Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
Hogyan tudom meg hogy sikerült-e lecserélnem az új bootloadert a régire? A cs-t visza tudtam állítani xeh-ra a számlálót le tudom nullázni, de a system statusra custom-ot ír és nem tudom eltüntetni.
Rom: NG1
- zsolie
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 10 times
Megosztom a tapasztalatomat: fel lehet tenni no wipe, minden marad és jól működik!zsolie írta:Az XXDLJ4 deodex-re feltehetem a no wipe XXELL5 romot? Mivel verzió csere is van, nem szükséges a reset is? Olyan rég csináltam, hogy már nem emlékszem

-
- 3. szint
Az angol LLA után feltettem egy 4.0.4-et utánna ota lefrissült 4.1.1-re aztán 4.1.2-re. Az a kérdésem hogy a bootloader is kicserélődött a régire? Mert nem tudom a számlálót nullázni még mindig 1-et mutat. HEsetleg külön kell feltenni egy régi bootloadert? Perka oldalán találtam többet de melyiket tegyem fel a gyári független LL4 romra?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Az én számlálóm mutatott vagy 35-öt, GS3 és GS2-n is. Szerinted foglalkoztak vele a szervizesek?kisdobos írta:Az angol LLA után feltettem egy 4.0.4-et utánna ota lefrissült 4.1.1-re aztán 4.1.2-re. Az a kérdésem hogy a bootloader is kicserélődött a régire? Mert nem tudom a számlálót nullázni még mindig 1-et mutat. HEsetleg külön kell feltenni egy régi bootloadert? Perka oldalán találtam többet de melyiket tegyem fel a gyári független LL4 romra?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 3. szint
Ha download módba indítom a számláló 0, viszont a system status custom. Ha triangle away-t elindítom hogy nullázza éakkor a számlálóra 1-et mutat. A system statusz lehet attól custom hogy root van rajta? Viszont ezt a számláló dolgot nem értem.moco írta:Az én számlálóm mutatott vagy 35-öt, GS3 és GS2-n is. Szerinted foglalkoztak vele a szervizesek?kisdobos írta:Az angol LLA után feltettem egy 4.0.4-et utánna ota lefrissült 4.1.1-re aztán 4.1.2-re. Az a kérdésem hogy a bootloader is kicserélődött a régire? Mert nem tudom a számlálót nullázni még mindig 1-et mutat. HEsetleg külön kell feltenni egy régi bootloadert? Perka oldalán találtam többet de melyiket tegyem fel a gyári független LL4 romra?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
palestin v2 kis izelitő tegnap óta nyúzom fenomenális,minden téren,és 1 javaslat ,jkay al tegyétek,igy teljesen testre szabható minden, ez kell ehez a romhoz.és ez a jkay már végre valahára müxik tökéletesen.ram ,simaság,ugy fut mint rom még nálam sose,meg minden ,egyszerüen ezt nem is tudom,hogy csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=-CUOaZVu ... e=youtu.be

Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Fodrozódó feloldást rá lehet varázsolni?Limahl írta:palestin v2 kis izelitő tegnap óta nyúzom fenomenális,minden téren,és 1 javaslat ,jkay al tegyétek,igy teljesen testre szabható minden, ez kell ehez a romhoz.és ez a jkay már végre valahára müxik tökéletesen.ram ,simaság,ugy fut mint rom még nálam sose,meg minden ,egyszerüen ezt nem is tudom,hogy csinálta.![]()
- Limahl
- 6. szint
persze,jkay ban minden beállitható,van tinta efect meg minden,ami nincs azt még nem találták ki,tnorbi írta:Fodrozódó feloldást rá lehet varázsolni?Limahl írta:palestin v2 kis izelitő tegnap óta nyúzom fenomenális,minden téren,és 1 javaslat ,jkay al tegyétek,igy teljesen testre szabható minden, ez kell ehez a romhoz.és ez a jkay már végre valahára müxik tökéletesen.ram ,simaság,ugy fut mint rom még nálam sose,meg minden ,egyszerüen ezt nem is tudom,hogy csinálta.![]()

Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
Eddig nálam is minden oké. De nem tudom visszaállítani a hagyományos teljes képernyős elhúzós lockscreent. Azt hol találom? Létszükséglet. :-)Limahl írta:palestin v2 kis izelitő tegnap óta nyúzom fenomenális,minden téren,és 1 javaslat ,jkay al tegyétek,igy teljesen testre szabható minden, ez kell ehez a romhoz.és ez a jkay már végre valahára müxik tökéletesen.ram ,simaság,ugy fut mint rom még nálam sose,meg minden ,egyszerüen ezt nem is tudom,hogy csinálta.![]()
- Limahl
- 6. szint
jkay al tetted? hanem akkor annak kéne lennie,ha igen deluxesetting play. vidiben látod.ivi10 írta:Eddig nálam is minden oké. De nem tudom visszaállítani a hagyományos teljes képernyős elhúzós lockscreent. Azt hol találom? Létszükséglet. :-)Limahl írta:palestin v2 kis izelitő tegnap óta nyúzom fenomenális,minden téren,és 1 javaslat ,jkay al tegyétek,igy teljesen testre szabható minden, ez kell ehez a romhoz.és ez a jkay már végre valahára müxik tökéletesen.ram ,simaság,ugy fut mint rom még nálam sose,meg minden ,egyszerüen ezt nem is tudom,hogy csinálta.![]()
https://play.google.com/store/apps/deta ... ZWx1eGUiXQ..
Samsung galaxy s7 edge