Frankó hátterek!

Mi volt eddig helyette?nylacika írta:Üdv kedves fórumtársak! Eddig tartott! Nem bírtam ki, visszatértem a Galaxy S szériához! Megvan az S3! Mit is csináltam majdnem egy évig nélküle??? De a lényeg, hogy megint itt vagyok! Jöhet a sok olvasnivaló pótlása!
Samsung dual simek, de azt még nagyon fejleszteni kell...robrobzon írta:Mi volt eddig helyette?nylacika írta:Üdv kedves fórumtársak! Eddig tartott! Nem bírtam ki, visszatértem a Galaxy S szériához! Megvan az S3! Mit is csináltam majdnem egy évig nélküle??? De a lényeg, hogy megint itt vagyok! Jöhet a sok olvasnivaló pótlása!
Volt gyári vissza állítás mielőtt belaktad?kisdobos írta:Visszaállítottam teljes gyáriba a telefont, 4.0.4 -el kezdtem, ota-n frissült 4.1.1, majd 4.1.2-re de már ota közben is többször megált nem ébredt fel a kijelző. Utána reseteltem többször is de a jelenség most az hogy szűz rendszer van és egy két program megnyitása után leáll mint a szög a teló. Megfagy ott ahol éppen járok. Mit csináljak vele vagy valami behalt benne?
Megoldottam szarul frissült OTA-n!
Szerintem is egy formázás helyre hozza a dolgokat.apaszka írta:Volt gyári vissza állítás mielőtt belaktad?kisdobos írta:Visszaállítottam teljes gyáriba a telefont, 4.0.4 -el kezdtem, ota-n frissült 4.1.1, majd 4.1.2-re de már ota közben is többször megált nem ébredt fel a kijelző. Utána reseteltem többször is de a jelenség most az hogy szűz rendszer van és egy két program megnyitása után leáll mint a szög a teló. Megfagy ott ahol éppen járok. Mit csináljak vele vagy valami behalt benne?
De szerintem valami nem jól frissült! Odinnal rakd fe a romot szerintem! KIES az sz@r! OTA? nem tudom?Itt biztos találsz jó segítséget,főleg ha utána olvasol!
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_ga ... friss.html
Formáztam rec-böl is és gyári visszaállítást is csináltam. Ma reggel is újraindult és fagy. De csak azóta csinálja hogy a vk romot kipróbáltam.moco írta:Szerintem is egy formázás helyre hozza a dolgokat.apaszka írta:Volt gyári vissza állítás mielőtt belaktad?kisdobos írta:Visszaállítottam teljes gyáriba a telefont, 4.0.4 -el kezdtem, ota-n frissült 4.1.1, majd 4.1.2-re de már ota közben is többször megált nem ébredt fel a kijelző. Utána reseteltem többször is de a jelenség most az hogy szűz rendszer van és egy két program megnyitása után leáll mint a szög a teló. Megfagy ott ahol éppen járok. Mit csináljak vele vagy valami behalt benne?
De szerintem valami nem jól frissült! Odinnal rakd fe a romot szerintem! KIES az sz@r! OTA? nem tudom?Itt biztos találsz jó segítséget,főleg ha utána olvasol!
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_ga ... friss.html
Kenyai 3fájlos.kisdobos írta: Formáztam rec-böl is és gyári visszaállítást is csináltam. Ma reggel is újraindult és fagy. De csak azóta csinálja hogy a vk romot kipróbáltam.
Próbálom feltenni a 3 fájlost, de hibával kidob. Régen pedig már tettem fel. A többi rom felmegy odinnal. Mi lehet a gonD?tnorbi írta:Kenyai 3fájlos.kisdobos írta: Formáztam rec-böl is és gyári visszaállítást is csináltam. Ma reggel is újraindult és fagy. De csak azóta csinálja hogy a vk romot kipróbáltam.