a 4.3-at. Így még a jelen állapot szerint mindenki bukja a garanciát.
Későbbiekben:

2. Ha szolgáltatós a telefonod ,TELENOR , VODA, VAGY T-MOBILE , nincs gond mert mindhárom szolgáltatós ROM single CSC -vel rendelkezik amiben csak az adott szolgáltató termékkódja van . Így ha a későbbiekben lesz az adott szolgáltatónak hivatalos KITKAT frissítése ODINnal fel lehet rakni és reset után visszaíródik az eredeti termékkód és állapot.
Akkor van gond ha a szolgáltatós KITKAT megjelenése előtt adja be a kulcsot a telefon, mert visszafele nem lehet frissíteni.

3. Ha hivatalos XEH gyári független a telefonod akkor lehet a legnagyobb gond ha nem megfelelő romot raksz fel. Jelen esetben jó a lengyel , mivel ebben benne van a magyar termékkód is tehát ezt a részét nem bántja a rom flash alatt.
Akkor lenne probléma ha olyan rom kerülne fel amiben nincs magyar termékkód , mert ezt csak root után lehetne visszaállítani , és mint tudjuk jelenleg nincs erre lehetőség.
Huawei MATE 9 Android 7
genyokapitany84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: genyokapitany84 »

t-mobilos,szerintem hamarosan ki fog jönni mind a 3 szolgáltatónál is,eddig hogy lekopogjam soha nem volt szoftveres bajom a Samsung telefonokkal,remélem így is marad,tetszik a kit kat
Samsung Galaxy Note 3 XXUENA6
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

genyokapitany84 írta:t-mobilos,szerintem hamarosan ki fog jönni mind a 3 szolgáltatónál is,eddig hogy lekopogjam soha nem volt szoftveres bajom a Samsung telefonokkal,remélem így is marad,tetszik a kit kat
Igen nekem is tetszik, jó sok RAM lett :D . Nem is nagyon megy feljebb 50% felé kb. 1GB RAM mindig szabad úgy , hogy fut rajta jó pár dolog.
Sokkal simább lett meg szerintem gyorsabb is.

Ami nem tetszik , hogy nem mennek a kedvenc élő háttereim . Remélem javítják hamarosan . :?

Az akksi nagyon jó.
Huawei MATE 9 Android 7
genyokapitany84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: genyokapitany84 »

így ahogy mondod,gördülékenyebb lett a telefon és igen gyorsabb is!így se volt lassú de most gyorsabb!a Ram kezelése is jobb igen!
Samsung Galaxy Note 3 XXUENA6
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

A Ram 2.71 Gb , pár sorral előrébb rosszul írtam. Azt hiszem JB alatt 2.38 Gb volt.
Ez lényeges különbség , nem is beszélve a kezelésről.
Kép
Érezhetően jobb az egész rendszer, még a TSF is simábban fut.
Sajnos az alap launcherben nem sok javulást látok.
Huawei MATE 9 Android 7
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

reddoors írta:Érezhetően jobb az egész rendszer, még a TSF is simábban fut.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy jött valami új funkció (nem az art-ra meg ilyenekre gondolok hanem valami Samsungos extrára) meg hogy van e valami komolyabb eltérés bármelyik progiba? (hülye példa de pl hogy a zenelejátszóba felülre kerültek a gombok stb.)
A lockon a kamera gyorsindítóját már láttam amúgy valami változás? Vagy "csak" simább és gyorsabb lett a telefon működése?
Mondjuk én a stockot biztos nem rakom fel de remélhetőleg 2-3 nap múlva már lesznek főzelékek is (leginkább az X-Note)
Jól emléxel tényleg 2.38 a giga a ramnál. (meg megint elírtad az aláírásodba a verziószámot :mrgreen: )
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Segal írta:
reddoors írta:Érezhetően jobb az egész rendszer, még a TSF is simábban fut.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy jött valami új funkció (nem az art-ra meg ilyenekre gondolok hanem valami Samsungos extrára) meg hogy van e valami komolyabb eltérés bármelyik progiba? (hülye példa de pl hogy a zenelejátszóba felülre kerültek a gombok stb.)
A lockon a kamera gyorsindítóját már láttam amúgy valami változás? Vagy "csak" simább és gyorsabb lett a telefon működése?
Mondjuk én a stockot biztos nem rakom fel de remélhetőleg 2-3 nap múlva már lesznek főzelékek is (leginkább az X-Note)
Jól emléxel tényleg 2.38 a giga a ramnál. (meg megint elírtad az aláírásodba a verziószámot :mrgreen: )
Hú , lehet. Szoktam elírni dolgokat de nagyon . :D

Én nem használom a samsung lejátszót , de másabb lett zárolt képernyőnél a zenelejátszó kezelőfelülete. A borítóképet teljes kijelzőre kirakja ,+jól láttad ott van a kamera gyorsindító.
A ram kezelés nagyon jó , és több.
Az alap launchert nem használom , az is jobb lett egy fokkal. Csak átfutottam.
Fehér lett az akksi , wifi stb. ikonsor.
Igazából úgy vettem észre , hogy inkább haladunk a stock android fele , nincsenek erőltetve a csilli -villi dolgok, erre a lockscreen a legjobb példa. Ez így is van jól.
Az akksi nagyon jó , már most érezhetően jobban bírja energiával. :)

Röviden ennyi, de nem is kell több. :)
Huawei MATE 9 Android 7
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

reddoors írta:Az akksi nagyon jó , már most érezhetően jobban bírja energiával. :)

A dizájnváltoztatás számomra a legkevesebb mert ugye az ugyis változik a fózelékbe readásul én még továbbvariálom engem inkább a funkcióváltoztatások érdekelnek de ezekszerint drámai dolgok nem tőrténtek csak átültették a 4.3-as romot 4.4 alapokra ami jót tett a ramhasználatnak meg az akksinak. Már ez is bőven jól hangzik. Már csak ki kell várni a számomra is telepítendő változatot (meg sajna lesz vele gazdagon dizájnmunka is de na bumm meg fogja érni :D )
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Segal írta:
reddoors írta:Az akksi nagyon jó , már most érezhetően jobban bírja energiával. :)

A dizájnváltoztatás számomra a legkevesebb mert ugye az ugyis változik a fózelékbe readásul én még továbbvariálom engem inkább a funkcióváltoztatások érdekelnek de ezekszerint drámai dolgok nem tőrténtek csak átültették a 4.3-as romot 4.4 alapokra ami jót tett a ramhasználatnak meg az akksinak. Már ez is bőven jól hangzik. Már csak ki kell várni a számomra is telepítendő változatot (meg sajna lesz vele gazdagon dizájnmunka is de na bumm meg fogja érni :D )
Azért nem gondoltam , hogy egy ilyen jó rendszert összehoznak ilyen rövid idő alatt . Jómagam február végére tippeltem volna a 4.4.2-őt.
Szerintem nagyon jó lett így elsőre , az akksi átlagos használat mellett merül kb. 2 %-ot óránként. Nekem ez folyamatos wifi vagy LTE kapcsolatot , folyamatos élő háttérkép használatot +van pár program ami óránként frissít + zenehallgatás kb. fél óra + telefonálás kb. 15 perc +viber . A töltőt 5 óra 25 perce vettem le és 91%-on van az akksi.
Bizonytalanságnak , döcögésnek nyoma sincs.
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

reddoors írta:
Segal írta:

Azért nem gondoltam , hogy egy ilyen jó rendszert összehoznak ilyen rövid idő alatt . Jómagam február végére tippeltem volna a 4.4.2-őt.
Szerintem nagyon jó lett így elsőre , az akksi átlagos használat mellett merül kb. 2 %-ot óránként. Nekem ez folyamatos wifi vagy LTE kapcsolatot , folyamatos élő háttérkép használatot +van pár program ami óránként frissít + zenehallgatás kb. fél óra + telefonálás kb. 15 perc +viber . A töltőt 5 óra 25 perce vettem le és 91%-on van az akksi.
Bizonytalanságnak , döcögésnek nyoma sincs.
Ez pozitív, de még gyűjtöm a bátorságot, megvárom, míg kijön XEH-re (ha már VAN a multiCSC-ben is XEH, akkor csak nem tart örökkévelóságig, mire kijön hivatalosan is...).

Addigra Ti, úttörők már minden leírtok majd róla... :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”