Samsung N7100 Galaxy Note II
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note 2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 2 times
Re: Samsung N7100 Galaxy Note II
Tudnátok nekem segíteni?
A telefonról le tudok játszani mindent a tv-n, de ilyenkor a gyári lejátszót használja, amin nem lehet a feliratok méretét, színét állítani. Meg lehet ezt valahogy változtatni, hogy más legyen az alapértelmezett? Vagy van olyan lejátszó ami képes a tv-re küldeni a képet?
(a Skifta-t próbáltam, az is az alap lejátszót használja)
Az Allshare Cast az mi akar lenni? A tv-t nem látja. Vagy ez csak két telefon között működik?
Köszönöm.
A telefonról le tudok játszani mindent a tv-n, de ilyenkor a gyári lejátszót használja, amin nem lehet a feliratok méretét, színét állítani. Meg lehet ezt valahogy változtatni, hogy más legyen az alapértelmezett? Vagy van olyan lejátszó ami képes a tv-re küldeni a képet?
(a Skifta-t próbáltam, az is az alap lejátszót használja)
Az Allshare Cast az mi akar lenni? A tv-t nem látja. Vagy ez csak két telefon között működik?
Köszönöm.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Azzal gyakorlatilag minden át tud menni tehát folyamatosan azt látod a tv kijelzőjén amit a telefonon.lalakov írta:Az Allshare Cast az mi akar lenni? A tv-t nem látja. Vagy ez csak két telefon között működik?
Köszönöm.
Ha nem megy akkor a tv-d nem tudja ezt a funkciót.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
Ezeket tudja: Allshare (DLNA), AllShare Play, Samsung SMART View, WiFi Direct. Egyik se jó?Segal írta:Azzal gyakorlatilag minden át tud menni tehát folyamatosan azt látod a tv kijelzőjén amit a telefonon.lalakov írta:Az Allshare Cast az mi akar lenni? A tv-t nem látja. Vagy ez csak két telefon között működik?
Köszönöm.
Ha nem megy akkor a tv-d nem tudja ezt a funkciót.

A WiFi Directet be tudtam kapcsolni, az mire jó?
Közben felhívtam a Samsungot, az AllShare Play az Allshare Cast utódja. És azt mondták, hogy ilyenkor a tv játssza le a tartalmat és nem a telefon, a tv-n meg nem lehet felirat színt állítani és nagyon méretet sem. Mondjuk ezt nem vártam a 7-es sorozattól.

- hanti
- 2. szint
- Készüléktípus: NOTE 4 C
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 12 times
Olvass vissza , ez már egyszer részletesen ki lett tárgyalva (segítséggel, linkekkel).lalakov írta:Ezeket tudja: Allshare (DLNA), AllShare Play, Samsung SMART View, WiFi Direct. Egyik se jó?Segal írta:Azzal gyakorlatilag minden át tud menni tehát folyamatosan azt látod a tv kijelzőjén amit a telefonon.lalakov írta:Az Allshare Cast az mi akar lenni? A tv-t nem látja. Vagy ez csak két telefon között működik?
Köszönöm.
Ha nem megy akkor a tv-d nem tudja ezt a funkciót.![]()
A WiFi Directet be tudtam kapcsolni, az mire jó?
Közben felhívtam a Samsungot, az AllShare Play az Allshare Cast utódja. És azt mondták, hogy ilyenkor a tv játssza le a tartalmat és nem a telefon, a tv-n meg nem lehet felirat színt állítani és nagyon méretet sem. Mondjuk ezt nem vártam a 7-es sorozattól.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note II
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 3 times
Nekem az a bajom ezzel a verzióval, hogy sem a Samsung fiók, sem a Google fiók nem állítódik vissza bejelentkezés utánreddoors írta:Akkor az új rom innen :
N7100XXDMB5_N7100OXXDMB1_N7100XXDLK7Kód: Egész kijelölése
https://mega.co.nz/#!7kwlkThQ!YVtSEB9iUhV0Fdq0Muo5OSl1tuJUdXYkSH3RyyDB5Js

Más is tapasztalt ilyet? Esetleg kivédhető ez valahogy?
Sansung Galaxy NOTE II N7100XXDMG1 android 4.1.2
-
- 1. szint
Szerintem ott másról volt szó(olvastam). No mindegy.hanti írta:Olvass vissza , ez már egyszer részletesen ki lett tárgyalva (segítséggel, linkekkel).

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem találtam meg még az okát, hogy van, amikor visszatölti az összes előző verizón fent volt programomat a Play-ről és van amikor nem.memberjoe írta:Nekem az a bajom ezzel a verzióval, hogy sem a Samsung fiók, sem a Google fiók nem állítódik vissza bejelentkezés után![]()
Szóval nálam is volt ilyen...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Szerintem sincs valami rendbe , valahogy nem úgy működnek a dolgok ahogy kellene. Ma visszatértem a B4-re , eddig talán az vált be legjobban...Macika írta:Nem találtam meg még az okát, hogy van, amikor visszatölti az összes előző verizón fent volt programomat a Play-ről és van amikor nem.memberjoe írta:Nekem az a bajom ezzel a verzióval, hogy sem a Samsung fiók, sem a Google fiók nem állítódik vissza bejelentkezés után![]()
Huawei MATE 9 Android 7
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note II
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 3 times
Nálam is a B4 működik tökéletesen.reddoors írta:Szerintem sincs valami rendbe , valahogy nem úgy működnek a dolgok ahogy kellene. Ma visszatértem a B4-re , eddig talán az vált be legjobban...Macika írta:Nem találtam meg még az okát, hogy van, amikor visszatölti az összes előző verizón fent volt programomat a Play-ről és van amikor nem.memberjoe írta:Nekem az a bajom ezzel a verzióval, hogy sem a Samsung fiók, sem a Google fiók nem állítódik vissza bejelentkezés után![]()

Sansung Galaxy NOTE II N7100XXDMG1 android 4.1.2