Igazából van jelentősége , na nem a használatban / működében mert a telefon tökéletesen működik az összes termékkóddal , hanem garanciális szempontból (ha arra kerül sor) .genyokapitany84 írta:nekem BTU lett,de ez mit befolyásol?
1. Én azt olvastam , hogy jelenleg nem lehet rootolni és visszafele frissíteni . Tehát ha nem tetszik a KITKAT , nem tudod visszarakni a 4.3-at. Így még a jelen állapot szerint mindenki bukja a garanciát.
Későbbiekben:
2. Ha szolgáltatós a telefonod ,TELENOR , VODA, VAGY T-MOBILE , nincs gond mert mindhárom szolgáltatós ROM single CSC -vel rendelkezik amiben csak az adott szolgáltató termékkódja van . Így ha a későbbiekben lesz az adott szolgáltatónak hivatalos KITKAT frissítése ODINnal fel lehet rakni és reset után visszaíródik az eredeti termékkód és állapot.
Akkor van gond ha a szolgáltatós KITKAT megjelenése előtt adja be a kulcsot a telefon, mert visszafele nem lehet frissíteni.
3. Ha hivatalos XEH gyári független a telefonod akkor lehet a legnagyobb gond ha nem megfelelő romot raksz fel. Jelen esetben jó a lengyel , mivel ebben benne van a magyar termékkód is tehát ezt a részét nem bántja a rom flash alatt.
Akkor lenne probléma ha olyan rom kerülne fel amiben nincs magyar termékkód , mert ezt csak root után lehetne visszaállítani , és mint tudjuk jelenleg nincs erre lehetőség.