Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Vito24 írta:Na igen,de ez egyrészt fizetős,másrészt root kell hozzá :D Amit ugye eltoltam ott,hogy a SuperSU-nál rákoppintottam a teljes unrootra.. Egyéb ötlet? :)
Szerintem nem fizetős de root az kell hozzá. Rootolni nem egy nagy dolog az XDA rol le tudod tölteni és azt is Odinnal feltenni, de csak ha feltetted az Új romot.Sajnos én más megoldást nem ismerek, de talán mások igen.
Különben az S4 nem írja ki, hogy hányszor romoltál, csak ha nagyon megnézik akkor lehet tudni. Szervizbe akarod vinni?
Vito24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: GT-I9505
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vito24 »

kakuk100 írta:
Vito24 írta:Na igen,de ez egyrészt fizetős,másrészt root kell hozzá :D Amit ugye eltoltam ott,hogy a SuperSU-nál rákoppintottam a teljes unrootra.. Egyéb ötlet? :)
Szerintem nem fizetős de root az kell hozzá. Rootolni nem egy nagy dolog az XDA rol le tudod tölteni és azt is Odinnal feltenni, de csak ha feltetted az Új romot.Sajnos én más megoldást nem ismerek, de talán mások igen.
Különben az S4 nem írja ki, hogy hányszor romoltál, csak ha nagyon megnézik akkor lehet tudni. Szervizbe akarod vinni?

amennyiben a teljes gyári állapot visszaállítása a stock kernellel nem javít a laggoláson és a CPU melegedésén,akkor sajnos kénytelen leszek, de nem ez a cél.
Szeretek én is mókolni az androiddal. De addig kénytelen vagyok csupaszra tenni,amíg mondjuk a szervízben megnézik mi a baja. A trianglet megtaláltam ingyenesen, és szépen lenullázta a számlálót, offical-re átírta, kapott egy factory resetet de eddig semmi. De még a rootolt kernel van rajta. Még töltődik az újabb telenor rom.

Azt ha felteszem odinnal,az a kernelt is visszarakja a gyárira?? Mert nekem ez lenne a legfontosabb :yes:
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

Vito24 írta:
kakuk100 írta:

amennyiben a teljes gyári állapot visszaállítása a stock kernellel nem javít a laggoláson és a CPU melegedésén,akkor sajnos kénytelen leszek, de nem ez a cél.
Szeretek én is mókolni az androiddal. De addig kénytelen vagyok csupaszra tenni,amíg mondjuk a szervízben megnézik mi a baja. A trianglet megtaláltam ingyenesen, és szépen lenullázta a számlálót, offical-re átírta, kapott egy factory resetet de eddig semmi. De még a rootolt kernel van rajta. Még töltődik az újabb telenor rom.

Azt ha felteszem odinnal,az a kernelt is visszarakja a gyárira?? Mert nekem ez lenne a legfontosabb :yes:
Persze. Az új romot felteszed abba benne van a kernel is.Ha feltetted csinálj egy gyári visszaállítást és recoveryből egy wippe factori resetet és elvileg jónak kell annak a telcsinek lennie. Ha nem akkor majd meglátjuk mit lehet még csinálni. Ha nem kell szervizbe vinni akkor teljesen mindegy milyen rom van rajta. Ami neked tetszik.
These users thanked the author kakuk100 for the post:
Vito24 (2013-07-28 vas. 11:00:26)
Rating: 2.63%
Vito24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: GT-I9505
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Vito24 »

Feltettem a mobile odint, és most ezt írja: device model is not supported(or not detected) check root. Generate a dump file. ezzel elvileg compatibilis lesz vagy mit és 30 percig tart. és tegyek be egy SD kártyát,ha a telefon rámogatja.

kell ez a dump file?

Update: megcsinálta de következő indításnál megint kéri.. Marad a PC Odin.

Még annyit kérdeznék, hogy mit kell bepipálni az Odinnál? És hová tallózzam a samfirm-ről leszedett új telenoros romocskát :oops:
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Vito24 írta:Feltettem a mobile odint, és most ezt írja: device model is not supported(or not detected) check root. Generate a dump file. ezzel elvileg compatibilis lesz vagy mit és 30 percig tart. és tegyek be egy SD kártyát,ha a telefon rámogatja.

kell ez a dump file?

Még annyit kérdeznék, hogy mit kell bepipálni az Odinnál? És hová tallózzam a samfirm-ről leszedett új telenoros romocskát :oops:
nekem a mobile odin megbizhatatlan S4-en,marad a pc verzio :D
semmit ne pipalj be,ahogy megnyitod,ugy hasznald.Auto reboot es F.reset time van bepipalva gyarilag.
Google Nexus5 32gb Black
mahoni01.
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: mahoni01. »

Hali! Lehet én vagyok a fasz nem tudom de, megvettem a titanium packup-ot! És nem jeleníti meg az alkalmazások közt! A telefon rootolva is meg! Mi lehet a baj?
hunhool
3. szint
3. szint

mahoni01. írta:Hali! Lehet én vagyok a fasz nem tudom de, megvettem a titanium packup-ot! És nem jeleníti meg az alkalmazások közt! A telefon rootolva is meg! Mi lehet a baj?
letoltotted a free verziot is?mert a fizetos az csak a licence,de kell hozza a free is.
These users thanked the author hunhool for the post:
mahoni01. (2013-07-28 vas. 12:37:48)
Rating: 2.63%
Google Nexus5 32gb Black
mahoni01.
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: mahoni01. »

hunhool írta:
mahoni01. írta:Hali! Lehet én vagyok a fasz nem tudom de, megvettem a titanium packup-ot! És nem jeleníti meg az alkalmazások közt! A telefon rootolva is meg! Mi lehet a baj?
letoltotted a free verziot is?mert a fizetos az csak a licence,de kell hozza a free is.
Uh...ezer hála :)

Az mitől lehet ha azt írja ki root jogok kérése? Pedig rootolva van a telefon!!!!
hunhool
3. szint
3. szint

mahoni01. írta:
hunhool írta:
Uh...ezer hála :)

Az mitől lehet ha azt írja ki root jogok kérése? Pedig rootolva van a telefon!!!!
HE?
mert ez a feladata.okezd le,minden progi amihez root kell kerni fogja.
Google Nexus5 32gb Black
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

Vito24 írta:Feltettem a mobile odint, és most ezt írja: device model is not supported(or not detected) check root. Generate a dump file. ezzel elvileg compatibilis lesz vagy mit és 30 percig tart. és tegyek be egy SD kártyát,ha a telefon rámogatja.

kell ez a dump file?

A mobil odin csak rootolt telefonon megy, de S4 en nem megbízható csak a PC Odin. A Romot a PDA-ba tallózd be, mivel egy fájlos. Amikor megnyitod az Odint ami kell az ki van pipálva.SD kártyát persze használhatsz, de jobb az első alkalommal a telefonnal formázni.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”