Megoldodott a probléma
Samsung Galaxy Ace S5830
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Megoldodott a probléma
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Sziasztok! Ezt S5830XWKT7_S5830TMHKP1_TMH.zip a romot most találtam a sammobil-on. A fiam ACE-ét szeretném frissíteni. Létezik, hogy egyfile-os kivitelben odinnal fel tudom tenni, vagy ehhez is kellenek más egyéb fájlok (ops, csc, stb)? És lehet-e rootolni?
Előre is köszönöm!

- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Van leírás arról hogy kell feltenni egy csomagos romot az odinnal keress rá /első oldal!!/.A rootolást utánna kell megoldani, vagy főzött romot teszel rá és az rootolt.Pl a Code 2 rom a topicban feltettem és az rootolt és stabil /2.3.4/eclipse írta:Sziasztok! Ezt S5830XWKT7_S5830TMHKP1_TMH.zip a romot most találtam a sammobil-on. A fiam ACE-ét szeretném frissíteni. Létezik, hogy egyfile-os kivitelben odinnal fel tudom tenni, vagy ehhez is kellenek más egyéb fájlok (ops, csc, stb)? És lehet-e rootolni?Előre is köszönöm!
- Rating: 2.63%
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy ace 5830i
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Meg lehet csinálni hogy a naptárba kijelölt napon felköltsön? Nem is annyira az a baj hogy nem szól, hanem hogy nem tudom könnyen alállítani ha szól. Nem kínálja fel a képernyõn hogy el tudjam állítani mint az ébresztõóra esetében csinálja.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 - N9005
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Van egy Ace telefonunk, akartam rom-ot frissíteni, download módba tettem, odinba beraktam az ops file-t illetve ez 1 fájl-os romot, és mikor elindítom, akkor olyat ír ki, hogy "big partition size!!" többször, majd mibid download és nem csinál tovább semmit (este fél 10től hajnal 5ig semmit sem csinált). Mit tudok tenni, valaki tud esetleg 3 fájlos romot, mert sajna csak a download módot érem el, a recovery-t nem, mert egy sárga háromszög jön be az egyik oldalán telefon jellel, a másikon egy gép jellel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Márk
Szerk: egy napos folyamatos keresgélés után rájöttem, hogy az ops fájl nem simán "Cooper_v1.0" volt, hanem más szöveg is volt benne... egy ilyen kis eltérés mennyi galibát okozhat
Tudnátok segíteni? Van egy Ace telefonunk, akartam rom-ot frissíteni, download módba tettem, odinba beraktam az ops file-t illetve ez 1 fájl-os romot, és mikor elindítom, akkor olyat ír ki, hogy "big partition size!!" többször, majd mibid download és nem csinál tovább semmit (este fél 10től hajnal 5ig semmit sem csinált). Mit tudok tenni, valaki tud esetleg 3 fájlos romot, mert sajna csak a download módot érem el, a recovery-t nem, mert egy sárga háromszög jön be az egyik oldalán telefon jellel, a másikon egy gép jellel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Márk
Szerk: egy napos folyamatos keresgélés után rájöttem, hogy az ops fájl nem simán "Cooper_v1.0" volt, hanem más szöveg is volt benne... egy ilyen kis eltérés mennyi galibát okozhat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tothmark1 2013-03-08 pén. 18:32:29-kor.
- gelmar
- 2. szint
- Kapcsolat:
Szerintem itt nézz körül , én a coderomot használom és az odinnal tettem fel simán felment.
viewtopic.php?f=136&t=3130#p265879
viewtopic.php?f=136&t=3130#p265879
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
- gelmar
- 2. szint
- Kapcsolat:
Ha nem probléma ird le ide hogyan oldódott meg, mert lehet hogy segítene másoknak is:)kirusz1 írta:Hello.fiamnak tennék vissza 2.3 helyett 2.2 romot mert megkért rá hogy gyorsabb lenne.esetleg tudnátok ajánlani valami jó stabil gyors jól müködő kiforrot romot és ennek felrakását?vagy a gyári 2.2 visszatételét .előre is köszi a segitséget
Megoldodott a probléma
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Felraktam a közzétett coderomot, de kéne vissza a gyári. Felmegy, de mikor újraindul kiírja, hogy a beállítóvarázsló folyamata leállt, és nem tudok továbblépni, csak jóváhagyni a kényszerbezárást.
Köszi előre is!
Felraktam a közzétett coderomot, de kéne vissza a gyári. Felmegy, de mikor újraindul kiírja, hogy a beállítóvarázsló folyamata leállt, és nem tudok továbblépni, csak jóváhagyni a kényszerbezárást.
Köszi előre is!
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Recovery mód: A telefont kapcsoljuk ki. Ha kikapcsolt a telefon akkor nyomjuk folyamatosan a Home gombot és ezzel egyidejűleg a bekapcsolás gombot 3mp-ig. A Home gombot addig nyomjuk, amíg be nem jön a Recovery. Itt a hangerőgombokkal tudunk fel/le mozogni és a Home gombbal kiválasztani.hoferko írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
Recovery menü:
1. reboot system now: Ezzel újraindíthatjuk a telefont (kilépés).
2. apply update from sdcard: Az "update.zip"-eket telepíthetjük a memóriakárty gyökeréből (Gingerbread-nél már nem muszáj "update.zip" legyen a neve és az sd kártya gyökerében legyen).
3. wipe data/factory reset: Gyári beállítások visszaállítása. Törli a telefonmemóriát (utólag telepített programok, névjegyzék, sms-ek, stb), viszont a rendszerben tett módosításokat nem törli! Pl.: Root, törölt gyári alkalmazások, bemásolt csengőhangok, programok, stb.
4. wipe cache partition: A cache particiót formázza.
5. test redbend fota[FS]: N/A (azt hiszem hogy ez a menüpont csak a Gingerbreadtől van).
Csináld meg a 3-as és 4-es pontot!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2
- Has thanked: 2 times
Igyekszem mielőbb kipróbálni! Köszi a gyors reagálást!ata78 írta:Recovery mód: A telefont kapcsoljuk ki. Ha kikapcsolt a telefon akkor nyomjuk folyamatosan a Home gombot és ezzel egyidejűleg a bekapcsolás gombot 3mp-ig. A Home gombot addig nyomjuk, amíg be nem jön a Recovery. Itt a hangerőgombokkal tudunk fel/le mozogni és a Home gombbal kiválasztani.hoferko írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
Recovery menü:
1. reboot system now: Ezzel újraindíthatjuk a telefont (kilépés).
2. apply update from sdcard: Az "update.zip"-eket telepíthetjük a memóriakárty gyökeréből (Gingerbread-nél már nem muszáj "update.zip" legyen a neve és az sd kártya gyökerében legyen).
3. wipe data/factory reset: Gyári beállítások visszaállítása. Törli a telefonmemóriát (utólag telepített programok, névjegyzék, sms-ek, stb), viszont a rendszerben tett módosításokat nem törli! Pl.: Root, törölt gyári alkalmazások, bemásolt csengőhangok, programok, stb.
4. wipe cache partition: A cache particiót formázza.
5. test redbend fota[FS]: N/A (azt hiszem hogy ez a menüpont csak a Gingerbreadtől van).
Csináld meg a 3-as és 4-es pontot!!