Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
snapscan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Note 4
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: snapscan »

doongoo írta:
IRO írta:Én nem vagyok egy nagy romoló, de a gyári spanyol JB-t szeretném a hétvégén feltenni.
Tudna valaki linkelni egy root-ot hozzá, ami nem custom kernel, meg semmi más buhera, csak a root van benne?
Ja és adbroot is kellene, ha alapból nem tartalmazná! Vagy arra mindig jó az adbd-Insecure-v(x).apk?

Előre is köszi!
Itt megleled a hozzá való stock alapú rootolt kernelt:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1877270
Kiugrik a szemem a helyéről, de akkor sem találom. Melyik az?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

snapscan írta:
doongoo írta:
IRO írta:Én nem vagyok egy nagy romoló, de a gyári spanyol JB-t szeretném a hétvégén feltenni.
Tudna valaki linkelni egy root-ot hozzá, ami nem custom kernel, meg semmi más buhera, csak a root van benne?
Ja és adbroot is kellene, ha alapból nem tartalmazná! Vagy arra mindig jó az adbd-Insecure-v(x).apk?

Előre is köszi!

Kiugrik a szemem a helyéről, de akkor sem találom. Melyik az?
http://www.mediafire.com/?606eyxd4783jp1k
Segal
Admin segéd
Admin segéd

wonthy írta:
laci64 írta:Nem jó még a Turkey v2 rom, ne tegyétek fel. Két hiba volt nálam, ami mocskosul zavart.
1, A galéria (note2, vagy gs3, nem tudom pontosan) nem jelenítette meg a képeket. Ebből kifolyólag a névjegyzékben nem lehetett képeket rendelni a kapcsolatokhoz.
2, Ha olyan számról hívtak, ami nem volt a névjegyzékben, az nem lehetett menteni.

Most feltettem az új Omegát, igaz, nem 720 dpi-s, de minden működik rajta rendesen.
Igen,sajnos énnálam sem megy,most vettem észre :confused2:
Ugyis jonni fog a 2.1 hamarosan uj romverzional elosszor megy a kapkodas aztan jon egybol akar 2-3 javitas vagy kavitott verzio.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Ahogy elnézem a képeket, videókat, szedem össze az infókat az S2-es JB-ről egyre inkább az fogalmazódik meg bennem hogy tulajdonképpen egy S3 Light-nak lehet felfogni a telefont vagy akár mini-nek hamár az eredeti S3 mini-t ugyis elszúrta a Samsung.
A kérdés meg az lenne hogy erre Jkay-nek (leegyszerűsítve némileg) nem egy copy-paste lenne a deluxe settings átültetése?
Csak azért kérdezem mert a JB felépítése az ugyanaz még a rom is eléggé hasonló tehát a systemUI-nak és a Framwork-res-nek is gyakorlatilag ugyanolyan felépítésűnek kell lennie és ha már az egyikre kész van akkor vajon mi lehet az oka hogy a másikra nincs. Nekem egyedül a készülékhiány jut az eszembe és azzal is tisztába vagyok hogy pár napja jelent meg a jb S2-re csak mostanság elég sokszor frissült a program és mindig új funkciók kerültek bele ami azért jóval nagyobb munka mint egy átportolás egy lényegébe tökugyanolyan készülékre...
Mindenesetre marad a várakozás hogy remélhetőleg hamarosan kiadja a hivatalos S2 JB-re is a deluxe settingsét mert ugye mégis ezzel lett "bepromózva" a vásárlási lehetőség a Play áruházba aztán 4.0.3. óta semmi.
4.0.4.-et még megértem hisz sokkal rövidebb életűnek tűnt anno de ha JB-re sem adja ki ami 100% hogy az utsó hivatalos frissítése az S2-nek akkor azt már nem fogom megérteni.
Nektek mi a véleményetek?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Segal írta:Ahogy elnézem a képeket, videókat, szedem össze az infókat az S2-es JB-ről egyre inkább az fogalmazódik meg bennem hogy tulajdonképpen egy S3 Light-nak lehet felfogni a telefont vagy akár mini-nek hamár az eredeti S3 mini-t ugyis elszúrta a Samsung.
A kérdés meg az lenne hogy erre Jkay-nek (leegyszerűsítve némileg) nem egy copy-paste lenne a deluxe settings átültetése?
Csak azért kérdezem mert a JB felépítése az ugyanaz még a rom is eléggé hasonló tehát a systemUI-nak és a Framwork-res-nek is gyakorlatilag ugyanolyan felépítésűnek kell lennie és ha már az egyikre kész van akkor vajon mi lehet az oka hogy a másikra nincs. Nekem egyedül a készülékhiány jut az eszembe és azzal is tisztába vagyok hogy pár napja jelent meg a jb S2-re csak mostanság elég sokszor frissült a program és mindig új funkciók kerültek bele ami azért jóval nagyobb munka mint egy átportolás egy lényegébe tökugyanolyan készülékre...
Mindenesetre marad a várakozás hogy remélhetőleg hamarosan kiadja a hivatalos S2 JB-re is a deluxe settingsét mert ugye mégis ezzel lett "bepromózva" a vásárlási lehetőség a Play áruházba aztán 4.0.3. óta semmi.
4.0.4.-et még megértem hisz sokkal rövidebb életűnek tűnt anno de ha JB-re sem adja ki ami 100% hogy az utsó hivatalos frissítése az S2-nek akkor azt már nem fogom megérteni.
ahogy kibogarásztam már csinálja hozzá.

Originally Posted by _JKay_

I9100XWLS8 has been released!!!!
Finally!
After the v14.8 release of jkay for I9300... I will start working on Jkay for I9100XWLS8.. No eta!!!!!
These users thanked the author Limahl for the post:
Segal (2013-01-26 szomb. 11:25:19)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Limahl írta:Originally Posted by _JKay_

Finally!
After the v14.8 release of jkay for I9300... I will start working on Jkay for I9100XWLS8.. No eta!!!!!
A 14.8 már kijött (volt is pár másodpercnyi izgalom amikor rákattintottam hogy mi is frissült de láttam hogy S3 S3 S3...) tehát akkor elméletben már ez van soron.
Azért köszi az infót jó tudni hogy legalább csinálja.
Akkor már csak Siyahkernel meg a bravia engine 2 kéne. Előbbire még látok is esélyt de utóbbira jelen pillanatba nem sokat ott is eléggé meghalt a fejlesztés.
IRO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: IRO »

doongoo írta:

Előre is köszi!

Na, fel is tettem. Most ugyanaz a bajom, mint a 4.0.4-es rootnál volt. Adb-n keresztül nincs root jog!
Előzőleg ehhez kellett feltennem az adbd-insecure-t, aminek viszont root jogot kellett adnom a SuperSU-val.
Ha most feltelepítem és indítom a SuperSU-t, akkor azt mondja, hogy: "Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!"
Indításnál a sárga háromszög megvan, akkor gondolom sikerült a root, nem?

Mit kellene másként csinálnom?

SZERK: Megoldva.
CWM-ből felraktam a supersu.zip-et úgy jó lett!
Papa_Jo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i9305 XXUEMKC_NEEEMK1 LTE
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: Papa_Jo »

Az a sejtésem hogy a Samsung csak a szánkat akarta befogni ezzel az egy JB rommal, mert azóta folyamatosan az i8190-re nyomja kifelé a JB-t :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Ha valaki a munkáimat és a dolgaimat más fórumokon beírja, illő odaírni a forrást!!!

Kép
Papa_Jo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i9305 XXUEMKC_NEEEMK1 LTE
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: Papa_Jo »

Limahl írta:
Segal írta:Ahogy elnézem a képeket, videókat, szedem össze az infókat az S2-es JB-ről egyre inkább az fogalmazódik meg bennem hogy tulajdonképpen egy S3 Light-nak lehet felfogni a telefont vagy akár mini-nek hamár az eredeti S3 mini-t ugyis elszúrta a Samsung.
ahogy kibogarásztam már csinálja hozzá.

Originally Posted by _JKay_

Finally!
Honnan ezek az infók?????
Ha lesz valami számítok rád, tudod miért ;) ;)
Ha valaki a munkáimat és a dolgaimat más fórumokon beírja, illő odaírni a forrást!!!

Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Papa_Jo írta:Originally Posted by _JKay_

Finally!
Honnan ezek az infók?????
Ha lesz valami számítok rád, tudod miért ;) ;)[/quote]
xda-n szokott infókat közölni gondolom onnan van vagy nagyon max fosbook
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”