Android verzió: 4.1.2.
Baseband: I9300XXELLA
Kernel:3.0.31-836582
Előre is köszi a választ!

Ja. Ha csak egyszerűen vissza lépek a home gombbal egyesével tölti be a widgeteket. És van elég szabad ram.
Én először probálnék egy Factory reset-et.sveczo írta:Helló mindenkinek! Olyan kérdésem lenne h szegény teló olyan szinten lassú és rendszeresen lefagy h már borzasztóan idegesít! Van amikor egy egyszerű érintésre is perceket kell várni h reagáljon. Alig van rajta egy két progi. De gyári állapotban is folyton ezt csinálja. Mi lehet a hiba és mit lehet tenni ellene?
Android verzió: 4.1.2.
Baseband: I9300XXELLA
Kernel:3.0.31-836582
Előre is köszi a választ!
Ja. Ha csak egyszerűen vissza lépek a home gombbal egyesével tölti be a widgeteket. És van elég szabad ram.
Aksi ki.be.ha ez nem segit factory reset.de előbb nézd meg hogy van e download mód és recowery mód.tudod a 3 gombod.funky71 írta:Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a hiba? Se kép se hang. Az ing szebében volt a teló, vettem elő és semmi? Valami ötlet?
Nincs semmi. Sajna. Teljes sötétség.gyurzso13 írta:Aksi ki.be.ha ez nem segit factory reset.de előbb nézd meg hogy van e download mód és recowery mód.tudod a 3 gombod.funky71 írta:Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a hiba? Se kép se hang. Az ing szebében volt a teló, vettem elő és semmi? Valami ötlet?
Se download mod tufod hangerő le bekapcd gomb home gomb egyszerrefunky71 írta:Nincs semmi. Sajna. Teljes sötétség.gyurzso13 írta:Aksi ki.be.ha ez nem segit factory reset.de előbb nézd meg hogy van e download mód és recowery mód.tudod a 3 gombod.funky71 írta:Sziasztok!
Nem tölt.gyurzso13 írta:Tedd töltőre .nézd meg tölt e gyorsan.