Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
Ha recoverybe van a teló a roboton piros háromszög van. Siyah kernel van fent. Ez normális?
Samsung Galaxy S7 edge
- nikolanero
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5 G900F
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem is sikerült az este rendbe tenni a Bootloadert, bár a leírásba továbbra is az áll, hogy nem véletlen került kiadásra az XXELLA verzió!!!, kicsit ez aggasztó, bár a garancia elvesztése még inkább. Én feltettem a Siyah kernelt Odinal, majd a CWM recoveryt is, Triangle Away pedig mindent nullázott szépen. Super SU képes unrootolni, ha szükség lesz rá.kisdobos írta:Nem volt egyszerű de lecseréltem azt a rohadt lla bootloadert most full gyári a gép. Ha csak root-olok azt hogy tudom eltüntetni utána?eredeti írta:XXELLA Bootloadert nem kellene erőltetni sztem, nem egyszerű lecserélni utána.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2083860
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
maradok XXELLA-nál.ha esetleg így elromlik, már van spanom szervízben,5 ezerért nem veszik észre,hogy mi van rajta:-) De talán így nem is romlik el.
OnePlus3
- zsolie
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 10 times
Az XXDLJ4 deodex-re feltehetem a no wipe XXELL5 romot? Mivel verzió csere is van, nem szükséges a reset is? Olyan rég csináltam, hogy már nem emlékszem 

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
feltettem a palestin v2 öt ami LLA és simán müxik a csc váltás,most XEH ,csak kiváncsiságbol néztem és megy,tehát az a nyamvadt új bootloader kavar be mindenbe. 

Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.2.2 XXUBMGA
- Has thanked: 11 times
Sziasztok!kérdésem lenne felraktam ezt az angol XXLLA angol rolot erre mehet rá a palesztin 2??külön bootloadert nem raktam föl csak simán a romot odinnal.persze ha mehet rá akkor kell még root meg CWM is ugye?még annyi ha felnyomtam vissza tudom rakni gyárira?számlálo nullázás meg unroot?köszi előre is
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
ha odinnal raktad akkor bootloadert is feltette, rootolod cwm recovery és persze felmehet,de eleve az LLA t nem kellet volna feltenni,mehetett volna az elözö romodra is.flambi írta:Sziasztok!kérdésem lenne felraktam ezt az angol XXLLA angol rolot erre mehet rá a palesztin 2??külön bootloadert nem raktam föl csak simán a romot odinnal.persze ha mehet rá akkor kell még root meg CWM is ugye?még annyi ha felnyomtam vissza tudom rakni gyárira?számlálo nullázás meg unroot?köszi előre is
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.2.2 XXUBMGA
- Has thanked: 11 times
Köszi! akkor már csak azt nem értem mi ez a mizéria az LLA meg bootloaderrel?miért kell a régi CSC?Limahl írta:ha odinnal raktad akkor bootloadert is feltette, rootolod cwm recovery és persze felmehet,de eleve az LLA t nem kellet volna feltenni,mehetett volna az elözö romodra is.flambi írta:Sziasztok!kérdésem lenne felraktam ezt az angol XXLLA angol rolot erre mehet rá a palesztin 2??külön bootloadert nem raktam föl csak simán a romot odinnal.persze ha mehet rá akkor kell még root meg CWM is ugye?még annyi ha felnyomtam vissza tudom rakni gyárira?számlálo nullázás meg unroot?köszi előre is
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Frissült az LLA romra:
https://play.google.com/store/apps/deta ... xlY3RvciJd
https://play.google.com/store/apps/deta ... xlY3RvciJd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisdobos 2013-01-10 csüt. 06:47:32-kor.
Rom: NG1
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Hali.
Most végülis mi a gond az LLA-val? Nem igazán birom követni. Nekem fent volt de vissza raktam az LL5 romot ezt mind odinal utána root és siyah kernel. Ha garanciás gondom van akkor cumi vagy most mi van?
Most végülis mi a gond az LLA-val? Nem igazán birom követni. Nekem fent volt de vissza raktam az LL5 romot ezt mind odinal utána root és siyah kernel. Ha garanciás gondom van akkor cumi vagy most mi van?