Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Segal,hogy tudom kiszedni a romból a rosemary betűtipust???
sludgeboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 24 times
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sludgeboy »

wonthy írta:Segal,hogy tudom kiszedni a romból a rosemary betűtipust???
innen letöltheted az apk
http://www.trickshunt.com/2013/01/free- ... droid.html

a ttf-et innen:
http://ksreddyandroid.blogspot.hu/2012/ ... -font.html
These users thanked the author sludgeboy for the post:
wonthy (2013-03-27 szer. 20:19:21)
Rating: 2.63%
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Ezt a szégyent is megéltük gyári rom volt újra a telefonomon...

Ma kiváncsiságból feltettem a Goa 6.0-át épp a beállításaiba turkáltam amikor láttam hogy van már 6.4 is gondoltam na akkor update. Jött is az újraindítás bement recovey-be de mivel nem a szokásos kernel volt a vason elbénáztam a dolgot és restartoltattam amire be is bootolt. Akkor gondoltam vissza recovery-ba hogy frissítem de a telefon már nem így gondolta és a Samsung feliratnál köszönte szépen a dolgot és megállt.
Akksi ki-be újraindít megint csak a felirat.... Se bekapcsolni nem tudott se a recovery-be bemenni. Vettem egy nagy mély levegőt és gondoltam akkor most jöhet a download mód megpróbálása ha az sem akkor nem kicsit gebasz van mert épp munkát keresek és nincs itthon másik telefon...
Szerencsére azt bevette így jött a következő feladat 1 fájlos jb romot találni ez is le lett tudva odinnal fel is tettem és a rettenet gyári kinézet fogadott de legalább még mindig megvolt mindenem ugyanis sehol sem kértem formázást.
Persze nem lenyugodtam hogy oké ennyi él a telefon és minden oké neeeem egyből márcsak dühből is a vk 7.4-et választottam a Goa helyett. (Nekem is csak másodszorra ment fel :mrgreen: )
Goa ugyan jónak tűnt és tutira vissza is nézek majd rá de most egyelőre VK művét fogom nyúzni de most töltőre tettem a kicsikét mivel már csak 7%-on volt a dráma végére.
Mostmár inkább leszdtem külön Goa fórumáról a 6.4-et valamelyik nap majd visszatérek arra is.

Apropó Goa fórum az egyik tagnak ott egy olyan kiírás van aláírásba hogy a Goa 6.4-et használja Turkbey Theme V3-al. Ennek is nekifutottam de én nem találtam semmi érdemlegeset a témába csak egy másik romhoz készült V2-őt. Ha valaki esetleg rátalálna a Goa-hoz passzoló V3-ra az kapna egy virtuális sört tőlem meg egy köszönömöt.

Amúgy egyre jobban érzem hogy lassan inkább információszerzés lesz csak ebből a jb-s körutból és az érdemleges dolgokat beleépítem a jólbevált 4.0.3.-as romba és go vissza.
Valahogy nagyon nem tudok azonosulni ezzel a jb verzióval.
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Sikerült hozzá jutnom egy Asus Padfone2-höz. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az itt nyújtott segítséget! :up:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

wonthy írta:Sikerült hozzá jutnom egy Asus Padfone2-höz. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az itt nyújtott segítséget! :up:
örülünk hogy segíthettünk sok boldogságot az új szerzemény(ek)hez

MÁS: Besz*rás VK romba belekerült a lock választó. Persze még véletlenül sem a Goa féle tizen lehetőség hanem csak 5 de ez is több a semminél.
Ami még tetszik az az akksikinézet variálási lehetőség de persze ugyanezt a térerővel már nem lehet megtenni pedig csak ugyanezt kellett volna rá alkalmazni.
Ami nagyon durva lett az a csobogó hang.... Alapesetben hármaskánál is zavaró de itt én nem tudom mit variált vele de mintha cunami érkezne annyira gerjed. Szerencsére kikapcsolható a hang.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Na vágjunk is bele a mai nap eseményeibe....
Eleinte egészen tetszett a VK 7.4 de aztán megszólalt a zenelejátszóból az a tiszta remek hang ja az nem ez a rom ebbe valami borzalom kelt életre el is ment az egész romtól a kedvem. Istenigazából 7.2-től csak a Sony extrái a plusszak (galéria, launcher, zenelejátszó, lock és az akksi és lock variálási lehetőség.
Mi más is jöhetett volna mint a Goa bizakodva benne hogy másodjára nem lesz probléma.
6.1 feltelepült rögtön utánna tettem is a 6.4 update-t és minden oké volt. Ha valakit érdekel akkor innen tudja tőlteni mindkettőt (szigorúan regisztráció után addig nem lehet)
Ja igen telepítés hatalmas élmény volt a német nyelvű aroma telepítő de lekűzdöttem a nehézségeket.
El is kezdtem beköltözni a romba ismerkedni vele és miután szépen beállítgattam gondoltam teszek mégegy kisérletet a Turkbey theme v3 megkeresésével mert csak izgatta a fantáziámat. Jelentem megtaláltam és SOKKAL (tényleg nagyon sokkal több a tudása mint azt én legmerészebb álmomba is gondoltam volna) Ja igen mielőtt belemerülök a tőrténetbe innen tőlthető.
Amikor megláttam hogy mekkora nem is értettem a dolgot azt hittem a komplett romot is tartalmazza de nem erről van szó.
Hanem arról hogy kismillió dolgot lehet benne variálni (szintén német nyelven :mrgreen: )
Eleinte megy a szokásos okézgatás meg leírások stb aztán egyszer csak választás elé állít hogy melyik képet tegye. Ha jól emléxem az első az volt hogy a redőny hátterének, aztán az alatta levő csíknak, a statusbarikonoknak, milyen szinű legyen a lock, melyik bootanimációt tegye és még nagyon sokmindent. Mindegyiknél lehet választani hogy ne változtasson, hogy az eredeti törököt tegye meg a többi általánosan 4-5 lehetőséget.
Szépen el is lehet vele szöszölgetni mire a lista végére ér az ember akkor kedvesen közli hogy ez kb 15 perc lesz!!! (igen jól olvastad nem is egy romcsere hanem csak egy témázás pedig ugye előbbi is lezajlik pár perc alatt) és szigorúan be is tartja az időt valóban elszöszölt vele annyi időt de ami utánna fogadott azért nagyon is megérte.
Persze ha nagyon maximalista lennék akkor 5-6 dolgon lehetne variálni és újracsinálni de valahogy most nem érzem hogy erőltetni kéne mindenképp az utolsó apró részlet dizájnolását is hanerm egész egyszerűen csak élvezem a készen kapott verziót. (igaz jelen esetbe ezért is meg kell dolgozni csak nem képátnevezgetésekkel, szerkesztésekkel, képkeresgélésekkel stb. hanem telepítésekbe mert tény hogy sok idő míg kompletten a végére ér az ember)
Viszont most van egy jól kinéző és okos jb romom tehát egyelőre mindenképp el lett napolva a visszaköltözés ICS-re.
Ilyen lett a végeredmény (biztos lesz benne némi variálás még)
Kép
A Sony Xperia Z lockja (most ez jön be a legjobban)
Kép
A redőny
Kép
A főképernyő rajta bal és jobb oldalon is az extra fülekkel.
Kép
A menü. Az ikonokon látszik a török dizájn. (már most látom az első hibát hogy csak 4 ikon fut egy sorba és nem 5 ez még ma beállítom)
Kép
Végül a bizonyíték hogy ez tényleg a Goa rom csak a dizán a török.
zeneger911
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zeneger911 »

Sziasztok
Van egy Galaxy s Plusom és szeretném függetleníteni Tudtok segíteni??????
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

zeneger911 írta:Sziasztok
Nem, az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel. :deal:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Papa_Jo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i9305 XXUEMKC_NEEEMK1 LTE
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: Papa_Jo »

Sziasztok

Tud valaki nekem S.O.S.-ben segíteni?
A gyári XWLP7-re szeretnék Siyah kernelt feltenni, na de már most a v4.1.5-el próbálkoztam odin és cwm-en keresztül is de a Siyah logo-nál megált és lefagyott :(
Melyik Siyah való akkor hozzá és melyiket tegyem fel, odinost vagy cwm-est???? :hmm2:
Linket megköszönném egyből ;)

Előre is köszi
Ha valaki a munkáimat és a dolgaimat más fórumokon beírja, illő odaírni a forrást!!!

Kép
lackaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
Has thanked: 0
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: lackaba »

Papa_Jo írta:Sziasztok

Tud valaki nekem S.O.S.-ben segíteni?
A gyári XWLP7-re szeretnék Siyah kernelt feltenni, na de már most a v4.1.5-el próbálkoztam odin és cwm-en keresztül is de a Siyah logo-nál megált és lefagyott :(
Melyik Siyah való akkor hozzá és melyiket tegyem fel, odinost vagy cwm-est???? :hmm2:
Linket megköszönném egyből ;)

Előre is köszi
http://data.hu/get/6374356/CF-Root-SGS2 ... zip.Tessék.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”