Akkor goa a semminel az is sokkal jobb csak most ittvan ugye a kiszuperalt ics-em a telefonon ami mind funkcionalisan mind dizajnba bejon a jb meg szamomra edeskeves pluszt tud alapbol de hatranya az meg mindig van. Meg ugy is hogy ezalatt a het alatt dramait lepett elore.Limahl írta:hát elkeseritlek,jkay fronton,ugyi gs3 mon idáig kinlodott az új jb beta meg lofax kiadások,még mindig ott tart, most hogy van 4.1.2 megent sehol,sose éri utol magát,mire erre megcsinálja,kint a 4.2,ozt megent sehol semmi,mire netán az is kész,ha kész,kint a gs4 ,sose éri utol magát,egy nagy katyvasz az egész,szerintem hot felesleges rá várni,arrol nem is beszélve,hogy ami idáig kijött gs3 ra,hát borzalmasan néz ki,Segal írta:szép lassan gyülékeznek a dolgok.doongoo írta:Frissült a voodoo louder a playen, így már megy JB alatt is
Ezt szerintem érdemes feltenni:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2011519
prímán működik, de tényleg sokáig tart, mire felépíti a preview-kat (nálam 3/4 óra volt)
Összefoglalva akkor
- voodoo megoldva (én is néztem mi a frissítés...
- multiwindows megoldva
- galéria (note2-es) megoldva
- ezekszerint a videólejátszó is megoldva
- elforgatások megoldva
Ami még nagyon kéne (számomra) az vagy a Goa vagy Jkay egyrészt a több lockscreen és a crt effect végett másrészt a többi extrájuk végett, másrészt egy siyah kernel sem ártana és akkor egész jó lehetne. A lényeg hogy kezd alakulni a dolog szerintem még idén lesz olyan rom ami azért már használható lesz (most az agyonextrázott ics-ekkel szembe) de max jövő év elején.
Jó lenne tudni hogy áll jkay és goa vagy egyáltalán készül e ha valaki tud valamit akkor ne tartsa magába
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- sastojas
- 3. szint
- Készüléktípus: S3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 285 times
- Been thanked: 45 times
- Kapcsolat:
én is ilyesmire gondoltam, hogy cserélni, mi legyen a sávban, de én nem tudok semmit csinálni! oldalt előjön az összes alkalmazás, de nem tudom pakolni sehová...laci64 írta:sastojas írta:Nekem a jobb oldalon megjelenik az összes alkalmazás, és onnan tudom cserélgetni, hogy mi legyen a sávban. De törölni nem tudok én sem, gondolom csak úgy lehet, ha magát az alkalmazást törlöd a teloról.érdeklődöm, ha a multiwindowsnál rákattintok a szerkesztésre, mit lehet ott alkotni? esetleg alkalmazások átrendezése, hozzáadás, törlés...mert én semmit nem tudok szerkeszteni
NeatROM
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Feltöltés alatt a Bezke ReInnOvaTioN Jelly Bean XXLJS V1.2
-- Galaxy S 4 --
- fehery
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS-II I9100 P [NFC]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nyugodtan vidd szervizbe,nekem 5 rongyomba fájt,de azóta jó... Jászain Orange
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
JB-nél mi a factory reset kód?
Samsung Galaxy S7 edge
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Nincs. recovery-ből megy. (a csc váltás után is, ..talán)funky71 írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
Ugyanez volt nálam is, de ez megoldotta: https://play.google.com/store/apps/deta ... xvY2siXQ..B165 írta:Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy mitévő legyek. Történt úgyanis, hogy szombat délután felraktam a vk-jelly-bean-t, azonban miután a telo újraindult hálózati kódot kért. A telepítést a recovery-ből csináltam a szokásos cache és egyéb dolgok formázásával. Ezután belraktam a másik sim-et (30-as, előtte 70-es volt benne) is, és a pin után újra a hálózati kódót kérte. Majd egy másik softwear-t raktam fel, de a helyzet változatlan maradt. Végül teljesen leformáztam az egészet, majd egy régebbit softwear-t is kipróbáltam, de ugyanúgy maradt minden. A telefon kb. 1,5 éves, újonnan, függetlenként vásároltam, továbbá többször is cseréltem benne különböző sim kártyákat és mindet elfogadta. Szóval a kérdés, hogy ezt softwear-esen meglehet-e még oldani vagy vigyem szervízben? Szívesen látok minden észrevételt, amit előre is köszönök.
- Rating: 2.63%
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
nálam úgy van, hogy bejön a sáv, alul szerkeszt, ekkor bedob egy ablakot és amit nem akarsz a bal oldali sávban, azt tudod ide kihúzni, azaz a szerkesztés a feleslegesek kivételét jelentisastojas írta:én is ilyesmire gondoltam, hogy cserélni, mi legyen a sávban, de én nem tudok semmit csinálni! oldalt előjön az összes alkalmazás, de nem tudom pakolni sehová...laci64 írta:sastojas írta: Nekem a jobb oldalon megjelenik az összes alkalmazás, és onnan tudom cserélgetni, hogy mi legyen a sávban. De törölni nem tudok én sem, gondolom csak úgy lehet, ha magát az alkalmazást törlöd a teloról.
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
stock rooted
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Most ezzel a csíkkal ketté is lehet osztani a képernyő tartalmát ha kihuzzuk az egyik ikont alulra vagy felülre mint a NOTE II-nél vagy csak az ezer évvel ezelőtti Samsungos touchwiz-re emlékeztet ahol annyi volt a lényeg hogy bal oldalra be lehetett rendezni az ikonokat és onnan is lehetett indítani az alkalmazásokat. Mert ha az első akkor az remek megoldás da ha a második akkor max szépészeti haszna van hogy ne legyenek kint az ikonok az asztalon mert ugye onnan is bármit azonnal lehetne indítani csak akkor látszik az ikonja itt meg alapesetbe nem.doongoo írta:nálam úgy van, hogy bejön a sáv, alul szerkeszt, ekkor bedob egy ablakot és amit nem akarsz a bal oldali sávban, azt tudod ide kihúzni, azaz a szerkesztés a feleslegesek kivételét jelenti
Azért kérdezem mert a VK videóba sem láttam a képernyő kettéosztását márpedig ahogy ismerem őt ha bennelenne a romba akkor tutira a videóba is bennelett volna.
- lackaba
- 1. szint
- Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 19 times
Úgy van mint a Note2-nél,meg tudod osztani a képernyő tartalmát.Segal írta:Most ezzel a csíkkal ketté is lehet osztani a képernyő tartalmát ha kihuzzuk az egyik ikont alulra vagy felülre mint a NOTE II-nél vagy csak az ezer évvel ezelőtti Samsungos touchwiz-re emlékeztet ahol annyi volt a lényeg hogy bal oldalra be lehetett rendezni az ikonokat és onnan is lehetett indítani az alkalmazásokat. Mert ha az első akkor az remek megoldás da ha a második akkor max szépészeti haszna van hogy ne legyenek kint az ikonok az asztalon mert ugye onnan is bármit azonnal lehetne indítani csak akkor látszik az ikonja itt meg alapesetbe nem.doongoo írta:nálam úgy van, hogy bejön a sáv, alul szerkeszt, ekkor bedob egy ablakot és amit nem akarsz a bal oldali sávban, azt tudod ide kihúzni, azaz a szerkesztés a feleslegesek kivételét jelenti
Azért kérdezem mert a VK videóba sem láttam a képernyő kettéosztását márpedig ahogy ismerem őt ha bennelenne a romba akkor tutira a videóba is bennelett volna.