Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Hozzászólás Szerző: stukker »

Todo írta:
apaszka írta: Régen használtam az LG-nél a titaniumot,de pont tegnapelőtt tréfált meg,így nem fogom ennél használni! Új ROM telepítésnél a vissza állítás után BUGos lett a ROM! Így a tiszta telepítést kellett újra végig csinálnom . Az a Tuti!
Áthelyezni ,sajna nem lehet,de minek is? 14 giga app ??? Képet zenét SD-n tárolok,mást meg a készülékre telepítek! Az SD meg amúgy sem olyan gyors,mint a belső memória! De van 32 ,és 64 gigás telefon is! :whistle:
Persze ez igaz az S3-ra! De például a mini az 8GB-os amiből 4,5 a szabadon felhasználható! A galaxy S advence is hasonló azth iszem és a galaxy ace 2-nél pedig csak 1,2 a szabadon felhasználható és információk szerint pedig ezek is kapnak jelly beant! És hiába vannak akár 16 illetve 32 Gb-os telcsik szerintem rajtam kivül sokan vannak akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak (személy szerint nekem egyébként is nagyok méretileg azok a telcsik)! Valahol azért egy kicsit "visszafejlődés" nem, hogy ami régebbi rendszeren lehetőség volt azt kiveszik!?
Sziasztok!
Olyan misztikus dolgokat vártok egy százezerforint feletti csodától, aminek természetesnek kellene legyen. Ugyan tud dual bootot, de ezt az egyszerű kis problémát még a Samsung nem tudta néhány gyári frissítéssel sem megoldani. Engem személy szerint azért bosszant, mert előtte LG optimus 2x használtam. Ugyan alapból ő sem tudta, de Temasek cm7es romjaiban a beállításoknál felajánlotta, hogy a programot a külső SD, vagy a belsőre akarom telepíteni. Speciel jó lenne, hogy ennyiért had döntse el a felhasználó, mit hova telepítsen. Nincs itt szó semmilyen Titániumról. Az APP2 SD kíválóan működött. Azt mondja meg nekem valaki okos, hogyha ott működött, a JB-en miért nem???????????? :angry:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

stukker írta:
Sziasztok!
Olyan misztikus dolgokat vártok egy százezerforint feletti csodától, aminek természetesnek kellene legyen. Ugyan tud dual bootot, de ezt az egyszerű kis problémát még a Samsung nem tudta néhány gyári frissítéssel sem megoldani. Engem személy szerint azért bosszant, mert előtte LG optimus 2x használtam. Ugyan alapból ő sem tudta, de Temasek cm7es romjaiban a beállításoknál felajánlotta, hogy a programot a külső SD, vagy a belsőre akarom telepíteni. Speciel jó lenne, hogy ennyiért had döntse el a felhasználó, mit hova telepítsen. Nincs itt szó semmilyen Titániumról. Az APP2 SD kíválóan működött. Azt mondja meg nekem valaki okos, hogyha ott működött, a JB-en miért nem???????????? :angry:
Nem a Samsungot kell szidni... Max az Androidot... Az app meg addig nem fog menni, amíg a FEJLESZTŐ nem oldja meg a JB problémát... Jó pár progi volt, aminek frissítés kellett JB-hez. Temasek van S3ra is.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

tnorbi írta:
stukker írta:
Sziasztok!
Nem a Samsungot kell szidni... Max az Androidot... Az app meg addig nem fog menni, amíg a FEJLESZTŐ nem oldja meg a JB problémát... Jó pár progi volt, aminek frissítés kellett JB-hez. Temasek van S3ra is.
Nézz meg más márkát! Ott vannak szívások! Ez semmi!
Szar kékfogon sem tudnak átküldeni egy képet... a 920 nál meg annyit enged a dizájnba módosítani,hogy már 9 szín van a csempére! :bohoc: Nem bővíthetőek? Symbianon szar netezni? A face vagy 4 kliens használatával sem tudott sok mindent megoldani??..................Én mondom néked ez a legjobb rendszer szerintem! :taps1: Tuningolhatod szabadon,bővíthető a tárhelye,frissítik,és rengeteg app van rá!
zsizsi1981
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxy s3
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zsizsi1981 »

Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne, Nekem Egy Samsung Galaxy s3 van. Be lehet úgy állítani a naptárat, hogy mutassa kinek van a névnapja, vagy születésnapja? Gondolok itt a Facebookra pl.
Az egyik haveromnak egy "almája" avn ami szerintem sz.r, még ha az 5 ről is beszélünk. Viszont most mutatta, hogy ő szinkronizálta a naptárát a Facebokkal.
Bevallom ez tetszett.
tnorbi
6. szint
6. szint

zsizsi1981 írta:Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne, Nekem Egy Samsung Galaxy s3 van. Be lehet úgy állítani a naptárat, hogy mutassa kinek van a névnapja, vagy születésnapja? Gondolok itt a Facebookra pl.
Az egyik haveromnak egy "almája" avn ami szerintem sz.r, még ha az 5 ről is beszélünk. Viszont most mutatta, hogy ő szinkronizálta a naptárát a Facebokkal.
Bevallom ez tetszett.
Az alap naptár nem tudja? :hmm2: A névnapokat legalábbis... Egyébként szerintem a play-en tuti találsz valamit... Van itt prog topic is, hátha ott tudják is, hogy melyik. Sajna az androidos FB alkalmazás egy kalap :censored: , viszont a két telefon ég és föld... Na nem a szifon javára ;)

itt kérdezd meg: viewtopic.php?f=141&t=2534&start=10960
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

tnorbi írta:
zsizsi1981 írta:Sziasztok!
Bevallom ez tetszett.
Az alap naptár nem tudja? :hmm2: A névnapokat legalábbis... Egyébként szerintem a play-en tuti találsz valamit... Van itt prog topic is, hátha ott tudják is, hogy melyik. Sajna az androidos FB alkalmazás egy kalap :censored: , viszont a két telefon ég és föld... Na nem a szifon javára ;)

itt kérdezd meg: viewtopic.php?f=141&t=2534&start=10960
Az alap G naptár biztosan tudja. Beállításokban a megjelenítendő naptáraknál pipa, aztán ott is van. Magyar ünnepnapok, illetve magyar névnapok megjeleníthetőek. De ehhez a webes felületen is be kell állítani. https://www.google.com/calendar
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
zsizsi1981
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxy s3
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zsizsi1981 »

Köszönöm az eddigi segítséget.
Ma haza érve jelezte a telefonom elérhető a 4.1.2 szoftver.
Valami segítséget tudnátok adni, mi is lett más. Pár dolgot már észre vettem, de biztos van valami amin átsiklottam.
Köszi.
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Sziasztok hol lehet ilyet venni a kozelben?

https://www.elementcase.com/Element-Cas ... -a/307.htm
Kép
tnorbi
6. szint
6. szint

LaLi_87 írta:Sziasztok hol lehet ilyet venni a kozelben?

https://www.elementcase.com/Element-Cas ... -a/307.htm
Közelben? :D Magyarországon? Vagy valamelyik kerületben? Vidéken? :hmm2:

http://stores.ebay.com/Tekcases/Element ... 3034017017
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Érkezik a La Fleur verzió

Kép

A Galaxy S III La Fleur 22990 rubelért (azaz 166 ezer forintért) lesz kapható egyelőre csak az oroszoknál február 1-től!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”