Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
mahoni01.
Újonc
Újonc
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: mahoni01. »

Uh...ezer hála :)

Az mitől lehet ha azt írja ki root jogok kérése? Pedig rootolva van a telefon!!!![/quote]
HE?
mert ez a feladata.okezd le,minden progi amihez root kell kerni fogja.[/quote]

De nem tudom le okézni mert olyan mint ha töltene így írja ki: "Root jogok kérése..."
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.

Leszeretném írni a problémámat ami a következő.
Egyszer ROM csere után történt az, hogy a leírtak szerint root, romcsere stb. hogy a telóm ha bekapcsolom a telefon típusának ki írásánál tovább nem jut el ki írja hogy Samsung Galaxy s4 i9505 azt ennyi tovább nem megy.
Mondom de se baj Full wipe, na akkor elindul de utána újraindítás után újra nem megy tovább a fentebb említettnél.
Újabb ROM csere egy másik fajta mükszik majd ma újra indítás után, miután belaktam ugyanez a hiba.

Iszonyú bosszantó.
Please help.
Mazsiba71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
Has thanked: 16 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mazsiba71 »

csuri04 írta:Sziasztok.

Leszeretném írni a problémámat ami a következő.
Egyszer ROM csere után történt az, hogy a leírtak szerint root, romcsere stb. hogy a telóm ha bekapcsolom a telefon típusának ki írásánál tovább nem jut el ki írja hogy Samsung Galaxy s4 i9505 azt ennyi tovább nem megy.
Mondom de se baj Full wipe, na akkor elindul de utána újraindítás után újra nem megy tovább a fentebb említettnél.
Újabb ROM csere egy másik fajta mükszik majd ma újra indítás után, miután belaktam ugyanez a hiba.

Iszonyú bosszantó.
Please help.
Szia!
Nekem is csinálta ezt ha rootolt rom volt fönt.Fölraktam a legfirriseb XEH romot azóta minden rendben müködik és semmi gond vele.
De majd a nagyok irnak és meg mondják mi lehet a probléma.
Üdv:Mazsiba
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

mahoni01. írta: De nem tudom le okézni mert olyan mint ha töltene így írja ki: "Root jogok kérése..."
tegyel mar fol rola egy kepet,mert nem vagom.
Hova irja ki?
Google Nexus5 32gb Black
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

hunhool írta:
mahoni01. írta: De nem tudom le okézni mert olyan mint ha töltene így írja ki: "Root jogok kérése..."
tegyel mar fol rola egy kepet,mert nem vagom.
Hova irja ki?
gondolom én nem éri el a rootot a progi és amikor gondolkodóba esik a telefon egy kis ablakba olyasminek képzelem a problémát.
Tehát valami ilyesmit csak nem a kör pörög hanem egy egyenes csíkba "gondolkodik" a telefon
Kép
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Hello.
Tegnap voltam kint a Hungaroringen a futamon. És olyan problémám volt, hogy a kamera nem működött megfelelően. Először minden jól ment, de aztán...
Próbáltam videó felvételt csinálni, de sokszor nem fókuszált be, ezért homályos lett. 4.0x zoom-on volt aztán visszavettem eredetire, de akkor sem fókuszált be csak kis idő múlva. Aztán nem akarta elindítani a felvételt, csak a kis négyzet jelent meg ami a fókuszálást jelenti (gondolom) de aztán semmi. Nem indult el a rögzítés. Amikor mégis elindult és meg akartam állítani, nem állt meg csak miután vagy 100x megnyomtam a stop gombot. Folytatólagos videót sem tudtam emiatt csinálni mert, mert az sem működött. A kamera autofokuszra volt állítva, de kétlem, hogy ez a videóra befolyással lenne. Ezek mitől lehettek? Lehet annak valami köze hozzá, hogy nemrég raktam fel a XXUBMGA rom-ot de nem csináltam semmit miután odinnal felraktam (se full factory reset, data wipe...stb.)? Vagy esetleg a hőség okozta a gondot (eléggé meleg volt 35°-36° és ahogy éreztem a telefon is forrósodott eléggé rendesen, még árnyékban is.)?
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Lewis0214 írta:Hello.
Tegnap voltam kint a Hungaroringen a futamon. És olyan problémám volt, hogy a kamera nem működött megfelelően. Először minden jól ment, de aztán...
Próbáltam videó felvételt csinálni, de sokszor nem fókuszált be, ezért homályos lett. 4.0x zoom-on volt aztán visszavettem eredetire, de akkor sem fókuszált be csak kis idő múlva. Aztán nem akarta elindítani a felvételt, csak a kis négyzet jelent meg ami a fókuszálást jelenti (gondolom) de aztán semmi. Nem indult el a rögzítés. Amikor mégis elindult és meg akartam állítani, nem állt meg csak miután vagy 100x megnyomtam a stop gombot. Folytatólagos videót sem tudtam emiatt csinálni mert, mert az sem működött. A kamera autofokuszra volt állítva, de kétlem, hogy ez a videóra befolyással lenne. Ezek mitől lehettek? Lehet annak valami köze hozzá, hogy nemrég raktam fel a XXUBMGA rom-ot de nem csináltam semmit miután odinnal felraktam (se full factory reset, data wipe...stb.)? Vagy esetleg a hőség okozta a gondot (eléggé meleg volt 35°-36° és ahogy éreztem a telefon is forrósodott eléggé rendesen, még árnyékban is.)?
Ha nem csináltad meg a reseteket akkor ne csodálkozz. Minden új rom feltétele elött és után meg kell csinálni, de feltétel után mindenképpen. Ha előtte elmented az appokat visszarakni nem nagy gond.
Sajnos a lustaság ezt eredményezi.
Lewis0214
1. szint
1. szint

kakuk100 írta:
Lewis0214 írta:Hello.
Ha nem csináltad meg a reseteket akkor ne csodálkozz. Minden új rom feltétele elött és után meg kell csinálni, de feltétel után mindenképpen. Ha előtte elmented az appokat visszarakni nem nagy gond.
De mondom előtte semmi baja nem volt. Csak miután beütött a nagy meleg.
Amúgy most húzzam újra az XXUBMGA romot és előtte és utána is csináljak meg minden resetet?
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Kakuk100 írta.

De mondom előtte semmi baja nem volt. Csak miután beütött a nagy meleg.
Amúgy most húzzam újra az XXUBMGA romot és előtte és utána is csináljak meg minden resetet?

Talán nem kell újrahúzni. Elég ha megcsinálod a Gyári visszaállítást és a Wipeket. A meleg nem hiszem, hogy befolyásolja, hiszen maga a telefon is néha elég meleg.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Más meg azt mondja, hogy csak verzió váltásnál kell full wipe-ot csinálni, amikor 4.2-ről 4.3-ra vagy ilyesmikre váltunk :/
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”