Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
TpS
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGN3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung N9005 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: TpS »

Hajlított kijelzős note 3 Még nem látom az előnyeit.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

TpS írta:Hajlított kijelzős note 3 Még nem látom az előnyeit.
egyetlen előnye van a szélességből minimálisan lehet lefaragni. Meg persze hogy kevésbé törékeny.
Ettől függetlenül kell ennek még gazdagon 2-3 széria mire valóban kiforr mert ez így tényleg inkább csak mutogatásra jó....
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

moco írta:
Segal írta:Olyan egyedül érzem magam szerintem én vagyok az egyedüli akinek roppant mód bejön. Élvezem minden egyes percét a közös életünknek. Mondjuk én már a bejelentés pillanatába 99%-ig biztos voltam benne hogy meglesz a pfc találkozón meg egyértelművé vált hogy kell.
Márcsak a jó főzelékek kellenek rá bár a gyári rom is meglepően jónak bizonyul de persze lehetne ezt még azért fokozni, dizájnolni stb.
Persze, mert Te GS2-ről váltottál és nem Note2-ről. Ahhoz képest tényleg nagy ugrás.
Én is ugyebár hasonlóan vagyok, és egyébként tetszik nagyon :) Főleg ezzel az új gyári sw frissítéssel ami most jött ki rá, még az akksi is sokkal jobb lett. Este nem is tettem fel a töltőre :shock: Kiváncsi vagyok megbánom-e :)

Egyébként megijedtem ettől a hajlított OLED dologtól, mert ha valami nagyon fasza dizájnt vetettek volna be (pl a keret szélére ráhaljó kijelző) akkor máris le kellett volna cserélnem a Note3-am, de pfúú így megnyugodtam :)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

TpS írta:Hajlított kijelzős note 3 Még nem látom az előnyeit.
Ez nem a Note 3 hajlított kijelzős változata, csak hasonlít a Note 3-ra. Galaxy Round a neve. Még S-Pen sincs, legalábbis nem látom, hogy lenne.
Kép Kép
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:
tnorbi írta:Na, ma én is megnéztem a telót a Mediában... És leesett az álla attól, hogy nem esett le... :shock: Azt hittem, hogy nem fogok tudni kijönni nélküle, de semmi. A hátlap ami nagyon tetszik, de maga a telefon semmi extrát nem mutatott :/ Note2 még mindig jobban tetszik. Tényleg az egy kaptafára készülő Samsung telefon, semmi varázs nincs benne.
Olyan egyedül érzem magam szerintem én vagyok az egyedüli akinek roppant mód bejön. Élvezem minden egyes percét a közös életünknek. Mondjuk én már a bejelentés pillanatába 99%-ig biztos voltam benne hogy meglesz a pfc találkozón meg egyértelművé vált hogy kell.
Márcsak a jó főzelékek kellenek rá bár a gyári rom is meglepően jónak bizonyul de persze lehetne ezt még azért fokozni, dizájnolni stb.
Persze, téged megértelek, meg akinek több éves telója volt... Ez ugyan olyan, mint, hogy neked nem kellett volna S3, mert nem nyújt annyival többet, hogy megérje, viszont nekem S1 után nyújtott... :D S3ról az S4 se lett volna ugrás, a Note meg csak nagyobb. És ami durva, hogy Media Marktban 100e ft difi van a Note2 és 3 között. :shock:
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
tnorbi írta:Na, ma én is megnéztem a telót a Mediában... És leesett az álla attól, hogy nem esett le... :shock: Azt hittem, hogy nem fogok tudni kijönni nélküle, de semmi. A hátlap ami nagyon tetszik, de maga a telefon semmi extrát nem mutatott :/ Note2 még mindig jobban tetszik. Tényleg az egy kaptafára készülő Samsung telefon, semmi varázs nincs benne.
A kamerája még jobb lett, ebben nincs vita.
Szinte hihetetlen, hogy egy 6 mm-es kis vacakból jön olyan minőségű kép!!!
Akár a videoja, akár az állóképe szenzációs, még jobb, mint a Note2-é (pedig annak sincs szégyenkezni valója!).

Az akksi értelemszerűen jóval karcsúbban bírja.

Az biztos, hogy a Note2-ről átváltani Note3-ra nem nagyon éri meg, csak azoknak, akik mindig up to date KELL legyenek. :D
Olvastam egy összehasonlító tesztet a kamerákról, és ott nem szerepelt valami fényesen... Lehet, hogy azóta jött egy frissítés...

http://mobilarena.hu/teszt/a_nagy_mobil ... ezeto.html
Metalos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Metalos »

Note 3-ban Wolfson DAC van ?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Segal írta:Olyan egyedül érzem magam szerintem én vagyok az egyedüli akinek roppant mód bejön. Élvezem minden egyes percét a közös életünknek. Mondjuk én már a bejelentés pillanatába 99%-ig biztos voltam benne hogy meglesz a pfc találkozón meg egyértelművé vált hogy kell. Márcsak a jó főzelékek kellenek rá bár a gyári rom is meglepően jónak bizonyul de persze lehetne ezt még azért fokozni, dizájnolni stb.
:D
énis megnyomkodtam ma, kb 3 percig kötött le. azalatt 2x sikerült kis híján elejteni úgyhogy hiába gyors meg szép nagy a kijelző, ha az egyik kezedben egy szatyor van (vagy épp kapaszkodsz a bkv-n) akkor egy kézzel telefonként nekem ez a teljesen használhatatlan kategória. vagy legalábbis baromi nagy az esélye egy 50e-es (nagyságrendileg ennyibe fájhat egy kijelző csere?) elejtésnek. tabletnak meg kicsit kicsi :)
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

KEveset gondolsz a kijelzőcserére.
OnePlus3
genyokapitany84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: genyokapitany84 »

Egy pár napja én is boldog tulajdonos vagyok egy Note 3 nak!
Én azt tudom elmondani nekem bejön a kicsike,én végigpróbáltam az S szériát az eddigi Note szériát és azt tudom elmondani hogy magasan viszi a prímet igaz most még drága de sokan átfognak váltani akár S4 ről akár Note 2 ről legyen szó!
Samsung Galaxy Note 3 XXUENA6
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”