De van egy one click progi csak nem akarja a jót win8 alatt...Nem látja odin.kukszi írta:Odin nem látja? az usb driver telepitve van? kies a driverek miatt? download nékül nem fog menni .
Samsung Galaxy Ace S5830
- hanczur
- 2. szint
- Készüléktípus: VK JB 6.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 14 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Windows xp gépen probáld meg a driverek és kies telepitése után az odin4.38hanczur írta:De van egy one click progi csak nem akarja a jót win8 alatt...Nem látja odin.kukszi írta:Odin nem látja? az usb driver telepitve van? kies a driverek miatt? download nékül nem fog menni .
Skyp: kukuc-
- hanczur
- 2. szint
Már kipróbáltam.Kivettem mindent ,drivert telepítettem , és igy sincs semmi.Se recovery se download , pc se jelzi akapcsolatot , jig se megy.Csak a samsung galacy ace felirat , töltésnél is.kukszi írta: Windows xp gépen probáld meg a driverek és kies telepitése után az odin4.38
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. itt egy leírás kicsit hülén fordít a Google fordítóhanczur írta:Már kipróbáltam.Kivettem mindent ,drivert telepítettem , és igy sincs semmi.Se recovery se download , pc se jelzi akapcsolatot , jig se megy.Csak a samsung galacy ace felirat , töltésnél is.kukszi írta: Windows xp gépen probáld meg a driverek és kies telepitése után az odin4.38
Ez egy klasszikus
Igen, volt törni a telefont, ha nem próbálja meg ezt az utolsó trükk:
vegye ki az akkumulátort
várja meg, amíg a telefon teljesen töltetlen belül (egy óra múlva)
menni egy meleg helyen, mint egy radiátor vagy somthing ilyesmi
nem a "download mód trükk" az akkumulátor még ki
helyezze be az akkumulátort, miközben még mindig nyomva tartjuk a gombot
megismétlésével ha ez nem működik
amikor megkapja az downloadmode, te egy szerencsés ember. a többiek úgy tűnik, hogy tudjuk, hogyan működik ... csak villog egy új rom
Remélem, hogy működik! .
Tehát vedd ki az aksit 1 órára a telefonból. Utána nyomd a download modhoz a gombokat . hangerő gomb - a bekapcsoló gomb és a középső gomb együttes nyomásával (hangerő lefe) és még mindig nyomd a gombokat ugy tedd bele az akksit . aztán csatlkoztasd a géphez hogy az odin felismerje.
Skyp: kukuc-
- hanczur
- 2. szint
Ezt is próbáltam,de azért köszi!Már egy gsm boltos barátom szervízébe van.Majd holnap megnézik.kukszi írta: Tehát vedd ki az aksit 1 órára a telefonból. Utána nyomd a download modhoz a gombokat . hangerő gomb - a bekapcsoló gomb és a középső gomb együttes nyomásával (hangerő lefe) és még mindig nyomd a gombokat ugy tedd bele az akksit . aztán csatlkoztasd a géphez hogy az odin felismerje.
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 20 times
Valamit nem jól csinálsz! A rec és down módhoz nem juthat el a galaxy ace feliratig!hanczur írta:Most nincs rec se down , a galaxy ace feliratnál tovább nem megy!

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
eclipse írta:Sziasztok! Létezik T-s ICS rom Ace-ra?

Hungary (T-mobile) 2012 June 2.3.6 S5830XWKT7 S5830TMHKP1
ez van ,mint utcsó.

- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Sziasztok, tegnap vettem egy nagy levegőt és megcsináltam a rootolást. Minden OK volt, a nokiaprogramok.hu szerint azokat az alkalmazásokat, amik feleslegesek, fagyasztottam / leszedtem. Minden tökéletesen megy, egyedül a beállításokon belül a hangoknál akad ki a rendszer. Nem tudok hangokat változtatni, illetve csak le tudom okézni a már korábban kiválasztott hangokat, de azokat nem használja, úgy érzi szerintem, mintha nem lenne benne az SD-kártyám, amin vannak a hangok. Tud valaki valami ötletet adni? Most úgy tűnik, a media/audio/ringtones mappát módosítva megjelennek az újonnan berakott számok, egyszerűen csak ha custom hangot választanék, kifagy (ékezet-nem ékezet nem számít), csak a gyáriakat tudom beállítani...
Az a fura, hogy átneveztem a media/audio... mappát, mégis látja a csengőhangok között a listát, persze, ha ráállok az egyik nem gyári hangra, kifagy. Ha visszanevezem, akkor is ugyanazt a listát látja.
Köszönöm a segítséget.
Az a fura, hogy átneveztem a media/audio... mappát, mégis látja a csengőhangok között a listát, persze, ha ráállok az egyik nem gyári hangra, kifagy. Ha visszanevezem, akkor is ugyanazt a listát látja.
Köszönöm a segítséget.