kakuk100 írta:Vito24 írta:Na igen,de ez egyrészt fizetős,másrészt root kell hozzá

Amit ugye eltoltam ott,hogy a SuperSU-nál rákoppintottam a teljes unrootra.. Egyéb ötlet?

Szerintem nem fizetős de root az kell hozzá. Rootolni nem egy nagy dolog az XDA rol le tudod tölteni és azt is Odinnal feltenni, de csak ha feltetted az Új romot.Sajnos én más megoldást nem ismerek, de talán mások igen.
Különben az S4 nem írja ki, hogy hányszor romoltál, csak ha nagyon megnézik akkor lehet tudni. Szervizbe akarod vinni?
amennyiben a teljes gyári állapot visszaállítása a stock kernellel nem javít a laggoláson és a CPU melegedésén,akkor sajnos kénytelen leszek, de nem ez a cél.
Szeretek én is mókolni az androiddal. De addig kénytelen vagyok csupaszra tenni,amíg mondjuk a szervízben megnézik mi a baja. A trianglet megtaláltam ingyenesen, és szépen lenullázta a számlálót, offical-re átírta, kapott egy factory resetet de eddig semmi. De még a rootolt kernel van rajta. Még töltődik az újabb telenor rom.
Azt ha felteszem odinnal,az a kernelt is visszarakja a gyárira?? Mert nekem ez lenne a legfontosabb